Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een timmerman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende timmermannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, kozijnen, deuren en ramen trappen in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Vlaams-Brabant:

donderdag 19 juli 2018

Herstellen mechanisme draai kip raam

Herstellen van een draai kip raam. Je kan het raam niet meer open draaien, het ijzeren plaatje mechanisme is geplooid zou moet vervangen worden.
maandag 16 juli 2018

Kantelraam herstellen

Een kantelraam in een van de appartementen die wij verhuren gaat niet goed meer open. Schade aan het kantelsysteem.
zondag 15 juli 2018

Houten molenaarstrap te plaatsen

Nieuwbouw, en is voor een trap van de gang van de living naar het verdiep van de slaapkamers. Valt tussen muren van gang, dus geen leuning nodig. Breedte is ongeveer 1. 05m en zal ongeveer een 16 tal treden hebben schat ik.
vrijdag 13 juli 2018

Houten trap naar zolder plaatsen en huidig trapgat dichten

Houten trap plaatsen-rechte trap plaatsen. De trap zou van 1e verdieping naar de zolder moeten komen. Komt met een zijde tegen de muur. Huidige trapgat dichten.
woensdag 11 juli 2018

Ramen en buitendeuren plaatsen

In heel het huis zouden nieuwe ramen met hoogrendements glas geplaatst en ook in de nieuwe aanbouw zouden enkele ramen geplaatst moeten worden. Inclusief 2 buiten deuren. Ramen en deuren uit PVC of alu.
maandag 9 juli 2018

Houten trappen plaatsen

Twee trappen plaatsen in donker hout graag in eik er moet geen trapgat gemaakt worden. Van gelijkvloers naar de eerste verdieping en van eerste naar zolderverdieping. Het is een rechte trap met een hoek in. Met een zijde tegen de muur en andere zijde met een leuning werken.
zondag 8 juli 2018

Plaatsing blokhut Modern

Plaatsing blokhut Modern 505 x 385 met dakgoten. Afzonderlijk prijs geven voor fundering.
zaterdag 7 juli 2018

Verwijderen oude trap en plaatsen van nieuwe

Betreft trap van eerste verdieping naar ingerichte zolder. Oude trap dient verwijderd te worden en nieuwe gemaakt en geplaatst. Nieuwe trap: houten rechte trap van c 280 cm hoog, c 75cm breed. Rechthoek van 2meter op c75cm. Trap aan een muur vast + leuning nodig aan zijkant. Opening dient niet aangepast te worden.
zaterdag 7 juli 2018

Houten garagepoort herstellen

Houten garage poort herstellen. Er zouden nieuwe houten planchetten moeten aankomen, dus vervangen van de oude.
zaterdag 7 juli 2018

Houten schuifdeur herstellen

Houten schuifdeur met vast gedeelte 150 x 210 en schuifdeur 150 x 210 is binnendeur tussen living en veranda (nooit weersinvloed) . Schuifdeur gaat heel stroef en maakt bonkend geluid bij het openen ( roulement stuk ? ) ondanks meervuldig geolied. Deur is meer dan 20 jaar geleden geplaatst maar verder in onberispelijke staat. Is reparatie hier mogelijk ?
vrijdag 6 juli 2018

Trappen bekleden in laminaat

Trap met een kwart draai links te bekleden. Er zijn 14 treden te bekleden.
donderdag 5 juli 2018

Raam en schuifdeur horren plaatsen

Raam horren en schuifdeur hor: kleur Ral 7033 Schuifpui opbouw Schuifraam op de dag: H214 B135 Dikte voor rolluik=3,5 Inzethorren: Raam 1: H135,8 B 79,5 Dikte max 4 Raam2: H125 B80,2 D4 Raam3: H125,7 B64,4 D4 Raam4: H125,7 B83,7 D4
donderdag 5 juli 2018

Bouwen geïsoleerd tuinhuis

Graag vakman voor de bouw van een geïsoleerde garage lxbxh 7x4x2. 5m. Een sectionele garagepoort, 1 langwerpig raam en 1 grote deur achteraan. Mag gemetst of prefab zijn, geen hout.
donderdag 5 juli 2018

