Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Vlaams-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in de provincie Vlaams-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen uit Vlaams-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Vlaams-Brabant.


Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Vlaams-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: pvc ramen plaatsen, garage prefab + aanleggen oprit + fundering beton of betonplaat, garage metsen, plaatsen van betonnen trappen, bloktrap plaatsen, zwevende trap plaatsen, vernieuwen van houten trap in living, zwevende trap plaatsen, meerdere binnendeuren plaatsen, twee houten trappen plaatsen, nieuwe trap plaatsen, vervangen van oude trap door nieuwe houten trap, houten trap en wand plaatsen, 2 trappen plaatsen, 5 deuren vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, trappen timmerwerken in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Vlaams-Brabant:

woensdag 26 april 2017

Vervangen rolluiklinten

Ik wil graag in een net gekocht huis de uitgerafelde rolluik linten laten vervangen. Ongeveer 3 a 4 te vervangen. Uit te voeren na 8 mei.
woensdag 26 april 2017

Rubber vervangen raam

Ik zou de zwarte rubber aan mijn buitenramen (straatzijde ) willen vervangen. Kunnen jullie dit uitvoeren? (zodat ramen weer wat beter geïsoleerd zijn tegen geluid van buiten af heb reeds dubbel glas)
dinsdag 25 april 2017

Bloktrap plaatsen

Wij zijn dringend op zoek naar een metalen of kunststof bloktrap (wit) of trap eventueel een houten trap, wit gelakt, met Z motief. Kan u me een richtprijs geven (orde van grote) gebaseerd op onze plannen in bijlage. Wij hebben niet veel tijd dus zullen zeer snel beslissen op basis van de richtprijs.
maandag 24 april 2017

Zwevende trap plaatsen

Ik zoek een vakman voor een zwevende trap in hout of composiet tegen bestaande betonmuur te plaatsen. Hoogte trap 2000 mm; 12 rechte treden, met een muur handgreep schuin langs de trap in gelakt staal van ca 3. 5 m meter.
zondag 23 april 2017

Buitentrap plaatsen

Betreft het plaatsen van een buitentrap aan een bel-etagewoning. Wij hadden graag een offerte ontvangen voor een trap met balustrade van 4 m lang. Dus om van het 1 ste verdiep naar de tuin te gaan.
zaterdag 22 april 2017

Maken van kast in MDF

Ik wil een kastje laten maken in MDF dat ik zelf kan schilderen. De afmetingen zijn de volgende : 110h x 77,5 x 35,met 2 deurtjes die opengaan via een druksysteem.
donderdag 20 april 2017

Binnendeuren kozijnen en plaatsen glazen deur

Voor renovatie van living: - Vervangen van deurkozijn en plaatsen van glazen binnendeur (draaiende in twee richtingen) met grote deurgreep - Vervangen van deurkozijn en plaatsen van glazen schuifdeur
donderdag 20 april 2017

Metalen tuinhuis/garage met ondergrond plaatsen

Ik zoek een vakman voor de plaatsing van een Metalen tuinhuis 600x300x230cm. Inclusief ondergrond of fundering indien nodig.
woensdag 19 april 2017

Herstellen van houten draai/kipraam

Het kip/draaimechanisme werkt heel moeilijk. Nadat het raam op kiestand heeft gestaan, gaat het raam nauwelijks of met zeer veel moeite dicht. Raamwerk in houtwerk.
dinsdag 18 april 2017

Bekleden van 2 beton trappen met metaal

Bekleding voor 2 betontrappen. Met metaal bekleden.
maandag 17 april 2017

Raam afstellen

Ik ben op zoek naar een vakman die werkt met raambeslag van Maco. Het is namelijk zo dat ik problemen heb met een groot raam met Maco beslag en dat de installateur niet meer blijkt te bestaan. Dit was Deratec DRT te Ninove. Het gaat over een dubbel raam van 2m op 2. 2m in PVC met profielsysteem Salamander 76 van Maco. Dit raam valt bovenaan niet in het slot en ik zie niet hoe ik het raam naar boven zou moeten verschuiven of dit oplossen. Ik ben dus op zoek naar iemand die het raam correct kan afstellen.
maandag 17 april 2017

