Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Zottegem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Zottegem heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Zottegem u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Zottegem of directe omgeving.

34 klanten uit Zottegem bevelen een bij Casius in Zottegem aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 9,8/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Zottegem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: oude stal ombouwen naar blokhut, veluxen vervangen, twee garages bouwen met platte daken, mezzanine en kasten bouwen, plaatsen van houten trap, gesloten trap plaatsen, trap te vervangen, renovatie trap + plaatsen nieuwe trap naar de zolder, plaatsen van houten trap, meerdere binnendeuren vervangen, zwevende trap plaatsen, ramen en deur te plaatsen en aankoop, trap in rubberwood, carport maken met voorkeur Trespa afwerking, nieuwe ramen, voor- en achterdeur plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor garage en carport, trappen timmerwerken in Zottegem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Zottegem:

Montage blokhut COTTAGE

Graag had ik een offerte voor het plaatsen van een blokhut Cottage 205 x295 m inclusief dakgoten

Trapleuning laten maken

We willen een nieuwe landelijke trap leuning in een degelijke houtsoort laten maken.

Ronde eettafel en vliegenraam maken

Ik zoek iemand om mijn ronde eettafel te maken daar mijn tafelblad niet in evenwicht staat en ook iemand om een vliegraam te maken de afmeting is breedte 66cm-hoogte 2m24

Herstel houten schuifdeur

Onze houten schuifdeur is bijna niet meer open te krijgen, sleept ergens onderaan. Slijtage?

Trap plaatsen

Vaste trap met 2 leuningen plaatsen.

Plaatsen van trap

Prijsofferte voor een gesloten trap. Houten trap met leuning. Graag ter plaatse komen kijken. Vertrek zondag voor 10 dagen op reis. Terug op 23 maart.

Renoveren trap

Renovatie van de trappen. Graag ter plaatse komen kijken voor advies en prijsofferte.

Eiken deuren afbleken

Wij hebben 9 eiken deuren die we zouden willen afbleken naar een moderne look. Kan u mij hiervoor een vrijblijvende prijs meedelen?

Plaatsen van rechte, zwevende trap

Het gaat om het plaatsen van een rechte, zwevende trap, ingeklemd in de muur aan één zijde. Deze overbrugt 2 verdiepingen. Breedte 90 cm. Te voorzien: - gelijkvloers: 15 treden + glazen bordes boven van 90cm x 90cm - 1e verdieping: 15 treden + glazen beneden én boven van 90cm x 100cm Het gebouw wordt binnenkort onder handen genomen en gestript tot aan de ruwbouw, qua bevestiging zijn er bijgevolg nog mogelijkheden. De muur zal afgewerkt worden met ofwel plakwerk/gipsplaat ofwel gegoten in zichtbeton.

Blokhut rimini plaatsen

Graag willen wij onze blokhut Rimini van Makro laten plaatsen, 2m op 2m60. Betonnen ondergrond en vloer zijn er al. incl dakgoten graag.Adresgegevens bij afspraak.

Plaatsen Blokhut Wales

Graag willen wij onze blokhut Wales 12mm, 240x180cm laten plaatsen met betonnen ondergrond en vloerplaat en dakgoten. Graag prijs daarvoor. Wij hebben het materiaal aangekocht bij de makro en het zal binnenkort geleverd worden.

Mechanisme schuifdeur herstellen

De aluminium schuifdeur van onze veranda hangt een beetje schuin omdat de ophanging/rails versleten zijn. Hierdoor klikken de sluitklinken niet meer mooi in elkaar en staat de schuifdeur onderaan op een kier.

Garage te plaatsen

Graag hadden wij een offerte ontvangen (indien mogelijk met aparte prijs voor een chape die nog niet aanwezig is) voor de installatie van de volgende blokhut: RM_2167113/garage-modern-325-x-535-cm-dak-staal Dit is vrij dringend aangezien deze toch binnen de 4 weken zou moeten geinstalleerd worden. Wordt de levering in geval van installatie ook door jullie gedaan? Indien niet, kan dit ingepland worden op dezelfde dag van de levering?

