Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Vlaams-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in de provincie Vlaams-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen uit Vlaams-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Vlaams-Brabant.


Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Vlaams-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage of bijgebouw plaatsen, vernieuwen balustrade rondom plat dak, verbouwen zolder tot masterbedroom, plaatser binnendeuren en keukens, maatwerk in woning, op maat maken meubels, zandstralen van trap en deuren, plaatsen van trap in nieuwbouwwoning, plaatsen van zwevende houten trap, carport met ingebouwde zonnepanelen plaatsen, garage bouwen, dakramen plaatsen, buitentrap met terras plaatsen, vernieuwen van ramen, dubbelglas plaatsen/verrot hout repareren of vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, timmerwerken garage en carport in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Vlaams-Brabant:

donderdag 23 februari 2017

Aluminium voordeur herstellen

Betrokken aluminium draaideur van dubbel glas moet terug te worden rechtgezet en de bijhorende deurkruk, het deurslot (cilinderslot type Logo) en de deurborstel dienen zeer waarschijnlijk te worden vervangen
dinsdag 21 februari 2017

Dakramen plaatsen

Ik zou graag 3 dakramen laten plaatsen in ons (reeds geisoleerd en binnenin met gyproc afgewerkt) zadeldak. Dit is op het 1e verdiep en makkelijk bereikbaar langs alle kanten. (1 te plaatsen aan voorzijde dak & 2 achterzijde) Ik zou graag een budgetvriendelijke optie hebben, en qua materialen (velux/andere). S6A - 114x118
dinsdag 21 februari 2017

Bureau en kasten op maat laten maken

We willen een ingebouwd bureau laten maken (plank van ene naar andere muur), en overwegen eveneens ingebouwde kasten.
maandag 20 februari 2017

Herstelling /vervanging afstandsbediening sectionale garagepoort

Onze garagepoort is voorzien van een Chamberlain motorlift (1996) met afstandsbediening maar weigert om de haverklap dienst. We ontvangen graag advies en offerte voor de herstelling of vervanging van het systeem.
maandag 20 februari 2017

Extra buitendeur plaatsen

Ik wil graag weten of ik in mijn prefab woning een extra buitendeur kan laten plaatsen die toegang tot de tuinkamer moet bieden. Aluminium of hout
maandag 20 februari 2017

Vernieuwen van ramen

3 ramen 2 met rolluik en 1 dubbel deur met buiten rolluik moeten vervangen worden.Ramen te voorzien van hoogrendementsglas.Ramen uit hout en vervangen door PVC.
zondag 19 februari 2017

Deuren plaatsen

Er is één of eventueel twee deuren die ik wil plaatsen. Het gaat om tuindeuren, waarvan er 1 stuk is. Afhankelijk van de prijs zou ik beide laten vervangen. Ik denk dat de deuren van Gamma zullen passen. Maar plaatsen kan ik zelf niet. De deuren moeten daarna afgelakt worden in de juiste kleur.
zondag 19 februari 2017

Zoldertrap met armleuning aanbrengen in rubber wood

Graag een prijsofferte: Nieuwe trap in rubber-wood die van het 1 ste verdiep naar het zolder verdiep moet gaan, met een kwartslag van 2 treden onderaan de trap. Rechte trap met onderste twee trede een platform met kwart draai naar rechts. Er is een bestaande trap, die gaat moeten vervangen worden, vermits de kinderkamers zullen gemaakt worden op de zolder.
zondag 19 februari 2017

Blokhut plaatsen en leggen gepolierde betonplaat

Graag willen we onze blokhut garage door jullie laten plaatsen. Graag offerte voor het plaatsen, inclusief een eerste oppervlakte behandeling conform de montage instructries en voor het leveren en plaatsen van de gepolierde betonplaat.
zaterdag 18 februari 2017

Trap renoveren

Trap renoveren Zandstralen of afschuren. Te bekijken met de vakman.
vrijdag 17 februari 2017

Plaatsen van 5 schilderdeuren

Prijsaanvraag plaatsing 5 schilderdeuren in reeds bestaand metalen kader.
woensdag 15 februari 2017

Nieuwe open trap nodig

Nieuwe open trap nodig van 1ste verdieping naar zolderverdiepîng. Verbouwing gedaan en opening al gemaakt.
woensdag 15 februari 2017

Vliegenramen plaatsen

Vrijblijvende offerte voor het plaatsen van 4 vliegenramen waaronder één groot aan schuifraam met extra gaas voor hond/kat.
maandag 13 februari 2017

Carport maken

Een carport plaatsen.Carport voor 1 wagen. Houtwerk op maat.
zondag 12 februari 2017

Blokhut Pila plaatsen

Blokhut Pila plaatsen 248 x 190 + vloer + impregnatie + plaatsing
zaterdag 11 februari 2017

Trap verder aanmaken met een linkse draai

We hebben een nieuw stukje trap nodig van 7 treden, met daarin een linkse draai verwerkt... Deze trap dient om van een bestaande overloop naar een nieuwe aanbouw te gaan...
vrijdag 10 februari 2017

Plaatsen tuinhuis met betonnen ondergrond

Ik ben op zoek naar iemand die een tuinhuis zou kunnen plaatsen van dinowood(tuinhuis en bijgebouw) . Tuinhuis grootte van 4 op 3 meter zonder bijgebouw . Bijgebouw ( open ruimte zonder deuren maar achteraan gesloten) van ongeveer 2,5 op 3. Er zal moet ook extra beton/stabilisee moeten geplaatst worden dus graag dit mee opnemen in de offerte. Beton van 3 op 2 ligt er.
vrijdag 10 februari 2017

Moderne blokdeuren laten plaatsen

Voor 9 blokdeuren: 3 van 90 x 204; 6 van 90 x 199. Wij renoveren onze deuren en passen ze aan met het oog op de toekomst.
vrijdag 10 februari 2017

Trap plaatsen naar zolder

We willen de zolder inrichten, en moeten een trap van het 2de verdiep naar de zolder aanleggen. Ruimte: 2. 71m x 1m; Hoogte is 2. 8m; en met 2 bochten van 90 graden!
donderdag 9 februari 2017

Blokhut type Modern plaatsen

Ik heb net een blokhut Modern 505 x 295 (stalen dak) online besteld bij Makro met impregnatie en dakgoot. Ik wil deze graag laten plaatsen.
donderdag 9 februari 2017

Herstellen van deur na poging tot inbraak

Herstellen en of vervangen van onze deur na poging tot inbraak. Houten deur beschadigd na inbraak alsook 3 puntslot is geraakt en veiligheidsbeslag.
woensdag 8 februari 2017

Herstellen mechanisme schuifraam

Grote schuifraam pvc (6 jaar oud) kan niet meer geopend worden.
woensdag 8 februari 2017

Luchtgommen van eiken deuren

We zouden onze eiken deuren willen laten luchtgommen en zijn op zoek naar een vakman. $ Het gaat om 9 deuren. Verdere afwerking doen we wel zelf.
woensdag 8 februari 2017

Houten schuifpui met isolatieglas en screen

Een houten schuifpui lxh 340 x 214 met isolatieglas en screen
dinsdag 7 februari 2017

Binnendeuren plaatsen

Betreft schilder deuren plaatsen: Aantal stuks 6 schilder deuren plaatsen (4 slaapkamers, 1 badkamer, 1 naar zoldertrap). Cassementen zijn buitenmaten.

Partners

Partners van Casius