Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een timmerman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende timmermannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, timmerwerken garage en carport in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Vlaams-Brabant:

donderdag 15 november 2018

Trap in rubberwood plaatsen tegen muur

Houten trap met barsten. Vervangen door nieuwe trap in rubberwood. Dit is van gelijkvloers naar eerste verdieping tegen de muur. Eerste deel is een rechte trap van 13 treden met een breedte van 82 cm en lengte (gemeten naargelang lengte trapgat tot overloop) van 2,10 m ongeveer en de afstand van de vloer tot waar de trap op de overloop komt is ongeveer 2 m 30 (wordt wellicht toch nog correct opgemeten . De trap komt dan op kleine overloop waar laminaat op liggen dan is er nog een recht stukje trap van 3 treden. De trap is telkens aan 1 zijde tegen een volledige muur ingewerkt en een stuk van de lange steile trap is voorzien van leuning maar is voor mij niet echt een must .
donderdag 15 november 2018

Inbouwkasten maken op zolder

Op de zolderverdieping graag ingebouwde kasten laten maken onder het dak. De breedte is aan beide kanten circa 4m30, de hoogte 1m40 (gemeten tot tegen de balk). We hebben begrepen dat ingebouwde kasten kostelijk kunnen zijn, en willen het graag betaalbaar houden. Daarom laten we graag op enkele plaatsen een simulatie maken om de beste prijs/kwaliteit te bekomen.
maandag 12 november 2018

Betonnen treden bekleden in hout + 2 tussenplateaus

Betonnen trap die bekleed moet worden met parket. Er moeten 42 treden bekleed worden en 2 tussen plateau's.
dinsdag 6 november 2018

Trap bekleden in massief eik

Wij hebben een zeer stabiele houten trap, die wij willen overkleden met massief eik tijdens de totaalrenovatie van onze woning. Specificaties als volgt: 8 x Rechte trede - Z- of L-profiel eik 1 bis 12 mm - maxx Stootbord - eik 1 bis 12 mm - maxx Draaiende trede - Z- of L- profiel Eik 1 bis 12 mm - maxx Stootbord - eik 1bis 12mm - max 800/200.
dinsdag 6 november 2018

Houten trap plaatsen om slaapkamers te verbinden

Trap moet het gelijkvloers gaan verbinden met de eerste verdieping in een aanbouw zijnde woning. Moet enkel dienen om 2 slaapkamers te bereiken. Een houten basistrap , draai van 180 graden. Gesloten trap.
maandag 5 november 2018

Houten vloeren, trap, ramen en deuren onderhouden

In ons huis is redelijk veel hout. Houten vloeren, olmen trap, olmen deuren, hout in de badkamer, houten ramen die allemaal een onderhoudsbeurt zouden nodig hebben.
zondag 4 november 2018

Blokhut Cambridge plaatsen

Blokhut Cambridge 505 x 295 cm laten plaatsen, met houtstapelplaats. Er dient een betonnen vloer te worden gegoten.
zondag 4 november 2018

Houten trapbalustrade te plaatsen

Ik wil een houten balustrade aan de overloop van de trap plaatsen (216 x 80 cm). Momenteel staat er niks.
zondag 4 november 2018

Bestaande zoldertrap verwijderen en vervangen door nieuwe trap

Ik zou graag een vaste trap naar tweede verdiep plaatsen. Ook gat maken en een bestaande zoldertrap met trapgat laten toemaken.
zaterdag 3 november 2018

Blokhut en carport plaatsen

Carport Douglas Enkel Opera 300 x 600 cm met stalen dak en houten binnenafwerking van het dak te plaatsen. Ook blokhut Capri met stalen dak 295 x 248 cm te plaatsen. Dakgoten voor beide en ook 6 betonvoeten voor carport te voorzien. Betonplaten gaan reeds aanwezig zijn.
zaterdag 3 november 2018

Twee houten trappen tegen de muur plaatsen

Plaatsen van 2 nieuwe trappen Een houten trap van de gelijkvloers naar de eerste verdieping en een tweede de trap van de eerste verdieping naar de tweede verdieping. De trappen komen tegen een muur. Trapgat is er al.
maandag 29 oktober 2018

