Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Wondelgem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Wondelgem heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Wondelgem u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Wondelgem of directe omgeving.

43 klanten uit Wondelgem bevelen een bij Casius in Wondelgem aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Wondelgem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: ramen in PVC plaatsen, nieuwe ramen plaatsen, houten mezzannine plaatsen in slaapkamer, geplierde prefab betontrap plaatsen in NB project, houten carport maken, storten gepolierde betontrap in NB, gebogen luiken in kunststof plaatsen, betontrap storten, plaatsen dubbele beglazing, overkapping in hout met zonnepanelen maken, betontrap storten, prefab betontrappen plaatsen en polieren of bekleden, plaatsing ramen met hoogrendementsglas, houten tuinhuis plaatsen met twee carports, balkon af te sluiten met ramen. en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, garage en carport timmerwerken in Wondelgem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Wondelgem:

Herstellen hendel mechanisme van schuifraam

Probleem : Het hendel mechanisme van onze schuifdeur is kapot. Met de schuifdeur op zich is geen probleem, maar we zoeken iemand die het mechanisme om de schuifdeur te openen en te sluiten kan herstellen of indien nodig vervangen.

Plaatsen van blokhut Lounge

Wij zouden graag ons tuinhuis van Makro: de Lounge 3m55 op 3m55 en extensie 3m25 met 1 achterwand door jullie laten plaatsen. Indien het vlug na de levering kan gebeuren die plaats heeft op 8 september 2017. Omdat er nadien nog wat werken aan de tuin nodig zijn om voor te bereiden op de beplanting. Wij hebben wel nog een weekje tijd nodig na de levering van 8 september om te behandelen tegen schimmels.

Blokhut Capri plaatsen

Plaatsing tuinhuis capri 295x248 cm staaldaak + plaatsing goot en stormbeveiliging. Graag ook plateau te gieten, conform met afmetingen tuinhuis. Vermoedelijke plaatsing eind september.

Herstellen voordeur

Herstellen slepende voordeur, waarschijnlijk regelmechanisme onderaan de voor deur defect.

Vliegenraam op maat maken en schilderen ramen

Een vliegenraam op maat zou moeten gemaakt worden. Ook de ramen moeten op termijn geschilderd worden. Hiervoor advies van de vakman gevraagd.

Schuifpui op maat maken

Op maat maken van een schuifpui.

Vliegenraam en -deur plaatsen

Wij willen graag een vliegen hordeur (in living) en vliegenraam(in keuken) laten plaatsen. Ook de opmetingen zouden moeten gebeuren.

Reparatie sluitingsmechanisme raam

Sluitingsmechanisme van een schuifraam herstellen.

Plaatsen afdak en vloer in tuinhuis

Het afbreken van een afdak en afvoeren afbraak. Plaatsen van een nieuw afdak. Afmeting ongeveer 6m x 3,5m (niet symmetrisch) Er moet ook een vloer gelegd worden in beton.

Plaatsen 6 deuren

Ik zoek iemand om 6 binnendeuren te plaatsen. Het is in een nieuwbouwappartement. Plaatsen en aankoop.

Herstelling van binnenwerk van raam

In een bestaand appartement zijn er 2 ramen die niet meer en/of slecht sluiten. Graag komen kijken wat de oorzaak is en eventueel hoe het kan hersteld worden. Adresgegevens bij afspraak.

Blokhut Tokio plaatsen

Graag willen we een vrijblijvende offerte voor het plaatsen van onze blokhut Tokio met afmetingen 240×180.

Vervangen binnendeuren

In een huurappartement zijn twee deuren stuk (gat in deurpaneel) en moeten vervangen worden.

Installeren van nieuwe trap naar zolder

Momenteel hebben we een klassieke zoldertrap (luik), maar willen een vaste trap plaatsen. We zouden het huidige zoldergat willen verplaatsen en een groter gat maken voor een vaste trap. We willen ook een trap en een paar wanden (gyproc? ) laten plaatsen.

Vervangen glasramen dubbelglas woning

Wij hebben een nieuwe woning gekocht waar waarschijnlijk alle ramen vervangen moeten worden, vermoedelijk zijn de kaderementen nog ok. Kunnen jullie langskomen voor een offerte en advies aub? . Wij zijn wel op reis van 18 - 30/06. De plaatsing zou moeten plaatsvinden in augustus vermoedelijk.

Schrijnwerker nodig voor maatwerk

In de keuken heb ik een ingebouwde vaatwas nodig en een eiland in hetzelfde materiaal als de nieuwbouwkeuken, In de kinderkamer heb ik een dressing nodig onder schuin dak.

Nieuwe trap binnenshuis maken

Nieuwe houten trap zetten en berging maken van halletje.

Blokhut Lara plaatsen

Graag willen wij onze blokhut LARA 350x250 van Makro laten plaatsen. Ook dient er nog een betonnen ondergrond te worden voorzien. Wij wensen de prijs voor de installatie inclusief vloer en dakgoten (afvoeren van regenwater naar regenput). Adresgegevens bij afspraak

Plaatsen en maken van een voordeur

Voordeur maken in glas op 1 e verdieping om zoveel mogelijk licht in het huis te zijn, en een stuk in meranti hout.

Trap herstellen ( beuk)

Er zijn een aantal treden met wat putten erin en 1 trede met een paar stukken uit. Ik zou alvast een bestek willen voor de verzekering.

Ramen repareren

Wij zouden graag 2 houten ramen en een houten schuifdeur repareren.Foto's ter beschikking.

Fietsenstalling in hout maken

We willen een fietsenstalling laten maken in volgende afmetingen: breedte: 420 cm diepte: 165 cm (fietsen worden diagonaal in de stalling gezet) Hoogte: 180 cm In principe is afdak op 4 palen voldoende. Plat dak. Graag offerte met mogelijke uitvoering en prijszetting.

Bouwen van garage

Wij willen een garage aan onze halfopen woning aanbouwen. Afmetingen 3,50 meter breed, +/- 8 meter diep, hoogte gelijk met de garage van buur, dus +/- 3 meter. Klassiek metselwerk of houtskelet (woning is houtskelet). Achterdeur naar terras toe te voorzien, evenals sectionaalpoort. Het gebouw sluit langs de rechterzijde (buur) volledig aan op de bestaande garage van buur (wel aparte muur), linkerzijde grotendeels aansluitend aan bestaande woning. Gevel bij voorkeur in gevelsteen. Aansluitend dient de oprit naar de garage toe ook aangelegd (3,5 meter op 8 meter) te worden.

Garage poort installeren

Wij hebben een garage opener gekocht, maar het lukt niet met onze huidige poort. Wij zou graag een nieuw sectionele poort installeren en eventueel met onze gekocht opener.

Plaatsen van trespa rond ramen

Graag plaatsen van trespa (mahonie) op eerste verdieping rond ramen. Ongeveer 15 vierkante meter. (graag exacte opmeting)