Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Vlaams-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in de provincie Vlaams-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen uit Vlaams-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Vlaams-Brabant.


Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Vlaams-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: mezzanine en kasten op maat maken, garage bijbouwen, houten trap plaatsen van living naar eerste verdieping en naar zolder, houten trap plaatsen in nieuwbouw, kasten op maat maken, eiken voordeur en sectionale poort plaatsen, houten trap maken, betonnen Z trap plaatsen in nieuwbouw plaatsen, betontrap plaatsen, trapgat maken en vaste trap naar zolder plaatsen, carport met plat dak, houten trappen plaatsen, laminaat en plinten plaatsen, gepolierde betonnen trap plaatsen in NB, nieuwe trap plaatsen en trapgat maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor garage en carport, timmerwerken trappen in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Vlaams-Brabant:

vrijdag 22 september 2017

Houten tuinhuis plaatsen

Ik wil graag een houten tuinhuis laten maken voor onze werking als opbergruimte en dat geschikt is om buiten te laten staan.
vrijdag 22 september 2017

Mezzanine en kasten op maat maken

Ik wil graag een mezzanine (in hout) met eventueel kasten onder laten maken in een nieuw kleuterlokaal. In het kleuterlokaal zijn twee lange ramen aanwezig en één deur. De mezzanine moet voldoen aan constructieve normen omdat dit voor kleuters bedoelt is. Een bezoek aan het kleuterlokaal zou natuurlijk handig zijn. Materialen laat ik graag door jullie leveren en opbouwen.
donderdag 21 september 2017

Decaperen van trap

We willen onze oude trap, meerdere lagen vernis etc... (17 treden) graag renoveren.
donderdag 21 september 2017

Binnendeuren vervangen

We hebben 2 binnendeuren die beschadigd zijn en aan vervanging toe zijn. De bekasting en scharnieren kunnen herbruikt worden. Hoogte: 2 m 2 cm Breedte: 80 cm
donderdag 21 september 2017

Chalet plaatsen

Graag willen wij een blokhut plaatsen. We twijfelen nog tussen de chalet Erica 500x400 of de chalet Nicole 585 x 390. Plaatsingskosten voor de chalet te plaatsen. De fundering is al deels gegoten (3x3) gezien het oude tuinhuis wordt afgebroken. Het platform dient dus enkel wat groter te worden gemaakt. Dakgoten en vloer zijn uiteraard ook een must en ik weet niet of er een mogelijkheid tot extra isolatie is, gezien het om een slaapkamer zou gaan.
woensdag 20 september 2017

Keuken afwerken en een aantal kleinere klusjes

Ik heb een keuken die voor 75% klaar is om te installeren, er moeten nog 2 kolomkasten vervaardigd worden, een aantal tabletten en het geheel zou moeten in elkaar gestoken worden. Tevens zijn er nog 2-3 andere kleine klusjes als een draaitrap mooi verder afwerken als ook een dressing verder afwerken.
woensdag 20 september 2017

Carport in aluminium plaatsen

Carport plaatsen : aan de zijkant aan het huis ( bevestiging aan een gevel ) afmetingen met schuine zijde : voorkant breedte 4500 mm lengte 4700 mm achterkant breedte 3206 mm dakplaten transparante polycarbonaat kleur aluminium antraciet grijs
woensdag 20 september 2017

Blokhut plaatsen

Wat kost de levering en plaatsing van de kleinste blokhut type Chill. Fundering zal gedaan worden door klant.
woensdag 20 september 2017

Houten trap van gelijkvloers naar eerste verdieping en naar zolder

Wij zijn bezig met de renovatie van een woning te Huldenberg. Van het gelijkvloers naar het eerste moet een nieuwe trap omdat de huidige te stijl is. Van het eerste verdiep naar de zolder, zouden we de trap misschien ook vervangen.
woensdag 20 september 2017

Onderbalk schuifraam vervangen

Onder balk van schuifraam (overgang buiten/binnen) is gedeeltelijk verrot. Enkel de onder balk vervangen.
woensdag 20 september 2017

PVC luiken te maken

Kunstof luiken , voor ze te gebruiken, in totaal voor 7 ramen
dinsdag 19 september 2017

