Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een timmerman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende timmermannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor garage en carport, timmerwerken trappen in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Vlaams-Brabant:

woensdag 20 maart 2019

Houten tuinhuis herstellen

Door de rukwinden van vorige week heeft de roofing van ons tuinhuis het begeven. Het dak dient hersteld te worden, dakpanelen op geplaatst worden, alsook vervanging van de deur van het tuinhuis. Dak met hout. Nu moet er houtpanelen opkomen.
dinsdag 19 maart 2019

Eiken tuindeur met raampje in zwart staal plaatsen

Wij hebben vorig jaar een eiken tuinhuis(bijgebouw) geplaatst. Wij hebben nog een eiken deur nodig, met een raampje in zwart staal(met verdeling) De afmetingen voor de deur 1,02 x 2,03.
maandag 18 maart 2019

Spanplafond plaatsen

Plaatsing nieuw plafond. Verwijdering bestaand plafond in planchetten. Eventueel extra isolatie + plaatsing geïntegreerde verlichting De oppervlakte is 53 m².
maandag 18 maart 2019

Tuinhuis en carport herstellen

Het dak van de carport en het tuinhuis zijn weggewaaid door de storm. Mits vervanging van een paar houten planken kunnen deze heropgebouwd worden.
zaterdag 16 maart 2019

Blokhut plaatsen

Blokhut Cottage 295 X 385 laten plaatsen nadat ons vorig tuinhuis is weggevlogen met de storm vorige week.
donderdag 14 maart 2019

Herstellen tuinhuis en deur tuinhuis

Met de storm van voorbij zaterdag is het dak voor een stuk losgekomen te samen met de zijwand en de deur van het tuinhuis. De tandgroef verbinding van enkele planken is ook kapot, deze planken zouden dus ook vernieuwd moeten worden.
woensdag 13 maart 2019

Montage tuinhuis

Montage Keter tuinhuis Factor 88 256 x 255 x 243 cm . Fundering staat er al.
dinsdag 12 maart 2019

Tuinhuis herstellen

Door storm enkele planken losgekomen van tuinhuis. Ook bekijken voor het plaatsen van een nieuw tuinhuis.
dinsdag 12 maart 2019

Afbreken werkhuisje en nieuw tuinhuis plaatsen

Door de storm van afgelopen zondag is het dak met balken en alles afgerukt. De stabiliteit is hierdoor niet meer wat het zou moeten zijn. Voor de verzekering een offerte opmaken om het oude af te breken en een nieuw tuinhuis in de plaats te bouwen. Als de verzekering akkoord gaat mag het werk ook uitgevoerd worden door de vakman. Betonnen tuinhuis, afgewerkt met planken.
maandag 11 maart 2019

Blokhut plaatsen Cottage

Plaatsen van blokhut Cottage 295 x 385. Een betonnen ondergrond zal reeds voorzien zijn.