Aluminium raam/deur herstellen na inbraak in het verleden

Schade aan 1 aluminium deur en frame door inbraak in het verleden. De deur is nog goed af te sluiten met de sleutel, maar kan op een kleine kier geopend worden wanneer deze gesloten is, door beschadigd sluitwerk. Schade bevindt zich aan de linkerzijkant en onderkant van de deur, van buitenaf gezien. Schade dient zowel functioneel als esthetisch hersteld te worden. Kleine zichtbare imperfecties zijn aanvaardbaar indien dit het bedrag van de offerte kan verlagen.
woensdag 4 juli 2018

Oude dubbele deure uit herenhuis restaureren

Ik heb een oude dubbele deur uit een herenhuis gekocht, om deze in mijn appartement te laten plaatsen. Maar ik had ze graag door iemand laten restaureren (afschuren en opnieuw schilderen) en ook laten aanpassen, omdat ik er glas in lood wil laten inzetten en daarvoor zijn er te veel onderdelingen. Ook zouden er kozijnen bij moeten gemaakt worden.
dinsdag 3 juli 2018

Vaste trap plaatsen en trapgat maken

Vanuit de trappenhal op de eerste verdieping willen we een vaste trap maken naar de zolder. Als eerste stap willen we volgende werken laten uitvoeren: - Toemaken van het bestaande trapgat - Maken van een nieuw trapgat. De zoldervloer is een betonnen plaat.
maandag 2 juli 2018

Oud tuinhuis afbreken en materialen afvoeren

Een oud tuinhuis afbreken. Dit is een houten tuinhuis afmetingen 3 meter op 2 meter, met een zadeldakje. Enkele materialen meenemen , oude stoelen, producten...
zondag 1 juli 2018

Vervangen van bruine pvc planchetten door witte planchetten

Ons terras is overdekt in bruine pvc planchetten. Wij denken eraan deze te vervangen door witte pvc planchetten. De totale oppervlakte hiervan is +/- 8 m² ( 1,80 m op 3,80 m en een smal stukje van 0,30 m op 4 m ).
zaterdag 30 juni 2018

Voorzetraam tegen geluidshinder plaatsen

Graag voorzetramen plaatsen. Het betreft het raam aan de straatkant in de woonkamer. Dit vooral om het lawaai van de straat tegen te gaan en voor extra isolatie. De afmetingen zijn ongeveer 250 cm breed en 180 cm hoog. Materiaal nog niet beslist.
donderdag 28 juni 2018

Plaatsing Blokhut type Bonn

Graag vakman voor plaatsing Blokhut. Betonnen plateau (400x300) ligt klaar. Blokhut type Bonn 385 x 295
donderdag 28 juni 2018

Tuinhuis PVC plaatsen

Ik wil graag een PVC Keter Factor 6X6 laten plaatsen met een betonnen ondervloer. Grootte ondervloer 240 x 220 cm. Ik heb nog niks aangekocht , eventueel via de vakman aanschaffen is een optie .
zondag 24 juni 2018

Vervangen van houten deur naar glazen deur

Momenteel houten deur, moet vervangen worden door glazen (geen melkglas, gewoon doorzichtbaar). Tussen de living en de hal.
woensdag 20 juni 2018

Rechte trap bekleden in laminaat

Houten trap bekleden de voorkeur gaat naar laminaat. Rechte trap 4,3 m op 1 m. 16 treden en 17 tegentreden.
dinsdag 19 juni 2018

Repareren van houten ramen

Ik zoek een schrijnwerker die een aantal houten ramen wil repareren. Gaat over de ramen aan de zuidkant en het onderste deel moet vervangen worden (hout laat los). Voorts wil ik een slot laten vervangen in de voordeur en een aantal dichtingen in de ramen laten vervangen. Aan mijn buitendeur is ook een herstelling nodig. Het is volgens mij een vrij kleine job en waarschijnlijk zijn er weinig mensen geinteresseerd om deze herstelling te doen.
woensdag 13 juni 2018

Herstel PVC schuifraam

We hebben een schuifraam van geëxtrudeerd PVC profiel van type WYMAR serie 3000. Tweedelig met 1 vast en 1 schuivend gedeelte. Afmeting: 5200mm x 2150mm. Het raam kan niet meer open.

Partners

Partners van Casius