Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Vlaams-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in de provincie Vlaams-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen uit Vlaams-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Vlaams-Brabant.


Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Vlaams-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: ombouw garage naar leefruimte en badkamer, plaatsen van 3 glad gepolierde beton trappen, garage in metselwerk bouwen, plaatsen trappen hout met metaal en glazen leuning, op maat maken en installeren trappen en deuren, houten trappen plaatsen, betonnen trappen gieten, gieten van twee betonnen trappen, storten betontrappen, betonnen trap bekleden in hout of natuursteen, plaatsen van houten trap, metalen zwarte trap plaatsen in nieuwbouw, carport en aansluitende houten omheining plaatsen, houten rustieke plafond maken voor keuken en living, kunststof luiken plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, garage en carport trappen in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Vlaams-Brabant:

dinsdag 27 juni 2017

Bekisting maken voor betontrap

Ik zoek een vakman voor het laten maken voor de bekisting van een betonnen trap. Het gaat over een trap van 90cm breed met bordes die een hoogte van 250 cm moet overbruggen.
zondag 25 juni 2017

Blokhut plaatsen

Graag willen wij onze blokhut Rimini 260x260 OF Latina 320x205cm laten plaatsen. Ook dient er nog een betonnen ondergrond te worden voorzien. Wij wensen all-in prijs incl btw voor ofwel Rimini ofwel Latina. -blokhutten-garages/tuinhuizen-en-blokhutten/RM_4021602/blokhut-rimini-260-x-260-cm -blokhutten-garages/tuinhuizen-en-blokhutten/RM_4684498/blokhut-latina-320-x-205-cm
zaterdag 24 juni 2017

Op maat maken en installeren trappen en deuren

Op maat maken en plaatsen van twee beuken trappen in tweede keus om zelf te verven of laten verven. 7 binnendeuren en 1 schuifdeur (binnendeur) die reeds klaar zijn moeten geplaatst worden. We hebben ook nog twee plaatsen voor het plaatsen van ingebouwde kasten. Hier graag mogelijkheden bekijken.
vrijdag 23 juni 2017

Herstellen dubbele houten schuifraam

Grote schuifvenster gaat niet meer open graag herstellen. Dit is een dubbele schuifraam.
donderdag 22 juni 2017

Nieuwe metalen buitentrap plaatsen

We onderzoeken of de 2 de verdieping via een buitentrap in metaal naar het balkon een toegang/uitgang kan krijgen. Daarvoor zien we links van de voordeur een draaitrap naar ‘t balkon. De 2 de venster (van links naar rechts met rolluik omlaag: zie foto) zou dan veranderd worden in een houten raam dat toegang geeft naar binnen.
donderdag 22 juni 2017

Deur herstellen

Wij wonen in een huurhuis en onze hond heeft de deur beschadigd van de garage. Dit zou indien mogelijk hersteld moeten worden.
donderdag 22 juni 2017

Plaatsen van schuifhorren

Ik zou 2 schuifhorren willen laten plaatsen in de 2 slaapkamers. De ramen zijn ongeveer 260 cm breed en 123 cm Hoog. Het zijn ramen die je langs 2 kanten kan openen dus de hor zou ook langs beide kanten moeten kunnen geschoven worden. Ral kleur 9006.
donderdag 22 juni 2017

Brandvaste voordeur plaatsen in appartement

Plaatsen van een nieuwe brandvaste binnendeur (voordeur van appartement)
woensdag 21 juni 2017

Schuiframen herstellen

Opnieuw regelen van het mechanisme van 2 schuiframen. Schuiframen zijn in hout.
dinsdag 20 juni 2017

Herstellen van veluxraam

Veluxraam op slaapkamer is geforceerd, hierdoor is de houten omkadering helemaal stuk. Het gaat om veluxraam GHL afmeting SO6 uitvoering 3059.
maandag 19 juni 2017

