Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Vlaams-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in de provincie Vlaams-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen uit Vlaams-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Vlaams-Brabant.


Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Vlaams-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: ombouw garage naar leefruimte en badkamer, plaatsen van 3 glad gepolierde beton trappen, nieuwe trap in beton of industrieel staal plaatsen, houtskeletbouw plaatsen, nieuwe trappen plaatsen, metalen trap plaatsen, gesloten zoldertrap met Z treden plaatsen, zwevende trap in gang plaatsen, op maat maken en installeren trappen en deuren, zwevende trap in inox plaatsen, bestaande trap uitbreken en vervangen door nieuwe, nieuwe zoldertrap plaatsen, vervangen van enkel naar dubbel glas, nieuwe ramen en deuren plaatsen, tuinhuis afbreken en nieuwe plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, trappen kozijnen, deuren en ramen in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Vlaams-Brabant:

donderdag 20 juli 2017

Plaatsen buitentrap en balustrade

Opstapbordes op wandsteunen (70 op 70 ) 1 traparm helling 45 graden nuttige breedte 0,70 m slipvrije treden en vloeren totale hoogte 2,93 m
donderdag 20 juli 2017

Bestaande trap uitbreken en vervangen door nieuwe

Bestaande steektrap uitbreken en vervangen door: Trap in Europese eik 1e keus, dikte 6/4. Optioneel prijs voor 2e keus en voor beuk 1e/2e keus. Model recht en gesloten. Trap +- 700 mm breed Trap bestaat uit: - 18 treden massief - 18 tegen treden - plaatsing trap Optioneel: prijs maken voor uitbreken en meenemen. Bestaande trap en afwerking van de nieuwe geplaatste trap. Totaalprijs voor trap geplaatst en onbehandeld. Meerprijzen voor: Uitbreken en meenemen Bestaande trap Afwerking trap : PU vernissen.
woensdag 19 juli 2017

Glas in kiepraam vervangen

In mijn groot keukenraam zit een barst. Kiepraam. Dubbele beglazing moet vervangen worden.
dinsdag 18 juli 2017

Blokhut Latina met ondergrond en dakgoten plaatsen

Graag willen wij onze blokhut Latina 320 x 205 van Makro laten plaatsen. Ook dient er nog een betonnen ondergrond te worden voorzien. Plaatsing met vloer en dakgoten.
maandag 17 juli 2017

Trap bekleden met epoxy

Graag willen we onze gegoten betontrap laten afwerken met epoxy. Betreft 1 trap van de gelijkvloerse bouwlaag naar eerste verdieping (18 treden)
zondag 16 juli 2017

Tuinhuis afbreken en nieuwe plaatsen

Tuinhuisje achterin mijn woning volledig afbreken. Deze is momenteel aan het wegrotten. Daarna heropbouwen van nieuw tuinhuis. Gemetste of in hout, mogelijkheden bekijken.
donderdag 13 juli 2017

Nieuwe houten trap naar zolder plaatsen

Ik zou een trap willen die recht om naar boven gaat en boven wil ik naar links en rechts kunnen zodat ik langs een kamer in kan en rechts.
woensdag 12 juli 2017

Houten trap plaatsen

Wij willen een nieuwe trap laten plaatsen dit is voor een renovatie. Die zou tussen twee muren moeten komen , en van de gelijkvloers naar eerste verdieping.
woensdag 12 juli 2017

Mechanisme van uitschuifbare zoldertrap te herstellen

Onderste gedeelte van zoldertrap kan niet meer naar boven schuiven wegens beschadigde scharnieren/mechanisme die wellicht moeten vervangen worden.
dinsdag 11 juli 2017

Nieuwe binnentrap plaatsen

Plaatsen van een metalen/houten trap. Afmeting : Hoogte 2,42m en 14 treden + leuning. Structuur in metaal met houten treden. Binnentrap.
zondag 9 juli 2017

Inbouwkast in gang maken

Wij zouden graag een inbouwkast laten maken voor de gang in ons klein appartement. (vooral bedoeld als extra bergruimte). Schatting van afmetingen: 40 cm diep, 237 cm lang, 270 cm hoog. Idee is om beneden ruimte te hebben voor schoenen, op midden hoogte ruimte ruimte om jassen op te hangen alsook legplanken. Bovenaan ook legplanken voor extra bergruimte. Langskomen kan tot 22 juli (erna verlof), of vanaf 17 augustus.
zondag 9 juli 2017

