Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Wachtebeke te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Wachtebeke heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Wachtebeke u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Wachtebeke of directe omgeving.

17 klanten uit Wachtebeke bevelen een bij Casius in Wachtebeke aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 7,7/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Wachtebeke bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: plaatsen van 3 glad gepolierde beton trappen, garage in metselwerk bouwen, plaatsen trappen hout met metaal en glazen leuning, houten trappen plaatsen, betonnen trappen gieten, gieten van twee betonnen trappen, storten betontrappen, betonnen trap bekleden in hout of natuursteen, plaatsen van houten trap, metalen zwarte trap plaatsen in nieuwbouw, carport en aansluitende houten omheining plaatsen, houten rustieke plafond maken voor keuken en living, toog en kast op maat maken, twee trappen plaatsen, plaatsen van houten draaitrrap en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor garage en carport, kozijnen, deuren en ramen timmerwerken in Wachtebeke staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Wachtebeke:

Carport plaatsen

Graag willen we een carport hout dubbel Hannover 604 x 510 cm laten plaatsen met dakgoot van Makro.

Dakraam laten plaatsen

Graag hadden wij een dakraam laten plaatsen op onze zolderkamer.

Vervangen van 3 veluxen

Ik woon in een dakappartement. - Mijn 3 veluxen maat GGL 606 zijn dringend aan vervanging toe, kan u mij een prijs opmaken?

Blokhut Cambridge plaatsen

Blokhut Cambridge 505 x 295 plus extensie plaatsen met vloer en zonder vloer leggen.

Reparatie/vervanging houten latei

Houtrot in latei boven keukenraam. Graag reparatie of vervanging ervan met behoud van raam en kozijn.

Vernieuwen kleine velux

Vernieuwen kleine velux raam door vocht beduimeld raam en hout.

Trap voor een moderne nieuwbouw

Ben op zoek naar een trap voor een moderne nieuwbouw. Voorkeur gaat uit naar betonnen trap, die daarna bekleed wordt met hout.

Plaatsen van een houten trap

Plaatsen van een zwevende houten trap ca 13 treden. Plan ter beschikking.

Houtberging maken met groen dak

Ik wil een houtberging van 4 meter op 2. 5 meter laten plaatsen. Deze berging zou uit hout materiaal moeten bestaan en zou over een groen dak moeten beschikken

Plaatsen van blokhut

Plaatsen blokhut + vloer 2,6 m x 2,6 m. Dikte planken 19mm met raam en deur (1 vleugel) in frontpaneel. Blokhut dient geplaatst in tuin van rijwoning (= geen toegang tot tuin van openbare weg).

wij zouden graag in contact gebracht ...

wij zouden graag in contact gebracht worden met een schrijnwerker die dakconstructies maakt, voor een nieuwbouw te Wachtebeke .

We zouden een garage voor 1 auto willen ...

We zouden een garage voor 1 auto willen plaatsen met wat extra bergingsruimte en een zolderverdiep

Wij wensen 2 inbouw kleerkasten met ...

Wij wensen 2 inbouw kleerkasten met schuifdeuren. kast 1 is voor 2 volwassenen, ik verlang veel kledij op te kunnen hangen. Dus 2 stangen van 1.30 lang (onder elkaar) , kast 2 is een kast die niet alleen voor de kledij van kinderen dient, maar ook om speelgoed in op te bergen. Dit is asap, maw voor 20/12/2008