Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Vlaams-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in de provincie Vlaams-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen uit Vlaams-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Vlaams-Brabant.


Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Vlaams-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: bouwen garage, metsen Garage, trapgat maken en kwardraaitrap plaatsen, twee nieuwe metalen zwevende trappen, vervangen van trap naar zolder en nieuwe balustrade voorzien, houten garage bouwen, trap plaatsen 3,25 m hoogte, vervangen van garagepoorten van 5 garages, prijsofferte metalen trap plaatsen, plaatsen van trappen voor nieuwbouwwoning, plaatsen van industriele stalen trap GV-NIV1, verdreven en gesloten trap plaatsen in hout, kozijnen kunststof te plaatsen, richtprijs carport in aluminium, plaatsen trap en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, trappen garage en carport in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Vlaams-Brabant:

donderdag 19 januari 2017

Herstelling houten brievenbus

Probleem: 1. Eén deurtje is afgebroken. Hout is nog ok, dit deurtje kan opnieuw gebruikt worden. Scharnieren moeten vervangen worden. Deurtje moet gemonteerd worden in brievenbus. 2. Eén deurtje is afgebroken en niet herbruikbaar. Dus nieuw deurtje op maat moet gemaakt worden + scharnieren. Deurtje moet gemonteerd worden in brievenbus. Zie ook foto's in bijalge!
maandag 16 januari 2017

Verdreven en gesloten trap plaatsen in hout

Graag vakman voor leveren en plaatsen van een verdreven en gesloten trap. Hoogteverschil 3800 – lengte 4000 - breedte 1100. Tredehoogte 190 (indien mogelijk 180) en aantrede 230. Werf te Diest. Graag wat prijzen voor verschillende houtsoorten. Schets in bijlagen. Er is geen leuning te voorzien. De werf is vergevorderd dus termijn is belangrijk.
maandag 16 januari 2017

Vervangen gaas van 4 vliegenramen

Het gaas van 3 vliegenramen en 1 vliegendeur moeten vervangen worden. 2x een raam van ongeveer 1:20 op 1:00 1 x een raam van ongeveer 0:90 op 0:95. 1 x een deur van ongeveer 1:80 op 0:80.
maandag 16 januari 2017

4 nieuwe binnendeuren plaatsen

Mijn binnendeuren moeten gemoderniseerd worden! 1deur met een glas-gedeelte (chambranle 24cm)1deur,38cm chambranle, 2 24cm chambranle
maandag 16 januari 2017

Rolluiken reparen + 2 binnendeuren vervangen + nakijken slot gemeenschappelijke poort

3 rolluiken repareren. 1 lint af, 1 rolluiksysteem dat niet meer werkt. 1 dat er 1 scheve lat is; 2 binnendeuren vervangen + slot gemeenschappelijk slot.
maandag 16 januari 2017

Traprenovatie 15 trappen

Trap renovatie: prijsofferte. Type trap : beuken trap met draai. Leuning. Tredes ongeveer een 15 tal tredes. Met een platvorm. Laminaat plaatsen op treden.
zaterdag 14 januari 2017

Blokhut Latina plaatsen

Graag zou ik graag willen weten hoeveel het kost om dit blokhut latina met dakgoot en vloer te plaatsen .Blokhut Latina 320 x 205 cm
zondag 8 januari 2017

Blokhut plaatsen

Graag offerte voor plaatsing blokhut + dakgoten. Beton zal er liggen. Vloer niet nodig. We twijfelen nog tussen Cambrige 295x295cm + ext + de achterwand toe met de houten platen. Of de Luna 290 x 290 cm + extensie 300 cm ook met achterwand toe.
zaterdag 7 januari 2017

Vervangen van trap naar zolder en nieuwe balustrade voorzien

Wij zouden onze bestaande vaste trap naar de zolder (L-vorm) willen vervangen door een nieuwe trap. De trap moet twee bochten van 90 graden maken. Verder willen we ook een balustrade op de zolder voorzien en de leuningen op de twee overlopen renoveren.
woensdag 4 januari 2017

Draaitrap vervangen door nieuwe

Ik zou mijn draaitrap willen laten vervangen door een nieuwe. Momenteel 16 treden. Hoogte 2. 95 M draaicirkel 1. 67 M. Meer info op foto in bijvoegsel. De nieuwe trap indien mogelijk in de stijl/materiaal zoals aangegeven op foto voorbeeld maar dan in draaitrap.
zaterdag 31 december 2016