Zoldertrap plaatsen

We hebben een oude zoldertrap die vervangen moet worden. De nieuwe moet minder steil zijn dan de huidige.
maandag 17 april 2017

Meerdere binnendeuren plaatsen

Plaatsen van 12 gelakte binnendeuren in nieuwbouwwoning.
zaterdag 15 april 2017

Blokhut Pila plaatsen

Graag willen wij onze blokhut Pila 290 x 290 laten plaatsen. De betonnen vloer werd reeds geplaatst. Bekijken of dakgoot erbij kan of niet.
vrijdag 14 april 2017

Herstelling van schuifraam

Er is een probleem met het vergrendelen van het schuifraam. Het kan nog gesloten worden maar met moeite en we merken dat het schuifraam wat scheef staat. Wij vermoeden dat de geleiders/wieltjes stuk zijn. Wij beschikken over twee reserve geleiders/wieltjes. De firma die het schuifraam geplaatst heeft, bestaat niet meer.
vrijdag 14 april 2017

2 binnendeuren te plaatsen

We hebben 2 binnendeuren nodig in nieuw gemaakte kamer op zolder , wie kan ons helpen? Schilderdeuren - standaard maat.
donderdag 13 april 2017

Plaatsen van binnendeur op maat

Plaatsen van een binnendeur tussen 2 garages . Geen standaardmaat.
donderdag 13 april 2017

Twee houten trappen plaatsen

- dit gaat over 2 trappen, je kan deze terugvinden op de plannen in bijlage, echter is het plan voor de trap tussen 1ste verdieping en zolder niet volledig correct: - trap gelijkvloers: •trap is gelegen tussen 2 muren •modern look:hier zien wij graag een Z-trap (of eventueel een L-trap), deze trap moet een gesloten trap zijn - trap 1 ste verdieping: •volgens plan lijkt deze tussen 2 muren te liggen maar deze ligt enkel tegen de buitenmuur. Het muurtje aan de andere kant is niet geplaatst omdat dit niet uitkwam met het raam. Concreet dus een trap tegen 1 muur: •hier zien we ook graag dezelfde stijl als de eerste trap maar dit dient een open trap te zijn •Open Z- of eventueel L-trap: volledig hout, eventueel mag de structuur van metaal zijn •deze trap dient ook van een leuning
woensdag 12 april 2017

Plaatsen metalen buitentrap

Plaatsen metalen buitentrap naar tuin vanaf eerste verdiep (bel-étage).
dinsdag 11 april 2017

Buitenraam te vervangen

Buitenraam is versleten en aan vervangen toe. Had graag houten raam in afzelia of meranti met 3 dubbele beglazing alsook binnen afwerking. Buitenmaat = Hoogte: 192 cm op 102 breedte.
dinsdag 11 april 2017

Herstellen draai kantelraam

Ik heb een PVC raam dat niet meer open gaat.
maandag 10 april 2017

Houten tuinafsluiting en pergola maken

We zouden graag een houten tuinafsluiting plaatsen op de scheidingswand samen met de buren. Aan het terras ongeveer 3m hoog en 4 à 5m lang. In de tuin 4 panelen (met doorzicht, liefst horizontale latten van 1m80 hoog en een poortje van 1m hoog en ongeveer 1m20 breed. Aan de scheidingswand aan het terras hadden we ook graag een pergola bevestigd om een deel van het terras (20m2) te overkoepelen. Evt ook een verticale tuin aan de scheidingswand aan het terras.
maandag 10 april 2017

Ramen vervangen in voordeur

Repareren van glas in aluminium voordeur. Grote ramen hiervan moeten vervangen worden.
maandag 10 april 2017

Betonnen trap met hout bekleden

Betonnen trap met 1 hoek en 16 treden laten bekleden met hout.
zondag 9 april 2017

Plaatsen van betonnen trappen

Graag hadden wij een offerte gevraagde voor twee betonnen trappen. Dit is voor een nieuwbouw. Van 0 naar 1 en van 1 naar de zolder. In bijlage het plan.

Partners

Partners van Casius