Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Zottegem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Zottegem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Zottegem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor garage en carport, trappen timmerwerken in Zottegem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Zottegem:

Blokhut Lara plaatsen

Graag willen wij onze blokhut Lara 250 X 250 van Makro laten plaatsen. Ook dient er nog een betonnen ondergrond te worden voorzien, incl. vloer en dakgoten. Fundering leggen we misschien zelf. Mogelijks ook tuinomheining te plaatsen.

Trap bekleden

De oude bekleding van de trap verwijderen en deze met hout look terug aankleden. 15 treden.

Veranda ramen vervangen en kozijnen

Voor mijn veranda zou ik graag mijn ramen laten vervangen in zonwerend materiaal. Kozijnen moeten hiervoor ook vervangen worden. Deze zijn nu hout en we zouden dit graag laten vervangen naar PVC.

Trap bekleden met laminaat of hout

De trap is enkele jaren geleden gegoten in beton en was tijdelijk bekleed met tapijt. Er zijn 9 rechte, gelijke treden en 5 treden die een bocht vormen onderaan de trap. Ik had hem graag laten bekleden in hout of laminaat, een duurzame oplossing graag en eventueel indien mogelijk een trapleuning voorzien.

Garage in staalbouw zetten

Garage 6x 5.5m in modulair staalbouw, vloer moet ook een staalframe zijn, zonder sectionaalpoort. Geen deuren of ramen. Moet een goedkope tijdelijke oplossing worden, garage moet later in zo min mogelijke delen kunnen uitgebroken worden. Enkel moet het wel goed geisoleerd zijn daar het voor oldtimers is. Onder de 40 m² geen plan nodig.

Houten deuren luchtgommen

Donkere eiken deuren luchtgommen en behandelen.

Trapgat maken en trap steken

Project: trapgat maken in betonnen zolder vloer + vaste trap plaatsen.

Screens en horren plaatsen

Ik zou graag een vakman zoeken voor 2 screens (zonwering) voor ramen met afmeting (ongeveer): -Raam 1: lengte:1,76m, hoogte: 2,10m -Raam 2: lengte: 3,12m, hoogte: 2,10m En ook voor 2 uitneembare of te openen horren voor 2 ramen met afmetingen (ongeveer): -Raam 1 én 2: Lengte: 0,60m, hoogte: 2. Materiaal aan te kopen te plaatsen. Screens en horren in alumium.

Afkitten ramen buiten

Opspuiten van mijn ramen en deuren met rolluik. Ongeveer 35 m in totaal, met diepe voeg. Alle ramen bevinden zich op het gelijkvloers (geen verdiep). Zie een paar foto's

Trap naar de zolder plaatsen

Wij willen graag een houten, rechte trap naar de zolder laten maken. Hiervoor moet ook nog een trapgat worden gemaakt.