Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Wachtebeke te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Wachtebeke.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Wachtebeke of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor garage en carport, timmerwerken kozijnen, deuren en ramen in Wachtebeke die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Wachtebeke:

Tuinhuis plaatsen

Graag willen wij ons tuinhuis Cube 300 x 300 cm + extensie 300 cm van Makro laten plaatsen. Ook dient er nog een betonnen ondergrond te worden voorzien. Inclusief vloer en dakgoten.

Trap op maat maken

Leveren en plaatsen van trap op maat. Het trapgat is aanwezig en qua materiaal dacht ik aan River Wood.

Blokhut Cube plaatsen

Het plaatsen van een blokhut cube 500 x 320 + extensie 400. Wij hebben zelf een betonnen sokkel gegoten en het tuinhuis is al ter plaatse.

Verven van buitendeuren en ramen

3 witte buitendeuren afschuren grondverf en lakken. Verven van 1 bruine buitendeur afschuren en in olie steken. 2 bruine ramen afschuren en in olie steken. 3 witte ramen afschuren, grondverf en lakken Alles enkel langs de buitenzijde verven.

Metalen trap plaatsen buiten

Er staat nu een houten trap maar die is aan vervanging toe, het huis is een bungalo en de trap is om langs buiten naar de zolder te gaan die is ingericht als studio voor de oudste zoon . Graag dus een metalen trap met leuning aan enekant

Houten trappen plaatsen in nieuwbouw

Wij willen 2 trappen plaatsen in een nieuwbouw. Eerste trap is een gesloten trap aan 1 muur met z treden. Hier ook een houten balk als armsteun. Andere trap is een open trap maar ook aan 1 muur, ook een houten balk als steun. Beide trappen in hout te plaatsen.

Trap bekleden met laminaat

Treden bekleden ongeveer een 15 tal treden met laminaat.

Plaatsen blokhut Luna

Graag vakman voor plaatsing tuinhuis. Graag ook de specificaties voor de betonplaat waarop het tuinhuis geplaatst wordt. Plaatsen blokhut Luna 295x295 + ext. Betonplat gepolierd.

Binnendeuren plaatsen

Plaatsen van 9 binnen deuren , gewone verfdeuren.

Nieuwe betonnen trap plaatsen

Nieuwbouwproject. Buiten- en binnenmuren in snelbouw aanwezig, nog geen gewelven geplaatst. Trap telt 15 treden. Op hoogte van 3e a 4e trede draait trap 90° en dan recht naar boven. Treden zijn 90cm. Afwerking gebeurt nadien met hout.