Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een timmerman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende timmermannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, timmerwerken trappen in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Vlaams-Brabant:

donderdag 23 mei 2019

Branddeuren plaatsen in schoolgebouw

Plaatsing of vervanging van 7 branddeuren in een schoolgebouw
maandag 20 mei 2019

Nieuw trapgat maken en vaste draaitrap steken

Een nieuw trapgat maken naar de zolder en er een open, vaste draaitrap plaatsen. Het oude trapgat van de uittrekbare zoldertrap dicht maken.
maandag 20 mei 2019

Plexiglas panelen plaatsen

Ik zoek een klusjesman om Plexiglas panelen te installeren op de balustrade van een metalen trap. De bedoeling is dat u zich ter plaatse begeeft. Eens dat u de panelen heeft ontvangen, verzaagt u de panelen op maat en installeert u de panelen op de balustrade van de trap op een manier dat geen schade aanbrengt aan de bestaande balustrade (over het algemeen met nylon kabelbinders).
donderdag 16 mei 2019

Plaatsen van houten trapleuning

Wij willen graag een trapleuning laten plaatsen, maar weten niet wat de beste methode hiervoor zou zijn. Het hout voor de leuning hebben we zelf al beschikbaar, het moet enkel geplaatst worden. De leuning zou in drie delen opgesplitst moeten worden, één deel per muur langs waar de trap loopt. De trap gaat van gelijkvloers naar eerste verdieping.
donderdag 16 mei 2019

Blokhut plaatsen en ondergrond gieten

Graag willen wij onze blokhut Luna 295 x 295 cm + extensie 380 cm + gratis stormbeveiliging van Makro laten plaatsen. Ook dient er nog een betonnen ondergrond te worden voorzien.
woensdag 15 mei 2019

Vliegenramen en vliegendeur plaatsen

Men moet 2 vliegenramen plaatsen. Hiernaast ook een vliegendeur met kattenluik te plaatsen. Plaatsen van 2 vliegenramen + 1 vliegendeur met kattenluik
maandag 13 mei 2019

Buitenmuren uitbreken en schuifraam plaatsen

Mijn woonkamer die uitgeeft op de tuin bestaat uit 2 bakstenen muren met een paar ramen. Graag had ik dit verbouwd naar 2 glazen muren en een schuifdeur. Schuifdeur in aluminium of hout.
zondag 12 mei 2019

Buiten luiken ogen of zandstralen

Wij hebben een 22 tal buiten luiken in eik of hardhout . Deze zouden wij willen laten logen of zandstralen zodat zij terug in natuurhout staan .
zaterdag 11 mei 2019

Blokhut plaatsen

Graag willen wij een blokhut plaatsen. Type Polaris (Makro) van 3.30 m op 3.30 m.
zaterdag 11 mei 2019

Omkasting rond afvoerbuis maken

In de hoek van onze woninghall loopt een verticale afvoerbuis vanuit de bovengelegen keuken. Lengte is circa 210 cm. Het gat in het plafond én deze buis willen wij verstoppen achter een omkasting van 25 cm breed en 20 cm diep.