Tuinhuis Cottage plaatsen

Het zou gaan om het Tuinhuis Cottage 315 x 239 cm antraciet . De plateau is voorzien. Deze is breed genoeg. De diepte is +/- 2 cm te klein, waardoor het tuinhuis over de boordsteen zal komen. Echter zie ik in de handleiding dat het vastgemaakt wordt langs de binnenzijde. Dus dat zou geen probleem mogen geven, denk ik. Er is ook een afvoer voorzien voor een dakgoot en een elektriciteitskabel.
vrijdag 7 juli 2017

Binnendeuren plaatsen

Plaatsen van 5 binnendeuren. Zouden jullie hiervoor kunnen langskomen om ze ook op te meten. Één muur is namelijk zeer dik en zal op maat gemaakt moeten worden.
woensdag 5 juli 2017

Zwevende trap in gang plaatsen

We zijn een nieuwbouw aan het zetten waarin we graag een zwevende trap zouden laten installeren. De trap zou in de gang geplaatst worden en volledig open tegen de muur met een leuning. Liefst geen hout als trap maar ander materiaal.
dinsdag 4 juli 2017

Garage vloer chappen en betegelen

Wij zoeken een vakman voor het chappen en vloeren van de garage. (afmetingen zijn 6 m op 3.6 m. We hebben reeds de tegels liggen thuis. Momenteel ligt er een vloer in maar die moet eruit. Er komt vocht door de voegen. Ook de ondergrond moet dus mogelijk bekeken worden.
dinsdag 4 juli 2017

Nieuwe trap plaatsen aan terras

De trap zou op een bestaand terras dat op een hoogte van 3m staat, moeten gemonteerd worden. De trap zou dan uitkomen in de tuin. Liefst hadden we de trap onder hoek van 42° gehad en volledig gegalvaniseerd.
dinsdag 4 juli 2017

Nieuwe trap naar zolder

Naar zolder toe: er moet een tremie (gat) gemaakt worden + trap plaatsen.
maandag 3 juli 2017

Herstellen kader PVC raam

Kader van PVC raam is een stuk af net boven de caoutchouc , dit zorgt niet meteen voor overlast maar ik huurde dit appartement en wij weten niet hoe de schade toegebracht werd daar dit op de tweede verdieping is en dit onmogelijk van binnenuit gebeurt kan zijn. Wij hopen dat hier een oplossing voor gevonden kan worden of een goede timmerman ;)
maandag 3 juli 2017

Plaatsen van blokhut Modern met extensie

Wij wensen prijs voor installatie inclusief dakgoten. Het hout zou ook vooraf moeten geïmpregneerd zijn. Wij zorgen voor de vloerplaat. (RM_5728866)
zondag 2 juli 2017

Metalen draaitrap op maat maken

Wij willen graag een metalen draaitrap (mogelijks met houten treden) op maat laten maken. Met balustrade. Voor 1 verdiep.
zondag 2 juli 2017

Blokhut van Makro plaatsen

Graag plaatsen mét dakgoten en vloer. Impregnatie hut en vloer. Garage Art, blokhut Bonn of Edelweiss 415/295, afhankelijk van de plaatsingsprijs.
vrijdag 30 juni 2017

Klink herstellen van aluminium deur

Achteraan onze deur is een groot schuifraam met een aluminium deur die leid naar de tuin. De klink van de deur is helemaal stuk (binnenwerk is stuk) en dient volgens mij volledig vervangen te worden. Als slot staat er een 'draaiknop' op. Die werkt nog een klein beetje waarmee we de deur kunnen openen, maar van buiten kan je dus niet meer naar binnen.
vrijdag 30 juni 2017

Herstellen mechanisme schuifraam

Wij hebben 2 schuifdeuren uit Meranti waarvan er 1 open kan. Nu gaat die deur sinds gisteren erg moeilijk open. Hij rust op de rail dus glijdt niet meer. De lengte van de complete rail is 298 cm. Graag zouden wij dit laten repareren / herstellen / vervangen , voordat de deur helemaal niet meer open of dicht kan.
vrijdag 30 juni 2017

Carport Outdoor Living plaatsen

We zoeken een vakman voor het plaatsen van een Outdoor living 385 x 295 cm, met Wand 282 cm van Makro. Voorzien van dakgoten en eventueel een houten vloer. Deze is nog niet besteld.
donderdag 29 juni 2017

Blokhut Cottage plaatsen

Graag willen wij de blokhut Cottage 295 x 385 cm bestellen en laten plaatsen. Ook plaatsen van dakgoot en eventuele andere dakbedekking.

Partners

Partners van Casius