Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Wondelgem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Wondelgem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Wondelgem of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor gelijkaardige projecten:
houten trap plaatsen in nieuwbouwwoning, houten trap naar zolder plaatsen en trapgat maken, carport plaatsen, houten trap plaatsen in appartement, houten trap plaatsen in nieuwbouwwoning, houten trap met draai plaatsen naar eerste verdieping, houten trappen plaatsen van gelijkvloers naar eerste en naar zolderverdieping, vaste trap plaatsen, vernieuwen van ramen en deuren, brandwerende deuren moeten geplaatst worden, trapgat maken naar zolder en vaste trap plaatsen, bouwen van pergola, trap renoveren en buitentrap plaatsen naar normen van kinderopvang, metalen buitentrap plaatsen voor nieuwbouwwoningen, houten vaste trap naar zolder plaatsen

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, trappen garage en carport in Wondelgem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Wondelgem:

Hendel schuifraam herstellen

Het mechanisme van de hendel schuifraam herstellen. Momenteel is de hendel geblokkeerd. Het schuifraam kan niet meer open of toe geschoven worden.

Moderne zwevende trap plaatsen

Wij zijn momenteel aan het verbouwen en we zouden graag een een moderne zwevende trap willen plaatsen.

Afbraak en opruiming oud tuinhuis

Ik wil een oud tuinhuis laten afbreken, en al het afval laten wegbrengen . Het tuinhuis meet 3,5 x 2,5 m . Het dak bestaat uit OSB platen met Betumen golfplaten . Er is ook een houten bodem/ vloer, alles dient verwijderd te worden tot op de betonnen sokkel.

Blokhut plaatsen

Graag willen wij onze blokhut Pila 290 x 290 van Makro laten plaatsen. De beton ondergrond is al aanwezig. Wij wensen de prijs voor de installatie incl vloer en de dakgoten.

Herstellen hendel mechanisme van schuifraam

Probleem : Het hendel mechanisme van onze schuifdeur is kapot. Met de schuifdeur op zich is geen probleem, maar we zoeken iemand die het mechanisme om de schuifdeur te openen en te sluiten kan herstellen of indien nodig vervangen.

Plaatsen van blokhut Lounge

Wij zouden graag ons tuinhuis van Makro: de Lounge 3m55 op 3m55 en extensie 3m25 met 1 achterwand door jullie laten plaatsen. Indien het vlug na de levering kan gebeuren die plaats heeft op 8 september 2017. Omdat er nadien nog wat werken aan de tuin nodig zijn om voor te bereiden op de beplanting. Wij hebben wel nog een weekje tijd nodig na de levering van 8 september om te behandelen tegen schimmels.

Blokhut Capri plaatsen

Plaatsing tuinhuis capri 295x248 cm staaldaak + plaatsing goot en stormbeveiliging. Graag ook plateau te gieten, conform met afmetingen tuinhuis. Vermoedelijke plaatsing eind september.

Herstellen voordeur

Herstellen slepende voordeur, waarschijnlijk regelmechanisme onderaan de voor deur defect.

Vliegenraam op maat maken en schilderen ramen

Een vliegenraam op maat zou moeten gemaakt worden. Ook de ramen moeten op termijn geschilderd worden. Hiervoor advies van de vakman gevraagd.

Schuifpui op maat maken

Op maat maken van een schuifpui.

Vliegenraam en -deur plaatsen

Wij willen graag een vliegen hordeur (in living) en vliegenraam(in keuken) laten plaatsen. Ook de opmetingen zouden moeten gebeuren.

Reparatie sluitingsmechanisme raam

Sluitingsmechanisme van een schuifraam herstellen.

Plaatsen afdak en vloer in tuinhuis

Het afbreken van een afdak en afvoeren afbraak. Plaatsen van een nieuw afdak. Afmeting ongeveer 6m x 3,5m (niet symmetrisch) Er moet ook een vloer gelegd worden in beton.

Plaatsen 6 deuren

Ik zoek iemand om 6 binnendeuren te plaatsen. Het is in een nieuwbouwappartement. Plaatsen en aankoop.

Herstelling van binnenwerk van raam

In een bestaand appartement zijn er 2 ramen die niet meer en/of slecht sluiten. Graag komen kijken wat de oorzaak is en eventueel hoe het kan hersteld worden. Adresgegevens bij afspraak.

Blokhut Tokio plaatsen

Graag willen we een vrijblijvende offerte voor het plaatsen van onze blokhut Tokio met afmetingen 240×180.

Vervangen binnendeuren

In een huurappartement zijn twee deuren stuk (gat in deurpaneel) en moeten vervangen worden.

Installeren van nieuwe trap naar zolder

Momenteel hebben we een klassieke zoldertrap (luik), maar willen een vaste trap plaatsen. We zouden het huidige zoldergat willen verplaatsen en een groter gat maken voor een vaste trap. We willen ook een trap en een paar wanden (gyproc? ) laten plaatsen.

Vervangen glasramen dubbelglas woning

Wij hebben een nieuwe woning gekocht waar waarschijnlijk alle ramen vervangen moeten worden, vermoedelijk zijn de kaderementen nog ok. Kunnen jullie langskomen voor een offerte en advies aub? . Wij zijn wel op reis van 18 - 30/06. De plaatsing zou moeten plaatsvinden in augustus vermoedelijk.

Schrijnwerker nodig voor maatwerk

In de keuken heb ik een ingebouwde vaatwas nodig en een eiland in hetzelfde materiaal als de nieuwbouwkeuken, In de kinderkamer heb ik een dressing nodig onder schuin dak.

Nieuwe trap binnenshuis maken

Nieuwe houten trap zetten en berging maken van halletje.

Blokhut Lara plaatsen

Graag willen wij onze blokhut LARA 350x250 van Makro laten plaatsen. Ook dient er nog een betonnen ondergrond te worden voorzien. Wij wensen de prijs voor de installatie inclusief vloer en dakgoten (afvoeren van regenwater naar regenput). Adresgegevens bij afspraak

Plaatsen en maken van een voordeur

Voordeur maken in glas op 1 e verdieping om zoveel mogelijk licht in het huis te zijn, en een stuk in meranti hout.

Trap herstellen ( beuk)

Er zijn een aantal treden met wat putten erin en 1 trede met een paar stukken uit. Ik zou alvast een bestek willen voor de verzekering.

Ramen repareren

Wij zouden graag 2 houten ramen en een houten schuifdeur repareren.Foto's ter beschikking.