Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Zottegem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Zottegem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Zottegem of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor gelijkaardige projecten:
bouwen van een garage met sandwichpanelen, diverse gyproc en andere schrijnwerken, nieuwe garage bouwen, fundering voor blokhut plaatsen, herstellen garagepoort en extra sectionale poort plaatsen, carport met berging plaatsen op bestaande klinkers, stalen trappen plaatsen met balustrade, houten trap plaatsen, houten zweeftrap plaatsen, houten vaste zoldertrap plaatsen met trapgat, houten carport bouwen, leveren en plaatsen van 14 deuren, dressing met gesloten kasten maken, houten gevelbekleding met isolatie aanbrengen, fundering en metalen tuinhuis voor fietsen te plaatsen

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, trappen kozijnen, deuren en ramen in Zottegem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Zottegem:

Afkitten ramen buiten

Opspuiten van mijn ramen en deuren met rolluik. Ongeveer 35 m in totaal, met diepe voeg. Alle ramen bevinden zich op het gelijkvloers (geen verdiep). Zie een paar foto's

Trap naar de zolder plaatsen

Wij willen graag een houten, rechte trap naar de zolder laten maken. Hiervoor moet ook nog een trapgat worden gemaakt.

Plaatsen van branddeur

Plaatsen van nieuwe branddeur en kader. Oude is beschadigd en dient vernieuwd te worden. Branddeur voor appartement.

Vaste trap naar zolder plaatsen

Vaste trap naar de zolder plaatsen.Houten vaste trap en opening aanpassen. Nu is er een uitschuifbare trap.

Afschuren houten ramen en kroonlijst

Het afschuren van 5 houten ramen en een kroonlijst, eventueel door te zandstralen. Nadien inwrijven met kleurloze vernis of iets dergelijk ter bescherming.

Blokhut Cambridge plaatsen

Blokhut Cambridge 505 x 295 plaatsen.

Nieuwe massieve eiken tafels

Ik zoek nieuwe massive eiken tafels van 1,4 x 1,4 met zijkant blad 8 cm hoogte en een vierkante centrale midden poot van 60 x 60 cm.

Trapleuning maken in landelijke stijl

De trap naar boven zou een nieuwe leuning moeten krijgen. De trapleuning zelf heeft geen sporten maar wordt bedekt met een geverfde houten plaat. Die zou ik willen vervangen en daar landelijke sporten aanbrengen. Het werk dient half juli uitgevoerd worden.

Trap van veranda naar tuin

Voor van mijn veranda naar de tuin te gaan . Hoogte van de plateau is +-1 m 45.

Montage blokhut COTTAGE

Graag had ik een offerte voor het plaatsen van een blokhut Cottage 205 x295 m inclusief dakgoten

Trapleuning laten maken

We willen een nieuwe landelijke trap leuning in een degelijke houtsoort laten maken.

Ronde eettafel en vliegenraam maken

Ik zoek iemand om mijn ronde eettafel te maken daar mijn tafelblad niet in evenwicht staat en ook iemand om een vliegraam te maken de afmeting is breedte 66cm-hoogte 2m24

Herstel houten schuifdeur

Onze houten schuifdeur is bijna niet meer open te krijgen, sleept ergens onderaan. Slijtage?

Trap plaatsen

Vaste trap met 2 leuningen plaatsen.

Plaatsen van trap

Prijsofferte voor een gesloten trap. Houten trap met leuning. Graag ter plaatse komen kijken. Vertrek zondag voor 10 dagen op reis. Terug op 23 maart.

Renoveren trap

Renovatie van de trappen. Graag ter plaatse komen kijken voor advies en prijsofferte.

Eiken deuren afbleken

Wij hebben 9 eiken deuren die we zouden willen afbleken naar een moderne look. Kan u mij hiervoor een vrijblijvende prijs meedelen?

Plaatsen van rechte, zwevende trap

Het gaat om het plaatsen van een rechte, zwevende trap, ingeklemd in de muur aan één zijde. Deze overbrugt 2 verdiepingen. Breedte 90 cm. Te voorzien: - gelijkvloers: 15 treden + glazen bordes boven van 90cm x 90cm - 1e verdieping: 15 treden + glazen beneden én boven van 90cm x 100cm Het gebouw wordt binnenkort onder handen genomen en gestript tot aan de ruwbouw, qua bevestiging zijn er bijgevolg nog mogelijkheden. De muur zal afgewerkt worden met ofwel plakwerk/gipsplaat ofwel gegoten in zichtbeton.

Blokhut rimini plaatsen

Graag willen wij onze blokhut Rimini van Makro laten plaatsen, 2m op 2m60. Betonnen ondergrond en vloer zijn er al. incl dakgoten graag.Adresgegevens bij afspraak.

Plaatsen Blokhut Wales

Graag willen wij onze blokhut Wales 12mm, 240x180cm laten plaatsen met betonnen ondergrond en vloerplaat en dakgoten. Graag prijs daarvoor. Wij hebben het materiaal aangekocht bij de makro en het zal binnenkort geleverd worden.

Mechanisme schuifdeur herstellen

De aluminium schuifdeur van onze veranda hangt een beetje schuin omdat de ophanging/rails versleten zijn. Hierdoor klikken de sluitklinken niet meer mooi in elkaar en staat de schuifdeur onderaan op een kier.

Garage te plaatsen

Graag hadden wij een offerte ontvangen (indien mogelijk met aparte prijs voor een chape die nog niet aanwezig is) voor de installatie van de volgende blokhut: RM_2167113/garage-modern-325-x-535-cm-dak-staal Dit is vrij dringend aangezien deze toch binnen de 4 weken zou moeten geinstalleerd worden. Wordt de levering in geval van installatie ook door jullie gedaan? Indien niet, kan dit ingepland worden op dezelfde dag van de levering?

Plaatsen van trappen

Graag had ik een offerte bekomen voor 3 trappen welke moeten geplaatst worden in onze nieuwbouwwoning. De trappen worden voorzien in Rubberwood 6/4 of 8/4, ik weet niet echt wat nodig is. 1) keldertrap: open trap , 1 kwartdraai, met zijleuning aan de muur met 1 plank. ( 15 treden ) ( aantrede zeker niet meer dan 20 cm op de looplijn ) 2) gesloten trap naar verdieping, 1 kwartdraai , tussen 2 muren , dus zonder extra leuning. Graag ook de variante voor een zaagtrap zonder zichtbare zijwangen. ( 17 treden) 3) open trap van garage naar de woning met palier ( breedte 90 cm en 8 treden) met leuning met 2 horizontale planken. Plaatsing is voorzien 2 de week van mei 2015. Plannen ter beschikking.

Zandstralen van trap

Onze trap is momenteel vernist. De kleur is donkerbruin. Dit was reeds zo toen wij de woning kochten 15 jaar geleden. Ik zou hem graag terug naturel hebben en zie het niet zitten om hem zelf af te schuren of te decaperen. Zou hem graag laten zandstralen. Hij telt 17 treden (eerst 11, dan overloop en dan nog eens 6)

Marmeren trap vervangen door houten trap

Momenteel bestaat onze trap uit marmer, maar graag willen we deze veranderen naar hout. - Daarbij hebben we ook de voorkeur naar een inox trapleuning zowel naast de trap als op de gang boven.