Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een timmerman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende timmermannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, trappen timmerwerken in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Vlaams-Brabant:

woensdag 19 september 2018

Vervangen van kapotte nooddeuren

In ons bedrijf zijn een 12-tal nooddeuren die aan vervanging toe zijn. Dit in een productie omgeving. (Deuren nooduitgang).
dinsdag 18 september 2018

Zwevende trap maken vanuit woonkamer naar eerste verdieping nieuwbouw woning

Wij zouden graag een trap,laten maken voor onze nieuwbouwwoning te Wolvertem. Deze zou moeten zweven en dus verankerd worden in de muur. Gegevens: dikte 75 mm diepte 250 mm breedte 750 mm. Met hout en metalen constructie.
dinsdag 18 september 2018

Metalen trap plaatsen

Rechte trap plaatsen voor ons renovatie project . Het zou een design / moderne trap moeten zijn . Maatwerk. Metalen trap in combinatie met hout. Geen breekwerk van oude trap reeds gedaan.
dinsdag 18 september 2018

5 binnendeuren plaatsen

Plaatsen van 5 binnendeuren. Dit zullen verfdeuren volgens standaardmaten zijn die ik zelf zal leveren. Het gaat dus enkel over de plaatsing. De badkamerdeur zal 68 cm breed zijn, en de rest 83 cm breed.
dinsdag 18 september 2018

Wijzigen receptie (maatwerk)

Wij willen de inham aan de receptie inkorten , ongeveer 50cm Feitelijk moet de “zwarte doos” aan de kant van de receptionistes gelijk wordt getrokken met de rand van de receptie (dus aan de buitenkant, waar de gasten ontvangen worden, gelijk blijft). Dit is een houten constructie, die is afgedekt met een glazen plaat.
vrijdag 14 september 2018

Dringend herstellen mechanisme houten schuifdeur

We hebben een houten kiep- en schuifdeur. Sedert enkele dagen kan ik hem niet meer dicht doen. Hij rolt nog vlot heen en weer maar bij het toedoen, waar hij normaal eerst in kiep stand komt blokkeert hij omdat de ‘haak’ van het raam niet meer in het ‘slot’ wil vallen, waarschijnlijk moet het slot worden vervangen - mechanisme is stuk.
vrijdag 7 september 2018

Houten trap en leuning plaatsen

Nieuwe trap plaatsen bij een totaalrenovatie. De trap zal in een L vorm moeten zijn met leuning.
woensdag 5 september 2018

Metalen of houten buitentrap plaatsen

Ik zoek een nieuwe rechte trap (met ongeveer 20 treden) om van het gelijkvloers buiten naar het terras op de eerste verdieping te gaan. Om op het terras te komen is er een bordes bovenaan nodig (de looprichting is vooruit en dan bovenaan haaks naar rechts). Of een gedraaide trap (1 draai naar rechts) of een trap met twee delen ,een recht, dan halverwege een bordes ? De ruimte is te bereiken door het gelijkvloers (er is geen andere toegang)
woensdag 5 september 2018

Vaste houten zoldertrap plaatsen

Wij hebben plannen om onze zolder om te vormen naar een slaapkamer. Daar er nu enkel een ladder is, zijn we verplicht om een trap te laten installeren. Aangezien de voorziene kamer niet al te groot is en de plafond 3m hoog is, zal de trap volgens mij een draai van 180° moeten maken. Als men naar boven zou stappen, zou de draai naar links moeten gaan. Hierbij de afmetingen van de voorziene ruimte (breedte x diepte x hoogte): 1,7m x 2m x 3m. Onze bouwkundige ingenieur voorziet geen hinder voor het plaatsen van een trap. Enkel de buitenmuur is een draagmuur. Momenteel is er nog geen trapgat in het plafond. In de toekomstige slaapkamer zouden we ook inbouwkasten moeten voorzien. Als jullie hiervoor ook geïnteresseerd zijn, is dat zeker een plus.
dinsdag 4 september 2018

Herstelling scheufdeur (hout)

Er is een spleet tussen de 2 panelen waar veel tocht doorkomt. We denken dat het iets te maken heeft met de afsluiting tussen de 2 panelen (borstel). Er is eveneens een probleem met de voordeur (eveneens hout) waar de tochtborstel (in de deur) waarschijnlijk dient te worden vervangen. Schuifdeur en deur zijn 17 jaar oud.
donderdag 30 augustus 2018

