Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Vlaams-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in de provincie Vlaams-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen uit Vlaams-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Vlaams-Brabant.


Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Vlaams-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage bouwen, betonnen trappen storten, vervangen ramen en kozijnen in gehele huis, houten trappen plaatsen, carport aluminium, twee betontrappen storten, dakkapellen renoveren en ramen vervangen, tuinhuis opbouwen en jacuzzi plaatsen, trapgat maken en opening aanpassen, houten trap plaatsen en opening maken, metalen trap plaatsen, houten trap vervangen door betontrap, dubbele beglazing plaatsen, houten trappen plaatsen, houten trappen plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, trappen kozijnen, deuren en ramen in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Vlaams-Brabant:

dinsdag 15 augustus 2017

Houten plafond vernieuwen in de keuken

Door een eerder vochtprobleem moet een plafondje in de keuken opnieuw met planchetten worden afgewerkt. Oude eruit halen, nieuwe erin steken. Ongeveer 20m². Eventueel ook de isolatie bekijken en bij-isoleren.
maandag 14 augustus 2017

Houten trap plaatsen en opening maken

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : de trap moet tussen de 1ste verdieping en de zolder geplaatst worden. 2 draaien. De opening is er nog niet.
zondag 13 augustus 2017

Planken in de living laten plaatsten

Heb een foto in bijlage gezet van wat ik graag zou willen bereiken.
zondag 13 augustus 2017

Nieuwe schuifdeuren maken voor een wandkast van Hulsta

Wij hebben een grote wandkast in onze slaapkamer en de schuifdeuren blokkeren regelmatig. Ik zou de deuren willen veranderen.
zondag 13 augustus 2017

Herstelling raam

Raam in pvc aan straatkant kan niet meer dicht ,scharnieren stuk.
zondag 13 augustus 2017

Kozijnen harmonicadeur in aluminium plaatsen

Ik zou graag mijn harmonicadeur willen laten plaatsen. Totale groote 4100x2300 Werken uitvoerbaar binnen 8 weken. Materiaal en plaatsing.
zaterdag 12 augustus 2017

Blokhut Modern plaatsen

Graag willen wij onze blokhut Modern 505x385cm van Makro laten plaatsen. Ook dient er nog een betonnen ondergrond te worden voorzien. Wij wensen de prijs voor de installatie incl. vloer en incl. dakgoten.
zaterdag 12 augustus 2017

Houten schuifraam herstellen

We hebben een houten schuifraam dat niet meer goed rolt. Ik vermoed dat er een wieltje gebroken is. We hebben al geprobeerd door WD40 op de rail te doen, maar tevergeefs. Graag zouden we de schuifraam dus laten herstellen.
zaterdag 12 augustus 2017

Nazicht schuifdeur in kunststof sluit niet meer correct

Schuifdeur kan nog wel geopend worden en kantelen, maar sluit niet meer correct. Type :FFHGR. 6
vrijdag 11 augustus 2017

Blokhut plaatsen met betonplaat

Graag willen wij een blokhut Cottage 295 X 385 van Makro laten plaatsen. Ook dient er nog een betonnen ondergrond te worden voorzien. Wij wensen de prijs voor de installatie incl. vloer en dakgoten.
vrijdag 11 augustus 2017

Herstellen raamsluiting

Aluminiumraam sluit niet meer, rondje dat in sluiting dient te passen is er niet meer zodat de hendel niet meer pakt.
vrijdag 11 augustus 2017

Houten trap met twee bochten plaatsen

Binnentrap met 2 bochten. Hoogte die moet gehaald worden is ongeveer 315 cm (vloer tot vloer). Het trapgat bovenaan zou zo klein mogelijk moeten zijn om ruimte te besparen. Dit zal het verloop van de trap eigenlijk bepalen en ook of het een open of gesloten trap zal worden.
vrijdag 11 augustus 2017

