Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Vlaams-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in de provincie Vlaams-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen uit Vlaams-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Vlaams-Brabant.


Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Vlaams-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: losstaande garage bouwen, plaatsen van 2 houten trappen, vliering maken voor slaapgelegenheid, trappen plaatsen voor duplexappartementen, bijbouwen garage, plaatsen van 2 trappen, dubbelglas plaatsen, plaatsen van buitentrap met 2 bordessen, kasten op maat maken, houten tuinhuis op maat maken, zwevende trap plaatsen, ramen en deur vervangen, buitentrappen plaatsen naar terras, nieuwe trap plaatsen, betonnen trap Z treden plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, trappen garage en carport in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Vlaams-Brabant:

donderdag 25 mei 2017

Herstelling van keukenladekasten en koelkastdeur

Herstelling van 3 keukenladekasten en deur van de koelkast.
dinsdag 23 mei 2017

Zandstralen trappen

Zandstralen of renoveren van houten trap. Dit zijn twee rechte trappen met een bocht in.
dinsdag 23 mei 2017

Trap plaatsen

Door omstandigheden moet ik opzoek naar een andere trap dan die op het plan staat. Deze loopt boven de teller kast, graag ter plaatse komen kijken voor advies en mogelijkheden.
dinsdag 23 mei 2017

Zwevend trapje plaatsen

Plaatsen van een zwevend trapje naar zitplaats. Ongeveer een 5 treden, met passende inox/houten hand reling en balustrade (ca. 2 m) voor afscheiding naar woonkamer.
maandag 22 mei 2017

Terras aanleggen met trap

Terras op hoogte met trap naar de tuin, terras ook nog te bouwen. Terras zou aangelegd moeten worden ongeveer 2.5 meter op 4.5 meter. Graag ook trap waar geen onderhoud aan is.
maandag 22 mei 2017

Blokhut Tokio plaatsen

Graag willen wij onze blokhut TOKIO (240 x 180) laten plaatsen, zonder enige vloer, doch wel met toevoeging van beschermende laag(het is namelijk onbehandeld hout). Wordt geleverd binnen een viertal weken.
maandag 22 mei 2017

Herstellen hefkiepschuifraam

Ik krijg mijn schuifraam niet meer open. Systeem van hefboom van slot is waarschijnlijk stuk.
maandag 22 mei 2017

Kasten op maat maken

Ik zoek een meubelmaker om kasten op maat te maken voor de woonkamer.
zaterdag 20 mei 2017

Zwevende trap plaatsen

Ik zoek een vakman om een zwevende witte trap in nieuwbouw te plaatsen. Het plan is te verkrijgen. In de woonkamer van gelijkvloers naar eerste verdieping. Tegen een muur.
vrijdag 19 mei 2017

Blokhut Cottage plaatsen

Blockhut cottage , reeds besteld: levering juni. 295 x385. Beton reeds aanwezig. Plaatsing kort na levering indien mogelijk.
donderdag 18 mei 2017

Buitentrappen plaatsen naar terras

Ik heb een terras met een dubbel verdiep. Dit wil zeggen dat ik 2 trappen in metaal nodig heb. Eentje van balkon naar balkon. De andere van balkon naar tuin.
donderdag 18 mei 2017

Schuifdeur dringend herstellen

Schuifdeur herstellen. Dringend. Aluminium kader.
donderdag 18 mei 2017

Blokhut plaatsen

Graag offerte voor plaatsing tuinhuis Modern 505x295cm. Betonnen vloer reeds aanwezig.
donderdag 18 mei 2017

Ramen en deuren afstellen en nazicht slot voordeur

We hebben aan de voorkant en achterkant van ons appartement pivoterende aluminium ramen. Dit zijn ramen die opengaan en een draaipunt hebben in het midden van het raam. De ramen staan niet meer pas en bijgevolg zie je bij sommige ramen een kleine opening/spleet te voorschijn komen. We zoeken iemand die dit soort ramen kan afstellen en die ook de rubbers en het systeem in zijn geheel eens komt nakijken en herstellen.
woensdag 17 mei 2017

Herstellen mechanisme voordeur en binnendeur

De aluminium voordeur (met glas) kan door een afgesleten scharnierschroef niet meer bijgesteld worden waardoor de deur over de vloer sleept en we de deur langs buiten niet meer open krijgen. Vervelend! Ook de aluminium binnendeur sleept over de vloer. Is wel een ander mechanisme en dit probleem bestaat al langer. De voordeur is het meest dringend.
dinsdag 16 mei 2017

Ijzeren buitentrap plaatsen

Wij wensen een nieuwe ijzeren trap te zetten.
dinsdag 16 mei 2017

Blokhut Modern plaatsen

Graag willen wij de Blokhut Modern 355 x 385 cm stalen dak geïsoleerd van de Makro laten installeren inclusief het gieten van een betonnen vloer en het koppelen van het dak aan de regenwaterput.
dinsdag 16 mei 2017

Zwevende trap plaatsen

Zwevende trap in 2 delen (10 trappen en nog eens 5) met enkel zwarte ledleuning tegen de muur. Bordes tussenin boven voordeur.
dinsdag 16 mei 2017

Reparatie schuifdeur VEKA

Onze dubbele schuifdeur (alu) met hef mechanisme doet het niet meer goed. Er ontbreekt ook een buis .
maandag 15 mei 2017

Houten draaitrap plaatsen

Draaitrap plaatsen. Volledig nieuwe trap. Huidige moet er volledig uit.
maandag 15 mei 2017

Schilderen trappen en leuning

Ik zou twee trappen + leuning willen laten verven, tezamen zijn het 30 treden.
maandag 15 mei 2017

Buitentrap plaatsen

Ik zoek een vakman voor het plaatsen van een buitentrap. Het platform zou 1m op 1. 50m zijn en de trap zelf zou uit 4 treden moeten bestaan.
maandag 15 mei 2017

Trap bekleden

We hebben een stalen trap, maar ik zou graag de treden willen laten in hout maken of bekleden. Er zijn ongeveer 14 treden met een platform.
zondag 14 mei 2017

Herstellen mechanisme van houten schuifdeur en geleiders

Een schuifdeur in goede staat wat betreft kozijn dienen de geleiders (wieltjes-systeem) onderaan vervangen te worden.
vrijdag 12 mei 2017

Blokhut plaatsen

Graag willen wij een blokhut Luna laten plaatsen 290*290 en extensie 200. Zonder vloer en de beton is aanwezig.