Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een timmerman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende timmermannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, garage en carport trappen in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Vlaams-Brabant:

donderdag 26 maart 2020

Vervangen vensterbank

Vakman voor plaatsen van voor een aluminium vensterbank in 1 stuk van 3m90 op 40cm met een dikte van 2cm coated in RAL7016
zaterdag 21 maart 2020

Blokhutgarage dubbel en fundering plaatsen

Graag willen wij onze blokhut garage dubbel van Makro laten plaatsen. Ook dient er nog een betonnen ondergrond te worden voorzien.
vrijdag 20 maart 2020

Binnendeuren plaatsen

Graag hadden we prijs gehad voor 2 vaste panelen met telkens 25 onderverdelingen, een dubbele deur met telkens 12 onderverdelingen en nog een dubbele deur met 5 onderverdelingen op te kitten langs 1 zijde vd staalkader. Het zou gaan over een 110 lopende meter.
vrijdag 20 maart 2020

Trap met hout bekleden

Trap is reeds gezandstraald (lagtapijt op vroeger) maar erna blank belopen dus er zijn al wat plekken op ondertussen. Het is een beuken trap met 2 kleine bochten en in totaal 15 treden. Er is een klein platform tussen aan de benedenkant (wc toegang).
woensdag 18 maart 2020

Blokhut Luna plaatsen

Graag had ik een blokhut Luna 295x295 van Makro laten plaatsen. Fundering is er. Dus enkel montage.
zondag 15 maart 2020

Trap met hout bekleden

Bestaande betontrap bekleden met hout het gaat om 16 treden en een platform van 1,8 m op 1 m evenals een nieuwe balustrade trapleuning.
vrijdag 13 maart 2020

Blokhut en fundering plaatsen

Graag zou ik mijn blokhut garage willen plaatsen. Er dient ook nog een betonnen vloer plaat gegoten worden. Het betreft de blokhut garage uit de Makro folder met de afmetingen 505x320 cm in hout.(rm1383122).
woensdag 11 maart 2020

Plaatsen van een uittrekbare houten of metalen zoldertrap

Ik zou graag een uittrekbare houten of metalen trap willen laten plaatsen van in de gang naar de zolder. Nu moet ik telkens een ladder nemen wil ik op de zolder geraken. De plafond hoogte bedraagt 2,42 m.
dinsdag 10 maart 2020

Plaatsing tuinhuis Makro

Graag willen wij een blokhut Cottage van 315 op 239 van Makro laten plaatsen. Een betonnen ondergrond moet voorzien worden en gegoten worden. Alle informatie over het tuinhuis: https://www.makroshop.be/nl/tuin/tuinhuizen-blokhutten-garages/tuinhuizen-en-blokhutten/RM_4649541/tuinhuis-cottage-315-x-239-cm-grijswit
maandag 9 maart 2020

Deur houten tuinhuis vervangen

Deur van houten tuinhuis vervangen. Afmetingen onbekend. Momenteel 2 schuifdeuren maar graag vervangen door draaideuren.