Plaatsen van trappen

Graag had ik een offerte bekomen voor 3 trappen welke moeten geplaatst worden in onze nieuwbouwwoning. De trappen worden voorzien in Rubberwood 6/4 of 8/4, ik weet niet echt wat nodig is. 1) keldertrap: open trap , 1 kwartdraai, met zijleuning aan de muur met 1 plank. ( 15 treden ) ( aantrede zeker niet meer dan 20 cm op de looplijn ) 2) gesloten trap naar verdieping, 1 kwartdraai , tussen 2 muren , dus zonder extra leuning. Graag ook de variante voor een zaagtrap zonder zichtbare zijwangen. ( 17 treden) 3) open trap van garage naar de woning met palier ( breedte 90 cm en 8 treden) met leuning met 2 horizontale planken. Plaatsing is voorzien 2 de week van mei 2015. Plannen ter beschikking.

Zandstralen van trap

Onze trap is momenteel vernist. De kleur is donkerbruin. Dit was reeds zo toen wij de woning kochten 15 jaar geleden. Ik zou hem graag terug naturel hebben en zie het niet zitten om hem zelf af te schuren of te decaperen. Zou hem graag laten zandstralen. Hij telt 17 treden (eerst 11, dan overloop en dan nog eens 6)

Marmeren trap vervangen door houten trap

Momenteel bestaat onze trap uit marmer, maar graag willen we deze veranderen naar hout. - Daarbij hebben we ook de voorkeur naar een inox trapleuning zowel naast de trap als op de gang boven.

Leveren en plaatsen van keldertrap

Graag hadden wij een vrijblijvende prijsofferte aangevraagd voor de levering en plaatsing van een keldertrap in onze woning te Zottegem. Het keldergat is 180 cm lang op 80 cm breed, de afstand vloer – plafond bedraagt exact 2 meter en de afstand vloer – vloer is 2,38 meter. In bijlage vindt u het bouwplan van onze woning. Onze kelder is een prefabkelder met afmetingen 3,99 meter x 2,54 meter, waardoor wij zouden opteren voor een trap van 80 cm breed met een dubbele kwartdraai, om een al te steile trap te vermijden. Qua afwerking verkiezen wij een houten trap (beuk) met modern uitzicht, zonder tegen tredes en inclusief leuning. Mocht u verdere vragen hebben, aarzel dan niet om ons te contacteren. Plan ter beschikking.

Herstelling van ramen alleenstaande woning

Wij zouden graag een herstelling van twee ramen en een binnendeur willen uitvoeren in het hout.

Renoveren van achterkamer

Het renoveren van een achterkamer, gebruikt als bergplaats en werkruimte.Dit zou moeten gebeuren met houten planchetten.

Zand- of waterstralen deuren

In ons vernieuwingsproject van onze living willen we 5 massief eiken deuren + beslag laten zand of waterstralen en herschilderen.

Plaatsen van een raam

Het werk betreft het plaatsen van een raam tot op de grond in de slaapkamer zodat ik makkelijker toegang krijg tot mijn dakterras..er zit dus een raam in maar het zou vervangen moeten worden door 1dat tot op de grond komt.

Houten deuren

Herstellen van houten deuren, die slecht opengaan plaatsen van vensterbanken

Houten voordeur en poort

voordeur met 2 raampjes aan beide kanten, breedte 2m40 op hoogte 2m15 poort: breedte 2m 60 op hoogte 2m 15 ramen zijn in oregon

Leveren en plaatsen van plinten en ...

Leveren en plaatsen van plinten en raamtabletten in MDF in 3 kamers + kleine herstelling grenen plankenvloer.

Vals plafond van 41 m2 plaatsen

Vals plafond van 41 m2 plaatsen