Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Wetteren te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Wetteren.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Wetteren of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor gelijkaardige projecten:
houten trap plaatsen in nieuwbouwwoning, houten trap naar zolder plaatsen en trapgat maken, carport plaatsen, houten trap plaatsen in appartement, houten trap plaatsen in nieuwbouwwoning, houten trap met draai plaatsen naar eerste verdieping, houten trappen plaatsen van gelijkvloers naar eerste en naar zolderverdieping, vaste trap plaatsen, vernieuwen van ramen en deuren, brandwerende deuren moeten geplaatst worden, trapgat maken naar zolder en vaste trap plaatsen, bouwen van pergola, trap renoveren en buitentrap plaatsen naar normen van kinderopvang, metalen buitentrap plaatsen voor nieuwbouwwoningen, houten vaste trap naar zolder plaatsen

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor garage en carport, timmerwerken kozijnen, deuren en ramen in Wetteren staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Wetteren:

Sectionaal garagepoort herstellen

Sectionale garagepoort werkt niet meer, is elektrisch. Nu moeten we die manueel openen. Graag herstellen.

Metalen buitentrap plaatsen voor nieuwbouwwoningen

Plaatsen van platform tegen gevel aan raamdeur op 1ste verdieping (kan verankerd worden) Vandaar trap van boven naar de tuin: in metaal, RAL 7016, met leuning.

Houten trap plaatsen en beloopbaar kelderluik maken

Wij hadden graag een nieuwe houten, rechte trap laten plaatsen. Nieuwe trap moet open zijn aan de zijkant. Hiernaast moet men ook een houten, beloopbaar luik boven onze vaste keldertrap laten maken.

Ramen afkitten

Ik heb enkele ramen die nog moeten worden afgekit. Het is voor 4 grote ramen in de voorgevel, 1 heel groot raam achteraan en nog 2 ramen in de achtergevel. In 1 raam moet ook het glas in het raam opnieuw worden afgekit.

Houten draaitrap plaatsen naar zolder

Houten trap plaatsen van eerste verdieping naar zolder trap dat geplaatst moet worden in een slaap kamer. K lengte. 3. 4 m. K breedte 1. 8 m . K. Hoogte 2. 6 m. Dit gaat over een draaitrap.

Vaste houten trap naar zolder plaatsen

Vaste trap die de bovenverdieping moet verbinden met de zolder. Er is een vals plafond voorzien in de zolder waardoor plaatsing makkelijk kan gebeuren.

Nazicht en afstellen van ramen en deuren

Ik wil graag aluminium ramen en deuren laten afstellen zodat deze terug zowel kunnen kiepen als draaien, alsook deuren bijregelen zodat deze terug gemakkelijk sluiten.

Blokhut Lounge plaatsen

Blokhut 295x295 + extensie 300 met achterwand en zijwand. Beton dakgoten en vloer.

Plaatsen blokhut Modern

Montage Blokhut Modern (geïmpregneerd) met de afmetingen 415 op 295.

Zwevende trap installeren

Graag had ik een richtprijs gehad voor de trap tussen de keuken en de living (terug te vinden in het bijgesloten plan tussen het gelijkvloers en het eerste verdiep). Het betreft hier de smalle trap, de brede trap is bestaande en geeft toegang tot het niveau van de keuken die op een hoogte ligt van 1. 30m. Hierbij had ik graag de prijs geweten van een zwevend model, met aan de open zijde een glazen leuning die doorloopt op de gehele lengte die de keuken van de living afsluit.

Rolluik velux GGL-4

Aankoop en plaatsen velux rolluik type raam GGL-4. Graag prijs aankoop en plaatsing afzonderlijk.

Deur te plaatsen in slaapkamer

Deur te plaatsen in slaapkamer

Blokhut Modern plaatsen

Wij willen een blokhut Modern 505 x 385 cm dak geïsoleerd + extensie 400 cm laten plaatsen. Graag de prijs voor plaatsen inclusief dakgoten. Optioneel ook de prijs voor de beton.

Plaatsen sectionale garagepoort

Graag een offerte voor het plaatsen van een nieuwe sectionale garagepoort

Garagepoort te plaatsen

Graag een offerte voor het plaatsen van een sectionale garagepoort

Plaatsen van ramen voor nieuwbouw

Nieuwbouw - beknopte meetstaat in bijlage. Plaatsen van de ramen in de nieuwbouw. Vanaf Januari aan de werken kunnen starten.

Binnendeuren plaatsen

Ik kocht in Gamma 2 binnendeuren,die ik graag wil laten plaatsen

Blokhut te plaatsen

Ik ga een blokhut plaatsen van 7,5 op 5,5 m van dertig centimeter dik. Wat is de prijs ongeveer?.

Plaatsen van blokhut Tokio

Graag willen wij onze blokhut TOKIO 240 x 180 van Makro laten plaatsen. Ook dient er nog een betonnen ondergrond te worden voorzien. Wij wensen de prijs voor de installatie inclusief vloer en dakgoten.

Gang deels behangen deels schilderen

Behangen-Schilderen van de gang: Een deel behangen en een deel schilderen. Oppervlakte: 15 a 20 m². te behangen en te schilderen. Materiaal is aanwezig, behang en verf is aanwezig. Graag zo snel mogelijk indien tijd een vakman die eraan kan beginnen.

Decaperen van deuren en trap

Decaperen deuren en trap, daarna alles oliën. Mag ook door een goede klusman gedaan worden.

Bouwen losstaande garage

Wij zijn van plan een houten garage 3 x 8 te vervangen door een gemetste (gekleefde) van 4 x 10 en met zadeldak van 3. 5 m. Er ligt nu al een vloerplateau van 12 cm dik (vermoedelijk zonder bewapening). Er wordt ons aangeraden de binnenmuren te lijmen omdat die veel lichter zijn en op de plateau kunnen gemetst worden, en ook de gevelmuur zou dan op de plateau kunnen gemetst worden. Plateau zou uiteraard moeten verlengd worden van 4 x8 naar 4 x 10. Bedoeling is ook de kap door jullie te laten coördineren met als afwerking betonnen sneldekpannen.

Vaste trap naar zolder plaatsen en huidig zoldergat dichtmaken

We willen graag een slaapkamer maken op onze zolder. Hiervoor willen we een vaste trap plaatsen en de huidige zoldertrap weghalen en het zoldergat dichtmaken. Het plafond is hout. We willen graag ook dat de er een wand komt langs de trap met een deur onderaan zodat de trap niet zichtbaar is in de kamer waarin hij komt. Onder de trap willen we ingebouwde kasten. De trap moet bovenaan een kwartslag hebben naar rechts/links (ligt nog niet vast). De muur waarlangs de trap komt is 3m60 en het plafond is ongeveer 2m40 hoog. We hebben nog geen trap aangekocht.

Houten voordeur restaureren

We zouden graag onze houten voordeur laten herstellen, geluid- en tochtdicht maken en schilderen. Er zit een spleet in en erboven zit enkel glas (zie foto's).

Tuinhuis te plaatsen

Monteren van tuinhuis Latina (320 cm X 205 cm) en vloer; betonnen ondergrond is reeds aanwezig