Blokhut Latina plaatsen

Graag willen wij blokhut Latina laten plaatsen. Fundering is er reeds.
zondag 28 oktober 2018

Houten trap plaatsen van gelijkvloers naar eerste verdieping

Houten trap plaatsen van gelijkvloers naar eerste verdieping. De trap gaat in de living komen. Dit is een trap met een kwartslag tegen de muur. Ook een armleuning te voorzien.
donderdag 25 oktober 2018

Plaatsen blokhut Cottage

Een cottage blokhut laten plaatsen van 315 cm x 239 cm. De betonnen chape ligt er al reeds. Het zou dus enkel gaan om de montage hiervan.
maandag 22 oktober 2018

Trap bekleden in massief hout

Bekleden van trappen: 17 rechte treden tussen 2 wanden. De trap is momenteel in beton. Materiaal aan te kopen door de vakman.
zaterdag 13 oktober 2018

3 Binnendeuren plaatsen

3 nieuwe witte schilderdeuren binnen plaatsen. Aankoop deuren via de vakman .
woensdag 10 oktober 2018

Houten trap van 1e naar 2e verdieping plaatsen

Nieuwe binnentrap in hout van 1e naar 2e verdieping dit is voor een renovatie. Zal tegen de muur geplaatst worden met een armleuning. Een rechte trap met bovenaan driekwart draai. De trap in wit gelakt graag een landelijke stijl.
woensdag 10 oktober 2018

Zoldergat verplaatsen en vaste trap installeren

Momenteel hebben we een klassieke zoldertrap, maar willen een vaste trap plaatsen. We zouden het huidige zoldergat willen verplaatsen en een groter gat maken voor een vaste trap met armleuning.
dinsdag 9 oktober 2018

Herplaatsen van schabben en enkele op maat maken

Herplaatsen van enkele schabben op de zolder na herinrichting. Ook in de dubbele garage moet men enkele nieuwe schabben maken, alles met hout. Ook de droger moet men op de wasmachine plaatsen.
donderdag 4 oktober 2018

Beton storten voor tuinhuis 20 m²

We willen graag de vloer in ons tuinhuis met beton gieten dit is een oppervlakte van 20 m². De boord is al beton en ons tuinhuis is bijna klaar.
woensdag 3 oktober 2018

Huidige trap vervangen door een houten klassieke houten trap

We willen onze oude trap vervangen door een klassieke houten trap van de gelijkvloers naar de eerste verdieping. De trap zal tegen de muur geplaatst worden, en aan de andere zijde komt een leuning aan de buitenkant. Onze huidige trap is U-vorming met een recht stuk van 12 treden (235 cm lang), een overloop (80 x 234 cm) en dan een deel van 6 treden (130 cm lang). We hebben een hoogte van 357 van vloer tot vloer en de traphal is 234 breed. Het bovenste verdiep ligt op 210 cm van de achterste muur. Deze rust op een houtenbalk die op 300 cm van de grond ligt. Ons verdiep is dus 57 cm dik.
dinsdag 2 oktober 2018

Houten landelijke trap van gelijkvloers naar eerste verdieping plaatsen

Voor een nieuwbouw: Eiken trap plaatsen met kwartslag 15 treden met leuning. Een landelijke trap van gelijkvloers naar eerste verdieping met leuning.
dinsdag 2 oktober 2018

Schilderen garagepoort en voordeur

Wij hebben onze vensters recentelijk vervangen. Onze garagepoort en voordeur hebben nu echter niet hetzelfde kleur als de kaders van de vensters. Graag hadden we deze door een professioneel laten schilderen in dezelfde kleur.
maandag 1 oktober 2018

Nieuwe branddeuren plaatsen in studentenwoning

Voor een privé-studentenwoning dien ik een brandwerende binnendeur met pomp te plaatsen in/naar de keuken. (volgens normen Leuvense brandweer - studentenwoningen). Geplaatst en met nodige certififcaat
zaterdag 29 september 2018

Houtrot in onderzijde van meranti raamprofiel herstellen

Wij hebben 2 erkerramen die op een aantal plaatsen aangetast zijn door houtrot. Hier en daar kan ik met een els door het hout heen duwen. Op 1 plaats is er aan de binnenzijde ook een aantasting. Raam profielen volledig nakijken en herstellen.

Partners

Partners van Casius