Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Zelzate te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Zelzate.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Zelzate of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor gelijkaardige projecten:
garage afbreken en nieuwe garage met sectionale poort plaatsen, garage bouwen, plaatsing van ramen en deuren, houten trap plaatsen naar zolder NB woning, tuinchallet op maat maken met glazen schuifraam, plaatsen van 39 PVC ramen en deuren, houten trappen plaatsen 6 stuks, nieuwe raamprofielen plaatsen, carport plaatsen in pastoriestijl, tuinhuis op maat maken, betonnen trap bekleden met composiet en traphoogte herstellen, voordeur en raam vervangen, metalen trap plaatsen, houten trap plaatsen, vaste trap naar zolder plaatsen en trapgat dichten

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor garage en carport, timmerwerken trappen in Zelzate staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Zelzate:

Blokhut modern met extensie plaatsen

Wij overwegen een blokhut modern te kopen van het formaat 505x385 met extensie. We hebben een vloerplaat liggen. We willen dat de achterzijde een vlakke wand is zonder een uitstekend stuk (staat namelijk op de perceelsgrens)en dat de regenpijp aan de voorzijde wordt gemonteerd. De werken vermoedelijk zullen rond augustus / september zijn. Afhankelijk van levering en of we een nieuwe aanvraag dienen te doen.

Metalen tuinhuis plaatsen

Vakman voor leveren en plaatsen van een metalen tuinhuis. Een betonnen vloer zal aanwezig zijn.Metalen tuinhuis 6OOx300x230

Pergola plaatsen

Pergola plaatsen aan terras breedte 5 m en diepte 2 m zonder zijwanden.

Blokhut Luna plaatsen

Graag vakman voor het plaatsen van een blokhut van de Makro. Blokhut Luna 295x295 cm + extensie 300 cm. De fundering is al voorzien.

Monteren Winsol garagepoort

Bij mij moet er een sectionale garagepoort geplaatst worden de oude garagedeur kantel deur moet weg en vervangen afmeting is 2.50 m breedte en de hoogte is 2.12 m. De poort heb ik zelf reeds aangekocht en deze is van het merk Winsol.

Opzetrolluiken plaatsen

Ik ben op zoek naar een plaatser van 2 opzetrolluiken

Plaatsen blokhut Pila

Wij willen graag blokhut pila 2.48 x 2.48 laten plaatsen

Plaatsen van nieuwe trap

Ik zou graag willen weten bij welke firma's ik een aanvraag kan doen voor een offerte van een nieuwe trap te plaatsen in mijn woning. Ik woon in Zelzate (9060)

Veiligheidsdeuren plaatsen

Ik zoek een veiligheidsdeur voor mijn voor- en achterdeur.

3 delige wanden met glas plaatsen in garden house

Graag uw offerte voor het plaatsen van 2 drie delige wanden in ons garden house. De bedoeling is dat de wanden elk naar één richting opendraaien en vergrendelbaar zijn. Enkel gelaagd glas in ruitjesvorm zoals het voorbeeld op de foto's. Adres meegeven aan de vakman.

Installeren van nieuwe trap naar zolder

Binnenkort zijn wij van plan een huis te verbouwen in Zelzate. Daarbij hadden we graag een nieuwe trap naar de zolderverdieping laten installeren. Zou het mogelijk zijn om een afspraak ter plaatse te kunnen maken op woensdag om te bekijken of we al dan niet de mogelijkheid hebben voor een vaste trap of inklapbare trap?

Maken van rechte trap in beton

Maken van een rechte trap in beton

Vliegenraam op maat plaatsen

Ik ben op zoek naar een vliegenraam dat op maat gemaakt wordt en geplaatst.

Blokhut type Cambridge plaatsen

Graag offerte voor plaatsing blokhut type Cambridge met overspanning Levering voorzien eind mei. Foto ter beschikking.

Plaatsen van een Tuinhuis

Ik zou dat project graag op een andere afmeting willen het tuinhuis zelf zou ik 4 m op 3 m willen + het extra afdak 3 m (400cm x 300cm + extra 300cm) Tuinhuis merk CHill

Herstelling van keukenkasten

De keukenkasten zijn beschadigd door brand en dienen hersteld of vervangen te worden.

Carport aan gevel

Houten carport tegen zijgevel, met lichtdoorlatende dakbedekking. Tussen twee ramen. Open struktuur.

plaatsen van binnen deuren

plaatsen van binnen deuren

Garagepoort

vervangen van een kantelpoort door verticaal schuivende deur

Plaatsen van 5 branddeuren met ...

Plaatsen van 5 branddeuren met cilinderslot in nieuwbouwappartement .Plaatser moet gehomologeerd zijn om branddeur te plaatsen

Plaatsen branddeur 83br

zoek iemand die gecertificeerd is om een branddeur te plaatsen en de nodige certificaten kan leveren bij plaatsing

plaatsen van 2 binnendeuren. Waarvan één ...

plaatsen van 2 binnendeuren. Waarvan één glazen. De niet glazen deur heeft een breedte van 70 cm???

Wij zoeken iemand om 4 binnendeuren met ...

Wij zoeken iemand om 4 binnendeuren met omlijsting te plaatsen. 1 voor gargage, wc, en living. 1 voor de trap en deze liefst ook met gyproc boven de deur. Alles is bij ons in een pakket geleverd. Kan u ons is een prijsofferte opmaken. Alvast bedankt

Eris een groot dubbel schuifraam om naar ...

Eris een groot dubbel schuifraam om naar mijn terras te gaan (ongeveer 3m op3m). Ik wil een soort vliegenhor, eventueel ook met schuifsysteem, om in de zomer de deur open te kunnen houden. Eveneens zouden de treden van mijn trap (ongeveer 12 treden) vervangen/hertsteld moeten worden.

nieuwe garage bijbouwen aanleunend aan ...

nieuwe garage bijbouwen aanleunend aan het huis,bestaande garage ombouwen tot bureau en wasplaats