Tuinhuis plaatsen en vloerplaat gieten

Wij wensen een tuinhuis Tokio 360 x 180 aan te kopen en te laten plaatsen. Er zou ook een vloerplaat van beton moeten voorzien worden en een houten vloer. Eventueel ook dakgoten als jullie dit zouden aanbevelen. Kan het hout al bij voorbaat geïmpregneerd zijn?
dinsdag 19 september 2017

Zoldertrappen plaatsen en openingen aanpassen

Willen 2 stevige aluminium zoldertrappen kopen en laten monteren. Trappen met de vakman te bespreken en te plaatsen. 1 naar zolder boven garage en 1 naar zolder op eerste verdiep. Openingen zijn er reeds maar dienen te worden aangepast en afgewerkt (geen standaard maten). Oude" zoldertrap op eerste dient te worden verwijderd. Hartelijk
dinsdag 19 september 2017

Betontrap storten

Betonvloer tot 1ste verdiep bovenvloer is 314 cm. Binnentrap. Renovatie.
dinsdag 19 september 2017

Renoveren van houten balk

Schrijnwerker : 1 balk van het raam is helemaal verrot, nieuwe balk steken of renoveren.
dinsdag 19 september 2017

Trapgat dichten en vaste trap naar zolder plaatsen

Ik wil graag en zolderkamer maken maar er moet ook en trap naar de zolder gemaakt worden. En het ander gat van de zolder moet dan gelijk ook dichtgemaakt worden.
maandag 18 september 2017

Eiken voordeur en sectionale poort plaatsen

Nieuwe eiken voordeur en bijhorende eiken sectionale garagedeur plaatsen
maandag 18 september 2017

Prefab betontrap te plaatsen binnen en buiten

Nieuwbouwproject waarbij een binnentrap met 16 treden noodzakelijk is, zonder rubberen strip. De buitentrap wordt verankerd aan een metalen constructie van het terras, eveneens een rechte trap met 17 treden. Waar moet de trap geplaatst worden? : Binnen en buiten Aanvang bouwen van woning volgende maand. Voor offerte plan te bekijken met architect
zondag 17 september 2017

Blokhut Meribel plaatsen en beton gieten

Graag willen wij de blokhut Meribel 336 x 230 cm laten plaatsen. Inclusief beton gieten en dakgoten.
vrijdag 15 september 2017

Metalen trap plaatsen

Wij zijn op zoek naar een stalen trap voor onze loft. Qua uitzicht zoeken naar een ruwe, industriele look (oude katoenfabriek) in metaal (fijne, doorzichtige structuur) en evt . Accessorises of treden in hout of glas (afhankelijk van de prijs). Het hoogte verschil (Parket beneden - Parket boven) is ca. 2m36 en een breedte van ca. 1m. Ook een bovenborstwering van ca. 1. 5m aan beide kanten zou er moeten komen. Op de plannen staat er een hoek van 90° in de trap voor een plateau van ca. 1mx1 na +- 3 treden. Dat is geen vereiste, maar afhankelijk van de prijs een lichte voorkeur. Anders kan recht ook.
vrijdag 15 september 2017

Afschaven van deuren

2 buitendeuren uit hout en 1 geverfde binnendeur afschaven. Slepen door waterschade.
donderdag 14 september 2017

Tuinhuis metselen

-Metselen tuinhuis 3 meter breedte op 2 meter diepte -Wens onderhoudsvrij tuinhuis -Graag advies materialen -er is een vergunning -bestaande houten tuinhuis afbreken en weghalen+eventueel inhoud.
maandag 11 september 2017

Betonnen Z trap plaatsen in nieuwbouw plaatsen

Nieuwbouw/eengezinswoning/gemakkelijk toegankelijk terrein: trap plaatsen :hoogte trap 290 cm, breedte 110 cm, 16 treden, elk 18. 12 cm hoogte. Gepolierde bovenkant, onderkant mag ruw (= berging). Vorm van de treden = Z. De trap wordt verder niet bekleed. Gesloten trap. Van het gelijkvloers naar de eerste verdieping. Staat tegen de scheidingsmuur. Er wordt een lichte muur op de andere kant voorzien.
maandag 11 september 2017

Schuifraam herstellen

Schuifraam herstellen, onderste lat is gebarsten.
zondag 10 september 2017

Blokhut Tokio Installation

I would like to put a Tuin house of 'Blokhut Tokio 240 x 180 cm' and would like to know how much it costs for installation. I have already prepared a solid base / foundation in my garden with cement.

Partners

Partners van Casius