Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een timmerman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende timmermannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, timmerwerken kozijnen, deuren en ramen in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Vlaams-Brabant:

woensdag 3 januari 2018

Metalen buitentrap plaatsen

Momenteel staat er een oude metalen trap. Nu willen we hem graag vervangen door een trap die het RAL-kleur heeft van onze ramen.
maandag 1 januari 2018

Betontrap polieren en schilderen

Rechte betontrap gepolierd en wit schilderen als afwerking voor in leefruimte.
maandag 1 januari 2018

Oud zoldergat dichtmaken nieuw zoldergat maken en trap zetten

Wij zouden graag het huidig zoldergat dichtmaken en een nieuw zoldergat laten maken. Ook zouden wij hierna een houten trap willen zetten naar de zolder.
vrijdag 29 december 2017

Houten draaitrap plaatsen

Graag zou ik op zolder een extra slaapkamer maken, maar dan moet er eerst een vaste trap komen. Liefst zou ik boven in de gang een draaitrap zetten, maar weet niet of de gang groot genoeg is om deze te kunnen plaatsen. Indien een draaitrap niet zou lukken, moet ik kiezen voor een trap die boven de eerste trap moet worden geplaatst. Waar moet de trap geplaatst worden? : Binnen
woensdag 27 december 2017

Houten trap vervangen

Vervangen oude trap, breedte 0. 85 lengte basis 3. 10 hoogte plafond 2. 83. Houtsoort: rubberwood bij voorkeur.
donderdag 21 december 2017

Houten trap naar zolder maken

Extra trap naar zolder kamer maken. Er is al een bestaande trapgat. Trap komt tegen een muur, en andere zijde een armleuning. Trap met een draai.
maandag 11 december 2017

Houten trap plaatsen

Bestaande houten trap uit het jaar 1960 is verouderd en er moet een nieuwe geplaatst worden. Het gaat om een trap met 2 draaiingen
zaterdag 9 december 2017

Eén aluminium voordeur en vijf PVC binnendeuren inkorten

Wegens het leggen van laminaat verhoogt de vloer en hierdoor dienen de deuren ingekort te worden.
donderdag 7 december 2017

Betontrap storten

Ik heb nu een lange rechte trap in hout van ongeveer 4 m,zijn 16 treden,deze zou van lengte moeten blijven. Breedte van de treden is 63,5 cm en zou 90 cm moeten worden. Lengte is 21 cm en zou een 25 a 26 cm moeten worden. Hoogte tussen treden in is 15 cm en mag zo blijven. Bekisting huidige trap in het beton.
donderdag 7 december 2017

Kunststofluiken maken

2 kunststofluiken br. 150 cm op 157 cm hoogte.
woensdag 6 december 2017

Mechanisme schuifraam herstellen

Hendel van schuifraam gaat maar een kwart naar omhoog dus schuifraam kan niet meer op slot. Is nog vrij nieuw.
woensdag 6 december 2017

Houten trap plaatsen

In onze renovatie willen we een nieuwe trap plaatsen . Deze trap is van het gelijkvloers naar het 1ste verdiep. Met aan 1 kant een betonnen muur. Waar moet de trap geplaatst worden? : Binnen
dinsdag 5 december 2017

Aluminium schuifraam herstellen

Het aluminium hef schuifraam is door 1 van de rollertjes gezakt. Graag herstellen.
maandag 4 december 2017

Metalen buitentrap plaatsen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken :Gegalvaniseerde buitentrap aan zijgevel gelijkvloerse woning voor toegang tot dak voor onderhoud aflopen. Waar moet de trap geplaatst worden? : Buiten
vrijdag 1 december 2017

Vaste houten trap naar zolder plaatsen

Wij zijn op zoek naar een vaste zoldertrap in onze landelijke woning. Er is al een houten trap van het gelijkvloers naar het eerste verdiep en een trektrap naar de zolder. Deze laatste willen we vervangen. Er zal 1 draai nodig zijn als ook een trapleuning en een balustrade die de huidige balustrade verbindt met de zoldertrap. Met leuning. Er zal 1 zijde tegen de muur worden geplaatst.
vrijdag 1 december 2017

Prefab betontrap plaatsen in NB

Het gaat om vier 'halve' trappen van telkens 7 treden, 2 bordessen zijn reeds voorzien. Van gelijkvloers naar eerste en van eerste naar tweede verdieping.
vrijdag 1 december 2017

Herstelling mechanisme geblokkeerd raam

Een van onze draai-kiepramen is in gesloten stand geblokkeerd (hendel draait ook 360° zonder dat het beslag beweegt). Ramen werden 10 jaar geleden geplaatst en die firma in nu failliet.
woensdag 29 november 2017

Vaste trap plaatsen naar zolder

Ik wil graag van het eerste verdiep een vaste trap naar de zolder verdiep. Dit liefst boven de bestaande trap naar het 1e verdiep. Hierbij moet ook een trap-opening worden gemaakt, door een betonnen gewelf.
maandag 27 november 2017

Herstel van 2 ramen hefboomsysteem

Herstel van 2 ramen : hefboomsysteem - openen,sluiten werkt niet meer.
zondag 26 november 2017

Vaste trap naar zolder plaatsen

Vaste steektrap naar de zolder voor dagelijks gebruik (slaapkamers). Hoogte van de kamer waarin de trap moet komen is 2,35 m en er zou zo weinig mogelijk ruimte van deze kamer moeten afgenomen worden. Trapgat 120x70 cm (nog te maken). Traptreden 70 cm breed. Trap liefst met een strakke look, combinatie metaal en hout of volledig hout. Graag indicatie voor beide alternatieven. Opening moet ook gemaakt worden.
vrijdag 24 november 2017

Metalen buitentrap plaatsen

Wij zij ons huis aanhet verbouwen en zoeken iemand die ons een trap van de gelijkvloers naar eerste verdiep kan bezorgen. Buitentrap in metaal. Afsluiting in mat glas.
woensdag 22 november 2017

Houten draaitrap plaatsen in appartement

Graag zou ik een draaitrap laten plaatsen van de 4 de verdieping (gang) naar de zolder. Ik heb nog een oude foto terug gevonden van de actuele trap.
dinsdag 21 november 2017

Houten trap plaatsen

Het gaat om een trap met 3 tot 4 treden om een niveauverschil tussen 2 kamers te overbruggen.
zondag 19 november 2017

Ramen herstellen en deuren

Het tocht door de ramen en de voordeur blokkeert soms bij het op kip zetten alsook de garagepoort dient nagezien te worden.
zondag 19 november 2017

Fundering voor tuinhuis gieten

Wij zouden graag een fundering laten gieten voor een nieuwe blokhut. Deze zou een 20 cm moeten bedragen met wapeningsnetten. De oppervlakte is 5 m op 3 m (maar 3M op 3M) is al gefundeerd door oude tuinhuis. Er komt ook een voorportaal van 2,5 m op 3 m. Alles is al uitgegraven.

Partners

Partners van Casius