Nieuwe betonnen trap te plaatsen

Een kale betonnen trap in huis, met Z tredes. De woning is een houtskelet, afgewerkt met gipsvezelplaten. Afmetingen trap: 100 cm breed x 295 cm hoog x 365 cm diep . Kleur beton nog te bepalen.
maandag 19 juni 2017

Vaste zoldertrap en zoldergat maken

Installeren van een van een vaste zoldertrap. De trapgat is er, waarschijnlijk moet het opgeschoven worden of vergroot worden. Graag snel de werken kunnen uitvoeren.
maandag 19 juni 2017

Herstellen schuifraam

Het mechanisme is stuk, schuifraam is van merk Weldimo. Materiaal is PVC.
maandag 19 juni 2017

Plaatsing tuinhuis Regent met eventueel ondergrond

Tuinhuis Regent 300x292cm groen (454€) van Makro laten plaatsen. Wij wensen de prijs te ontvangen voor de installatie, inclusief vloer en dakgoten. Eventueel zou de betonnen ondergrond ook nog voorzien moeten worden.
zaterdag 17 juni 2017

Stalen buitentrap plaatsen

Wens een stalen buitentrap te plaatsen die ongeveer een hoogte van vijf meter moet overbruggen eindigend op een platform van ongeveer twee meter lengte . Gezien de trap op oprit vertrekt heb ik hier weinig ruimte ( 1m x 1 m ).
zaterdag 17 juni 2017

Maken van bibliotheek

Ik zou een van de wanden in mijn woonkamer willen omtoveren tot een bibliotheek ,+/- 3m op 2m40,met centraal een uitsparing voor een schilderij van 115cm/85cm. In blank hout,kleurloos gebeitst.
vrijdag 16 juni 2017

Plaatsen van een nieuwe trap

In een van de kinderkamers staat een vrij gevaarlijke draaitrap naar de mezzanine die we graag willen vervangen.
vrijdag 16 juni 2017

Maken en monteren van een gordijnkast

Ik wil graag een oude gordijnkast laten verwijderen in de woonkamer. Verder wil ik graag een op maat gemaakte nieuwe gordijnkast. In overleg met de schrijnwerker het juiste materiaal kiezen.
donderdag 15 juni 2017

Trap zandstralen

Zandstralen / lucht gommen van houten trap: 32 tredens met leuning.
donderdag 15 juni 2017

Houten raam herstellen

De meranti schuifdeur met hefboomsysteem (2. 30 op 2. 40 m. ) Doet het niet meer. Deze is een 20 tal jaar oud.
donderdag 15 juni 2017

Blokhut plaatsen

Graag willen wij Blokhut Luna 290 x 290 cm + extensie 380 cm laten plaatsen. De vloer is reeds gelegd. Plaatsen van deze blokhut, inclusief dakgoot en zijpaneel.
donderdag 15 juni 2017

Storten betontrappen

Naar aanleiding van de verbouwing van een woning te Leuven zijn wij op zoek naar een plaatser van een betontrap. Het betreft een nieuwe trap in de aanbouw die een totale hoogte van 6 meter zou overbruggen. Het betreft een doorlopende steektrap startend op het gelijkvloers waarop drie niveaus uitkomen. Daarnaast dient er ook nog een rechte trap met twee bordessen te worden geplaatst van niveau +2 naar +3 meter.
donderdag 15 juni 2017

Blokhut Luna plaatsen

Graag willen wij een Blokhut Luna 290 x 248 cm laten plaatsen, er is reeds een betonnen ondergrond voorzien.
woensdag 14 juni 2017

Trap en ballustrade zandstralen

Zandstralen van onze trap en balustrade in ons nieuwe huis in Linden. Het huis wordt gerenoveerd, en er is dus vrij te werken. Ik kan foto's leveren indien gewenst.
woensdag 14 juni 2017

Nieuwe trap plaatsen

Gesloten houten trap hoogte +- 290. Lengte 270. Laatste 3 treden lichtjes laten uitdraaien. Balustrade boven rondom gat van 90 op 360.

Partners

Partners van Casius