Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een timmerman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende timmermannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Overijse, Rotselaar, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, timmerwerken garage en carport in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Vlaams-Brabant:

donderdag 13 augustus 2020

Herstelling/onderhouden velux dakramen

Kozijn van een velux daam te herstellen, momenteel dringt water door. Onderhoud van 5 velux dakramen Scharnier van een deur raam vervangen
donderdag 13 augustus 2020

Maatwerk tafel

Een tafel gemaakt van hout en epoxy op dikte maken en kanten zagen op maat 1750 x 850
woensdag 12 augustus 2020

Renovatie van oude voordeur

Nazicht oude houten voordeur, onderaan veel warmte verlies Plaatsen van nieuw slot, deurknop etc
dinsdag 11 augustus 2020

Restauratie houtwerk balkon

Ons balkon (twee verdiepen) bevat 6 houten kaders. Een paar - 10tal - van die kaders bevatten doorgerotte balkjes die zouden moeten vervangen worden. De kaders kunnen verwijderd en gebracht worden. De bedoeling is het originele uitzicht te behouden, maar de slechte balken te vervangen om erger te voorkomen. Hoeveel is nog te bekijken. De kaders zijn demonteerbaar en kunnen dus worden meegenomen naar een externe werkplek.
maandag 10 augustus 2020

Plaatsen metalen garage

We zouden graag metalen garage 300 x 596 x 230 cm zwart van makro laten plaatsen. Het is reeds een vlakke ondergrond met zand/gras waar voor een deel al een tuinhuis opstonden. Daarnaast moet er nog een betonnen ondergrond gelegd worden.
maandag 10 augustus 2020

Raam vervangen

Draai/kiepraam in PVC Hoogte= 1590mm Breedte=1460mm Liefst combinatie kiep/draai combinatie. Met de draai-as aan de rechterbinnenkant. Aan buitenkant aluminium afwerking. Binnenkant liefst in zwart of grijs. Dubbel glas.
vrijdag 7 augustus 2020

Nieuwe trapleuning in INOX/ RVS

Trapleuning bevestigen op trapwand van een houten trap. Graag een leuning in INOX/ RVS over 1 verdieping, dus een lengte van 2m80 ongeveer.
dinsdag 4 augustus 2020

Draaitrap bekleden met laminaaat

Trap gegoten in beton, nog in ruwe staat. Het gaat om een trap met meerdere draaien in de trappenhal. Hij gaat over twee verdiepingen. Te bekleden met laminaat aangezien er boven op de kamers ook laminaat ligt.
dinsdag 4 augustus 2020

Plaatsen blokhut en fundering

Graag willen we onze blokhut plaatsen afmetingen 2.40m x 1.80 incl fundering (betonplaat).
dinsdag 4 augustus 2020

Plaatsen van een blokhut type Domeo

Graag willen wij onze blokhut Domeo met afmetingen va 418 op 322 laten plaatsen. Er dient ook nog een ondergrond in beton gegoten te worden