Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor houten ramen waterdicht maken:

Houten ramen waterdicht maken

Ik heb net een nieuwe woning gekocht maar heb wat last aan 4 houten dubbelglas ramen. Als het hard regent komt er wat water binnen het huis insijpelend. 2 ramen op zolder en 2 ramen beneden.
Offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en ramen uit Zele (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten ramen waterdicht maken uit heel België:

Houten gevelbekleding plaatsen

Wij dienen onze uitbouw nog af te werken boven de ramen. Het gaat ongeveer over 11 lopende meter, hoogte +- 1 m

Vervangen van houten balk boven ramen

Ik wil de houten (sier)balken boven alle ramen en garagepoort willen vervangen door betonnen balken (of stalen?). Het gaat om balken boven 7 ramen en een garagepoort. De precieze afmetingen ken ik niet, maar ik kan die opmeten.

Houten balken in gevel vervangen

Wij zijn op zoek naar iemand die de houten balken boven onze ramen en deuren kunnen vervangen. Aan de voorgevel, zij gevel en achtergevel. De mogelijkheden zouden we willen bespreken met de vakman.

Herstellen houten ramen en deuren

Houten kozijnen terrasdeuren op zuidwestkant gelegen hebben waterinsijpeling bij slagregen. Het gaat om een dubbele deur met standaardhoogte en 1m80 breed.

Tuinhuis slopen en puin afvoeren

Afbreken van tuinhuis en afvoeren van materiaal. Afmetingen tuinhuis: 2,5 x 2,5. Houten constructie, dakplaten met shingles, 2 ramen en 1 deur.

Dubbel glas plaatsen

Wij willen dubbel glas laten plaatsen in bestaande houten ramen met enkel glas. Voor afmetingen zie zelfgemaakte plannetjes. Dit in onze opbrengst eigendom(huis) met 3 kleine appartementen; 3 huurders d.w.z. 3 verdiepingen in.

Vervangen buitenramen

Wij wensen drie houten buitenramen (momenteel dubbel glas) in onze bestaande woning (bouwjaar 1977) te vervangen door ramen in PVC of aluminium. Het betreft twee identieke ramen van +/- 120cm breed en 225cm hoog, en een derde raam van +/- 364cm breed en 165 cm hoog . Dit laatste raam eventueel op te splitsen in meerdere delen. Graag ook voorzien van kiepstand en inbraakveilige sluiting. Indien de aanwezige rolluiken niet kunnen worden behouden zijn deze ook mee te vervangen. Rolluik (nieuw of huidig) grote raam uit te rusten met elektrische motor.

Ramen vervangen

Ik kocht een te renoveren huis. Alle 5 ramen dienen vervangen te worden. Graag vervang ik ze met houten frame, standaard dubbele ramen.