Twee nieuwe metalen zwevende trappen

Graag vakman voor 2 zwevende trappen ; 1 ervan tussen 2 muren. 16 treden , 1 ste 3 treden opdraaiend , metalen treden , onbehandeld metaaluitzicht.
dinsdag 27 december 2016

Blokhut plaatsen inclusief betonnen vloer

Graag willen wij een totale prijs weten voor het plaatsen van een Blokhut Luna 290 x 290 cm + extensie 300 cm. Ook graag een betonnen ondergrond voorzien voor deze oppervlakte. (momenteel is er al een betonnen sokkel van 300 op 300 geplaatst. (oud tuinhuis dat verdwijnt).
vrijdag 23 december 2016

Herstellen van arduinen trappen

Herstellen van 5 weggezakte arduinen trappen
dinsdag 20 december 2016

Vervangen van garagepoorten van 5 garages

Vervangen van garagepoorten dit is heden een rolluik. Plaatsen van bv sectionele poorten gaat niet (MUREN lopen schuin). Het gaat om 5 garages indien de prijs meevalt laat ik ipv 1 de vijf garagepoorten vervangen.
dinsdag 20 december 2016

Blokhut plaatsen

Graag willen wij onze blokhut Bonn 385x295 cm met dakgoten laten plaatsen betonnen ondergrond ligt er reeds.
vrijdag 16 december 2016

Binnendeuren te plaatsen

Plaatsen binnendeuren 3 tal deuren. En 2 deuren te herplaatsen.
vrijdag 16 december 2016

Montageservice blokhut Rimini of Annabel

We zijn van plan om een tuinhuis aan te kopen met afmetingen van 275 op 275. Deze blokhut zou komen te staan op een houten terras ! Het houten terras ligt op een betonnen fundering.
zaterdag 10 december 2016

Zoldertrap vervangen

De zoldertrap is aan vervanging toe, mogelijks ook de omkasting en de zolderluik. Breedte = 97cm Lengte = 152cm Hoogte 250cm (vloer-plafond)
donderdag 8 december 2016

Trap plaatsen in bungalow

Trap plaatsen in bungalow. Ingenieur is reeds langsgeweest.
dinsdag 6 december 2016

Trap in rubberwood plaatsen

Trap in rubberwood. - Gelijksvloers naar 1ste verdiep: recht, gesloten treden,geen leuning. - 1ste verdiep naar zolder: kleine draai onderaan, open treden, geen leuning. Graag ter plaatse komen kijken door een vakman.
dinsdag 6 december 2016

Vals plafond steken

We hebben een woonveranda laten plaatsen maar daar is geen plafond dekking bij We zouden graag dat dichten, ongeveer 50 vierkante meter.
woensdag 30 november 2016

Afstellen glazen deur

Ik zou een glazen deur willen laten afstellen omdat die sinds een paar dagen over de grond sleept. Er is geen pomp gemonteerd op de deur en ze hangt aan scharnieren op de zijkant.
maandag 28 november 2016

Plaatsen nieuwe deur

Nieuwe buitendeur aan de tuin plaatsen, teveel tocht en koude dat binnenkomt. Graag ter plaatse komen kijken. Adres aan de vakman.
maandag 28 november 2016

Eiken blokkentrap

Ik ben op zoek naar een schrijnwerker die een trap onderkwart linksom op maat kan maken voor een boeren woning. Betreft een trap die in zijn geheel uit eiken blokken dient te worden opgebouwd. Bijgevoegde foto is puur voor het concept, het betreft dus een KWART trap geen halve zoals in foto.
vrijdag 25 november 2016

Blokhut Cambridge plaatsen

Graag willen wij onze blokhut cambridge 385 op 295 door jullie laten plaatsen. Wat zou de vraagprijs zijn voor het plaatsen van deze blokhut? Worden er eveneens funderingsbalkjes geplaatst? Link v d blokhut https://www. Makroshop. Be/nl/tuin/tuinhuizen-blokhutten-garages/tuinhuizen-en-blokhutten/RM_4009122/blokhut-cambridge-385x295cm

Partners

Partners van Casius