Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Wachtebeke te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Wachtebeke.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Wachtebeke of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor gelijkaardige projecten:
houten trap plaatsen in nieuwbouwwoning, houten trap naar zolder plaatsen en trapgat maken, carport plaatsen, houten trap plaatsen in appartement, houten trap plaatsen in nieuwbouwwoning, vaste trap plaatsen, vernieuwen van ramen en deuren, brandwerende deuren moeten geplaatst worden, trapgat maken naar zolder en vaste trap plaatsen, bouwen van pergola, trap renoveren en buitentrap plaatsen naar normen van kinderopvang, metalen buitentrap plaatsen voor nieuwbouwwoningen, nieuwe raamprofielen plaatsen, carport plaatsen in pastoriestijl, vervangen van ramen + kozijnen

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor garage en carport, kozijnen, deuren en ramen trappen in Wachtebeke staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Wachtebeke:

Plaatsen blokhut Luna

Graag vakman voor plaatsing tuinhuis. Graag ook de specificaties voor de betonplaat waarop het tuinhuis geplaatst wordt. Plaatsen blokhut Luna 295x295 + ext. Betonplat gepolierd.

Binnendeuren plaatsen

Plaatsen van 9 binnen deuren , gewone verfdeuren.

Nieuwe betonnen trap plaatsen

Nieuwbouwproject. Buiten- en binnenmuren in snelbouw aanwezig, nog geen gewelven geplaatst. Trap telt 15 treden. Op hoogte van 3e a 4e trede draait trap 90° en dan recht naar boven. Treden zijn 90cm. Afwerking gebeurt nadien met hout.

9 binnendeuren laten plaatsen

Oude deuren laten vervangen door nieuwe. 9 deuren; verfdeuren.

Carport plaatsen

Graag willen we een carport hout dubbel Hannover 604 x 510 cm laten plaatsen met dakgoot van Makro.

Dakraam laten plaatsen

Graag hadden wij een dakraam laten plaatsen op onze zolderkamer.

Vervangen van 3 veluxen

Ik woon in een dakappartement. - Mijn 3 veluxen maat GGL 606 zijn dringend aan vervanging toe, kan u mij een prijs opmaken?

Blokhut Cambridge plaatsen

Blokhut Cambridge 505 x 295 plus extensie plaatsen met vloer en zonder vloer leggen.

Reparatie/vervanging houten latei

Houtrot in latei boven keukenraam. Graag reparatie of vervanging ervan met behoud van raam en kozijn.

Vernieuwen kleine velux

Vernieuwen kleine velux raam door vocht beduimeld raam en hout.

Trap voor een moderne nieuwbouw

Ben op zoek naar een trap voor een moderne nieuwbouw. Voorkeur gaat uit naar betonnen trap, die daarna bekleed wordt met hout.

Plaatsen van een houten trap

Plaatsen van een zwevende houten trap ca 13 treden. Plan ter beschikking.

Houtberging maken met groen dak

Ik wil een houtberging van 4 meter op 2. 5 meter laten plaatsen. Deze berging zou uit hout materiaal moeten bestaan en zou over een groen dak moeten beschikken

Plaatsen van blokhut

Plaatsen blokhut + vloer 2,6 m x 2,6 m. Dikte planken 19mm met raam en deur (1 vleugel) in frontpaneel. Blokhut dient geplaatst in tuin van rijwoning (= geen toegang tot tuin van openbare weg).

wij zouden graag in contact gebracht ...

wij zouden graag in contact gebracht worden met een schrijnwerker die dakconstructies maakt, voor een nieuwbouw te Wachtebeke .

We zouden een garage voor 1 auto willen ...

We zouden een garage voor 1 auto willen plaatsen met wat extra bergingsruimte en een zolderverdiep

Wij wensen 2 inbouw kleerkasten met ...

Wij wensen 2 inbouw kleerkasten met schuifdeuren. kast 1 is voor 2 volwassenen, ik verlang veel kledij op te kunnen hangen. Dus 2 stangen van 1.30 lang (onder elkaar) , kast 2 is een kast die niet alleen voor de kledij van kinderen dient, maar ook om speelgoed in op te bergen. Dit is asap, maw voor 20/12/2008