Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Vlaams-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in de provincie Vlaams-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen uit Vlaams-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Vlaams-Brabant.


Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Vlaams-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: oude stal ombouwen naar blokhut, veluxen vervangen, twee garages bouwen met platte daken, mezzanine en kasten bouwen, gesloten trap, trap te vervangen, renovatie trap + plaatsen nieuwe trap naar de zolder, plaatsen van houten trap, meerdere binnendeuren vervangen, zwevende trap plaatsen, ramen en deur te plaatsen en aankoop, trap in rubberwood, carport maken met voorkeur Trespa afwerking, nieuwe ramen, voor- en achterdeur plaatsen, vaste trap zolder en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, timmerwerken garage en carport in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Vlaams-Brabant:

vrijdag 24 maart 2017

Trap te vervangen

Wij hebben een trap tussen 2 muren die aan vervanging toe is. Deze trap bestaat volledig uit hout en is +/- 2m70. Daarnaast willen wij een trap vanuit de gang boven naar de zolder maken via een bestaande inbouwkast (de trap komt nu van de andere kant waardoor men alleen vanuit de slaapkamer op de zolder kan. )
vrijdag 24 maart 2017

Maken van houten kistjes met glazen deksel

Ik ben op zoek naar iemand die me enkele houten kistjes kan maken voor mijn verzamelingen mineralen, fossielen, insecten, ... Bedoeling is dus kistjes met glasdeksel (schuivend ? ) en verschillende hoogten maar uniforme maat. Graag eerst gesprek hoe best kan aangepakt worden. Niet dringend
donderdag 23 maart 2017

Blokhut plaatsen

Wij wensen graag blokhut Pila Van 2,48 m op 2,48 m te plaatsen. Wij zouden deze aankopen in Makro Machelen en thuis laten leveren. De ondergrond is synthetisch gras. Onze vraag was of jullie deze kunnen plaatsen en wat ons deze zal kosten geplaatst
donderdag 23 maart 2017

Zolder trap

Graag zou ik info voor plaatsen vaste trap zolder
donderdag 23 maart 2017

Houten ramen herstellen

Ons huis beschikt over houten raamwerk die aan paar herstellingen en onderhoud toe is. Graag wensen zij een bestek en advies of het mogelijk is dit te laten uitvoeren. Het betreft 9 normale ramen en 2 kleintjes.
woensdag 22 maart 2017

Blokhut Bonn plaatsen

Graag willen wij onze blokhut Bonn 385x355 cm van Makro laten plaatsen (de betonmaat is 395 x 395cm). Wij wensen de prijs voor de montage. De blockhut zal geleverd worden in april Graag willen wij de montage zo snel mogelijk kunnen starten na levering.
woensdag 22 maart 2017

Blokhut CAPRI plaatsen

Graag een monteur om onze blokhut CAPRI 295x248cm stalen dak te plaatsen samen met de dakgoten. Graag de prijs voor een houten vloer? De goederen zijn nog niet geleverd.
woensdag 22 maart 2017

Tuinhuis Pila plaatsen

Wij zoeken een vakman voor het plaatsen van een tuinhuis. We willen graag het volgende tuinhuis: Pila 290x290. Er zal een ondergrond voorzien zijn.
dinsdag 21 maart 2017

Binnendeur te decaperen

Ik zoek een vakman om een binnendeur uit oud herenhuis te decaperen.
dinsdag 21 maart 2017

Renovatie van oude voordeur

Ik zou mijn houten voordeur willen laten zandstralen of afbranden en een lichtere kleur opzetten
dinsdag 21 maart 2017

Binnendeuren vervangen

Op onze gelijkvloers moeten er 7 binnendeuren vervangen worden, omwille van waterschade. We wensen graag een offerte voor schilderdeuren en ook voor houten deuren.
maandag 20 maart 2017

2 dakramen plaatsen

Vervangen/groter maken van 1 dakvensteropening + dichtmaken van 1 huidig dakvensteropening + maken van 1 nieuwe dakvensteropening met plaatsen dakvenster.
maandag 20 maart 2017

