Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Wetteren te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Wetteren heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Wetteren u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Wetteren of directe omgeving.

59 klanten uit Wetteren bevelen een bij Casius in Wetteren aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Wetteren bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: pvc ramen plaatsen, garage prefab + aanleggen oprit + fundering beton of betonplaat, garage metsen, plaatsen van betonnen trappen, bloktrap plaatsen, zwevende trap plaatsen, vernieuwen van houten trap in living, zwevende trap plaatsen, meerdere binnendeuren plaatsen, twee houten trappen plaatsen, nieuwe trap plaatsen, vervangen van oude trap door nieuwe houten trap, houten trap en wand plaatsen, 2 trappen plaatsen, 5 deuren vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor garage en carport, trappen kozijnen, deuren en ramen in Wetteren staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Wetteren:

Plaatsen blokhut Modern

Montage Blokhut Modern (geïmpregneerd) met de afmetingen 415 op 295.

Zwevende trap installeren

Graag had ik een richtprijs gehad voor de trap tussen de keuken en de living (terug te vinden in het bijgesloten plan tussen het gelijkvloers en het eerste verdiep). Het betreft hier de smalle trap, de brede trap is bestaande en geeft toegang tot het niveau van de keuken die op een hoogte ligt van 1. 30m. Hierbij had ik graag de prijs geweten van een zwevend model, met aan de open zijde een glazen leuning die doorloopt op de gehele lengte die de keuken van de living afsluit.

Rolluik velux GGL-4

Aankoop en plaatsen velux rolluik type raam GGL-4. Graag prijs aankoop en plaatsing afzonderlijk.

Deur te plaatsen in slaapkamer

Deur te plaatsen in slaapkamer

Blokhut Modern plaatsen

Wij willen een blokhut Modern 505 x 385 cm dak geïsoleerd + extensie 400 cm laten plaatsen. Graag de prijs voor plaatsen inclusief dakgoten. Optioneel ook de prijs voor de beton.

Plaatsen sectionale garagepoort

Graag een offerte voor het plaatsen van een nieuwe sectionale garagepoort

Garagepoort te plaatsen

Graag een offerte voor het plaatsen van een sectionale garagepoort

Plaatsen van ramen voor nieuwbouw

Nieuwbouw - beknopte meetstaat in bijlage. Plaatsen van de ramen in de nieuwbouw. Vanaf Januari aan de werken kunnen starten.

Binnendeuren plaatsen

Ik kocht in Gamma 2 binnendeuren,die ik graag wil laten plaatsen

Blokhut te plaatsen

Ik ga een blokhut plaatsen van 7,5 op 5,5 m van dertig centimeter dik. Wat is de prijs ongeveer?.

Plaatsen van blokhut Tokio

Graag willen wij onze blokhut TOKIO 240 x 180 van Makro laten plaatsen. Ook dient er nog een betonnen ondergrond te worden voorzien. Wij wensen de prijs voor de installatie inclusief vloer en dakgoten.

Gang deels behangen deels schilderen

Behangen-Schilderen van de gang: Een deel behangen en een deel schilderen. Oppervlakte: 15 a 20 m². te behangen en te schilderen. Materiaal is aanwezig, behang en verf is aanwezig. Graag zo snel mogelijk indien tijd een vakman die eraan kan beginnen.

Decaperen van deuren en trap

Decaperen deuren en trap, daarna alles oliën. Mag ook door een goede klusman gedaan worden.

Bouwen losstaande garage

Wij zijn van plan een houten garage 3 x 8 te vervangen door een gemetste (gekleefde) van 4 x 10 en met zadeldak van 3. 5 m. Er ligt nu al een vloerplateau van 12 cm dik (vermoedelijk zonder bewapening). Er wordt ons aangeraden de binnenmuren te lijmen omdat die veel lichter zijn en op de plateau kunnen gemetst worden, en ook de gevelmuur zou dan op de plateau kunnen gemetst worden. Plateau zou uiteraard moeten verlengd worden van 4 x8 naar 4 x 10. Bedoeling is ook de kap door jullie te laten coördineren met als afwerking betonnen sneldekpannen.

Vaste trap naar zolder plaatsen en huidig zoldergat dichtmaken

We willen graag een slaapkamer maken op onze zolder. Hiervoor willen we een vaste trap plaatsen en de huidige zoldertrap weghalen en het zoldergat dichtmaken. Het plafond is hout. We willen graag ook dat de er een wand komt langs de trap met een deur onderaan zodat de trap niet zichtbaar is in de kamer waarin hij komt. Onder de trap willen we ingebouwde kasten. De trap moet bovenaan een kwartslag hebben naar rechts/links (ligt nog niet vast). De muur waarlangs de trap komt is 3m60 en het plafond is ongeveer 2m40 hoog. We hebben nog geen trap aangekocht.

Houten voordeur restaureren

We zouden graag onze houten voordeur laten herstellen, geluid- en tochtdicht maken en schilderen. Er zit een spleet in en erboven zit enkel glas (zie foto's).

Tuinhuis te plaatsen

Monteren van tuinhuis Latina (320 cm X 205 cm) en vloer; betonnen ondergrond is reeds aanwezig

Plaatsen van Z-trap in hout

Het zou zijn voor een Z-trap in hout.

Maken van zwevende trap voor zolder

Zwevende trap voor zolder hoogte ongeveer 3 meter breedte ongeveer 40 centimeter. Prijs voor glas , hout en metaal aub.

Garagepoorten vervangen

2 bestaande garagepoorten uitbreken en 2 sectionele poorten plaatsen met motor.

Kasten (dressing) maken

Ik wil graag kasten in de slaapkamer. De kasten moeten onder het dak komen en door de balken en de schuine wanden moet dit op maat gemaakt worden.

Blokhut Chill plaatsen

Graag hadden wij een prijsofferte ontvangen voor het volledig plaatsen van een blokhut Chill 385 cm x 325 cm + carport 600 cm. Moeten wij zelf de grondplaat voorzien in beton? Of kan dit ook door jullie?

Montage Blokhut Luna

Op 19 maart kocht ik Blokhut Luna aan (312x312 + ext 289) aan in Makro Eke. Deze ging binnen de 6 weken geleverd. Graag had ik geweten als de montage ook kan gebeuren door jullie ?Welke zijn de kosten . Kunnen jullie mij hiervoor offerte bezorgen. Je kan de bestelling terugvinden op mijn klantennummer of Factuurnr . Bij werken van start heb ik zo snel mogelijk gezet maar dit zou moeten gebeuren bij levering hiervan. Het tuinhuis dient gezet te worden op een betonnen ondergrond, die reeds zal liggen.

Blokhut te plaatsen

Blokhut ongeveer 3 jaar geleden gekocht in Eke (ongeveer 5mx4m groot) Ligt sindsdien ongeopend op mijn oprit. Ben de juiste naam van het tuinhuis vergeten, en de factuur is weg. Eventueel kan de naam ook nog in het pakket zitten, maar dat weet ik niet zeker. Bedoeling was om zelf te plaatsen, maar zou dat liever laten uitvoeren.

Prijsaanvraag voor plaatsing van tuinhuis

Het betreft een bij Makro aangekochte blokhut.Graag zou ik willen weten hoeveel het is voor blokhut Luca met afmetingen :3.96x3.12m naar huis te brengen en in elkaar te steken .