Herstellen schuifraam een installeren gaas aan deur

Ons aluminium schuifraam op de benedenverdieping gaat niet meer open. De kink werkt niet meer, we vermoeden dat het slot niet meer correct werkt. Wij willen de gaas van onze huidige schuifdeur met nieuwe, huisdierbestendig gaas vervangen.
woensdag 9 augustus 2017

Inkorten van deuren

We hebben laminaat gelegd en de binnendeuren zouden ingekort moeten worden. ( 6 deuren in totaal)
woensdag 9 augustus 2017

Herstellen mechanisme van aluminium raam

Hebben een raam waarvan de klink stuk is. Gaat niet meer open. Betref ramen van 21 jaar oud geplaatst door de firma Rowi die niet meer bestaat. De enige referte die we vinden isRAL 9986 lot NO 211508 H d. Daarbij zouden we ervan willen profiteren om alles eens te laten nakijken.
maandag 7 augustus 2017

Metalen buitentrap plaatsen

Hoogte 105, breedte 120. Dus trede van 100 en 6 tredes. Materiaal alu / metaal, balustrade 1x ofwel aan muur. Kleur basis + antraciet kleur.
maandag 7 augustus 2017

Vaste trap plaatsen en opening aan te passen

Trapgat maken + trap plaatsen. Er dient een trap geplaats te worden tussen de 1ste verdieping en de zolder. Evenees dient het gat gemaakt te worden waar de trap in komt. De trap moet geplaatst worden boven de bestaande trap tussen het gelijkvloers en 1ste verdieping. Hoogte vloer/planfond is 2700mm breedte van trap 900mm. De al bestaande trap heeft een kwartdraai.
maandag 7 augustus 2017

Tuinhuis plaatsen

Een boom van onze buurman vernielde ons tuinhuis . Graag hadden wij geweten wat het kost om een nieuwe Blokhut Veneto 504 x 380 cm te laten plaatsen. (zelfde als er voor) . Een betonplaat is voorzien. Eerst dient het oude tuinhuis (zelfde als deze) afgebroken te worden en meegenomen te worden. Wij willen graag hierbij een houten vloer en dakgoten voorzien.
maandag 7 augustus 2017

Winkeltoog aanpassen

De winkel oog is in de vorm van een L deze zou gewoon recht moeten worden. Het kleine stuk dat naar voor springt zou in het verlengde moeten komen dat het een gewone rechte toog is.
maandag 7 augustus 2017

Metalen trap plaatsen

Bestaande binnentrap in hout 14 treden uitbreken en vervangen door een metalen trap.
maandag 7 augustus 2017

Vervangen van 2 dakramen

Vervangen van 2 dakramen in PVC of aluminium.
zondag 6 augustus 2017

Metalen trap plaatsen

We hebben 2 rechte trappen nodig, 1 gesloten en 1 open van ongeveer 17 treden, hoogte plafond ongeveer 2. 70 m.
vrijdag 4 augustus 2017

Keukenkasten vervangen na waterschade

Keuken dateert van 1990. Door waterschade van de bovenbuur heeft een deel van de kasten schade opgelopen. Deze zijn dringend te vervangen. In eerste instantie moet ik naar de verzekering maar ik wens de werken uiteraard uit te laten voeren binnen de twee maanden.
vrijdag 4 augustus 2017

Twee betontrappen storten

Voor onze nieuwbouwwoning hadden we graag 2 betonnen trappen laten gieten. Trap 1 tussen kelder en gelijkvloers: zou een 16 tal treden zijn, hoogte +-2m80, breedte van de treden: 1m10, afgewerkt in glad zichtbeton Trap 2 tussen gelijkvloers en eerste verdiep, zou een 17 tal treden zijn, hoogte +-3m00, breedte van de treden: 1m10, afgewerkt in gepolierd (kleur)beton, komt boven de 1e trap te staan. Onze ruwbouwwerken beginnen in september.
donderdag 3 augustus 2017

Schuifraam herstellen

Houten schuifraam gaat heel stroef open en dicht. Waarschijnlijk slot en schuifmechanisme stuk. De grote van het schuifraam is ongeveer 2m70 op 2m20.

Partners

Partners van Casius