Dakraam plaatsen

Wij wensen 2 dakramen te plaatsen (134x98). Één dakraam dient nog volledig geplaatst te worden. Het andere raam heeft reeds een kleinder veluxraam. Graag in de maand juni of juli de werken kunnen uitvoeren.
maandag 20 maart 2017

Vals plafond steken

Wegens waterinsijpeling is ons huidig vals plafond om zeep, planchetjes opgezwollen en misvormd door het water. Het gaat hier over een pasgelegd plafond (1 maand oud). De grote van het plafond is een gewone rechthoek van 7 meter op 4 meter. De huidige planchetten zijn vervaardigd in MDF en hebben een afmeting van 120 cm/18 cm.
zondag 19 maart 2017

Plaatsen cottage tuinhuis met terrastegels leggen

Ik wil een cottage tuinhuis met zitruimte plaatsen. Een bestaande hondenren met gegoten beton moet opgebroken worden en er moet een nieuwe vloer met terrastegels gelegd worden in de overdekte zitruimte alsook in het tuinhuisgedeelte.
zondag 19 maart 2017

Nieuwe moderne trap plaatsen van eerste naar tweede verdieping

Tussen de eerste en de tweede verdieping hebben wij nu een heel steile open trap. Wij zouden graag een moderne nieuwe trap laten plaatsen die minder steil is door er in het midden een bordes aan toe te voegen zoals op de foto hier in de bijlage. Treden in hout, constructie in hout of in metaal zoals op de foto. Verdere details nog in samenspraak te beslisen, net zoals de exacte timing van de plaatsing (kan eerder of later dan 2-3 maanden).
zondag 19 maart 2017

Leveren en plaatsen tuinhuis met aanbouw carport

Graag zou ik een offerte willen bekomen voor levering en plaatsing van een tuinhuis grootte +/- 3m x 3m met aanbouw carport +/- 4,5m x 3 m; Ter vervanging van bestaand tuinhuis (hondenhokken)
zondag 19 maart 2017

Zwevende trap in hout of beton plaatsen in living

Zwevende trap plaatsen in living. In hout of beton is een nieuwbouw. Dit 1 zijde tegen de muur.
vrijdag 17 maart 2017

Binnendeuren laten leveren en plaatsen

Laten plaatsen van glazen binnendeur - verbinding keuken met de gang.
vrijdag 17 maart 2017

Gegalvaniseerde buitentrap plaatsen

Ik zoek een vakman voor buitentrap gegalvaniseerd. We wonen op een bel-étage, er is al een omheining voorzien. We willen vanop het terras naar de tuin kunnen gaan. We willen één leuning want andere zijde is muur.
vrijdag 17 maart 2017

Blokhut Lounge plaatsen

Graag blokhut lounge 2m95 op 2m95 plaatsen, met metalen dak en dakgoten. Ondergrond in klinkers reeds aanwezig.
vrijdag 17 maart 2017

Binnendeur vervangen

Binnendeur vervangen die gebarsten is.
dinsdag 14 maart 2017

Herstellen mechanisme van schuiframen

Mechanisme van schuifraam in PVC is stuk. Raam is moeilijk tot niet meer te sluiten, klink zit vast.
dinsdag 14 maart 2017

Vervangen van gaas in vliegenraam

Gaas vervangen in 5 muggenramen, 2 deurmuggenramen en 2 schuiframen, plus 1 nog te maken muggenraam.
maandag 13 maart 2017

Binnendeuren te decaperen

Graag vroegen wij uw assistentie voor het decaperen of logen van eiken binnendeuren en deurlijsten. Graag vernamen wij binnen welke termijn en voor welke prijs u 5 deuren (gelijkvloers), of 10 deuren (inclusief verdieping) kan behandelen aub. Neemt u voor uw werkzaamheden de deuren mee naar uw atelier of doet u dit hier ter plaatse? De deurlijsten vanuit de gang zouden met nodige omzichtigheid moeten behandeld gezien nog niet zo lang de gang geschilderd is.

Partners

Partners van Casius