Schuifdeur vervangen

Een slecht geplaatste schuifdeur moet vervangen worden (of herplaatst).
dinsdag 28 augustus 2018

Blokhut Cambridge plaatsen

Vakman voor het plaatsen van een Cambridge blokhut van 5000x3000 met extentie 4000. Dakgoten werden reeds voorzien bij de aankoop bij Makro en dienen mee geplaatst te worden.
vrijdag 24 augustus 2018

Blokhut luna te plaatsen

Wij willen onze blokhut Luna 295 x 250 cm laten plaatsen . Ook moet er een vloer in voorzien worden en een betonnen ondergrond. Ook dakgoten te voorzien.
woensdag 22 augustus 2018

Blokhut Meribel plaatsen

Wat kost de plaatsing voor dit tuinhuis. Blokhut Meribel 410 x 254 m. Ik heb geen vloer nodig, er ligt een terras in klinkers waar het tuinhuis op moet komen van 5m x 4m20.
dinsdag 21 augustus 2018

Plaatsing blokhuk

Plaatsing tuinhuis van max 3 op 3 m. type nog te bepalen; oud tuinhuis afbreken en nieuwe plaatsen. Fundering staat er.
zaterdag 18 augustus 2018

Tuinhuis Keter plaatsen

Graag willen wij een Keter tuinhuis model Oakland 759 laten plaatsen. Er is momenteel nog geen betonplaat aanwezig maar die wordt volgende week geplaatst. Het Keter tuinhuis is besteld.
zaterdag 18 augustus 2018

Blokhut Makro model Cambridge plaatsen

Graag willen wij onze blokhut Cambridge 295 x 295 cm + extensie 375 cm van Makro laten plaatsen, inclusief de houten vloer. Ook dient er een ondergrond of een fundering voorzien te worden.
zaterdag 18 augustus 2018

Blokhut Villach plaatsen

Graag willen wij onze blokhut Villach H 505 x 320 van Makro laten plaatsen. De beton ligt er reeds en zou de blokhut op funderingsbalken willen plaatsen. Bij de blokhut zouden ook de bloembakken moeten geplaatst worden. Blokhut reeds besteld.
donderdag 16 augustus 2018

Renovatie van oude voordeur

We hebben een grote houten voordeur van 1902 die in slechte staat is. Afhankelijk van jullie professionele mening zouden we die willen restaureren of een replica laten maken met het oude beslag. Hij hangt ook wat af en het kader sluit niet meer mooi aan. We zitten ook wat in met de inbraakveiligheid. Het glas boven de deur is nog enkel glas, daar zou ook iets moeten gebeuren om dat een betere isolatiewaarde te geven.
donderdag 16 augustus 2018

Blokhut plaatsen

Graag willen wij onze blokhut Veneto 504x380 van Makro laten plaatsen. Installatie van de blokhut inclusief plaatsing dakgoot en houtstapelplaats.
zondag 12 augustus 2018

Nieuwe houten voordeur plaatsen

Graag nieuwe houten voordeur en kader: maat: 85. 5 cm x 254 cm. Nieuwe deur moet bovenlicht hebben (van ongeveer 40 cm) of deur met glazen gedeelte.
donderdag 9 augustus 2018

Betonnen trap bekleden met hout

Het betreft een onafgewerkte betonnen trap in een nieuwbouw. Het is een trap met kwartdraai. Verdiepingshoogte 2960mm. Vlucht 1 1200mm vlucht 2 2000mm.Bekleding in hout of ander materiaal.
donderdag 9 augustus 2018

Trapbekleding vernieuwen

Ik heb een metalen zwarte trap over twee verdiepingen met daarop zwart gebeitste houten treden. Ik zou die treden graag vervangen door bleke houten of rubberwooden treden. Ik kan een trede losmaken om eventueel mee te geven voor correcte maten.
donderdag 9 augustus 2018

Beuken trapbekleding plaatsen op betonnen trap

De trap heeft 16 treden waarvan de eerste 4 treden draaien en dan recht naar boven. Graag beuk gebruiken en gaat over een betonnen trap. De leuning is niet nodig .
woensdag 8 augustus 2018

Branddeuren plaatsen

Ik wil op het studenten verdiep 3 brandwerende deuren laten plaatsen. Het moeten deuren zijn met een brandweerstand van minstens EI30 en zelf sluitend zijn.

Partners

Partners van Casius