Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor herstellen metalen tuinhuis:

Herstellen metalen tuinhuis

Bij hebben een metalen tuinhuis, type Regent. Door de storm is de deur uitgewaaid, en de scharnieren dus ook stuk, vervrongen. De achterzijde is ook helemaal scheef gewaaid, en verwrongen. Nu willen we deze laten herstellen of eventueel vervangen. Het tuinhuis is ongeveer 3m op 3m.
Offertes van timmermannen voor garage en carport uit Zele (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstellen metalen tuinhuis uit heel België:

Herstellen tuinhuis

Tuinhuis (13m²) beschadigd door omgevallen boom buurman na storm. Tuinhuis volledig in hout behalve dak(metalen platen met isolatie). Muren lijken intact maar dak en zijwanden (uitsteeksels bovenaan) aan achterzijde en zijkanten beschadigd.

Herstellen dak en steunbalken carport

Wij zoeken iemand die een gedeelte van de dwarsbalken - dak en ondersteuning van de carport kan herstellen/optimaliseren. Die balk heeft schade door regen of een lek. Daarnaast moet de dakbedekking uit metalen golfplaten hersteld worden. Oppervlakte ken ik niet, maar het betreft een carport waar twee auto’s onderstaan en waar een fietsberging onder is gemaakt. Carport opgebouwd in cederhout.

Spanningsdraad tuinomheining herstellen

Herstellen helft metalen tuinafsluiting. 18m. 2 Spanningsdraden zijn losgerukt. Zwarte kleur.

Metalen terrasoverkoepeling herstellen

Herstellen van terrasoverkoepeling. Het gaat om 1 van de 3 koepels die beschadigd is aan het metalen frame.Over een lengte van 1 à 2 meter is de koepel losgeschoten.

Tuinomheining herstellen

Metalen tuinafsluiting van 40-50 m lang en 1.2 m hoog met bovenbuis herstellen. Ook gemotoriseerde poort herstellen, scharnieren zitten los waardoor ze niet meer automatisch open kan.

Vervangen palen tuin omheining

Metalen tuinafsluiting met bovenbuis en betonnen onderplaat herstellen.

Herstellen tuinafsluiting door stormschade

Metalen tuinafsluiting met bovenbuis, afscherming en betonplaat herstellen. Houten raamluiken van huis vernieuwen. Waterschade in tuinhuis herstellen. Serres herstellen.

Herstellen dakraam en dakpannen

Glas uit metalen dakraam vernieuwen. Dakpannen vastmaken vooraan en achteraan. Beschadigingingen aan lood of zink aan schoorsteen herstellen. Later ook vernieuwen plat dak met EPDM koepels.