Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Vlaams-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in de provincie Vlaams-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen uit Vlaams-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Vlaams-Brabant.


Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Vlaams-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: ramen en deuren plaatsen in PVC, ramen in PVC plaatsen, nieuwe ramen plaatsen, houten mezzannine plaatsen in slaapkamer, houten carport maken, storten gepolierde betontrap in NB, gebogen luiken in kunststof plaatsen, betontrap storten, plaatsen dubbele beglazing, overkapping in hout met zonnepanelen maken, betontrap storten, prefab betontrappen plaatsen en polieren of bekleden, plaatsing ramen met hoogrendementsglas, houten tuinhuis plaatsen met twee carports, balkon af te sluiten met ramen. en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, kozijnen, deuren en ramen timmerwerken in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Vlaams-Brabant:

dinsdag 14 november 2017

Moderne houten trap plaatsen

Houten moderne trap plaatsen plafond opening 90 cm breed en 285 cm lang. Van de gelijkvloers naar eerste verdieping. Tegen een muur en armleuning ertegen. Best ter plaatse komen kijken.
zondag 12 november 2017

Vaste trap plaatsen naar zolder

Trap van een kamer op de eerste verdieping naar de zolder plaatsen. Ter plaatse komen kijken voor de mogelijkheden te bezien en de beste oplossing te bekijken. (inrichting van zolder)
zondag 12 november 2017

Vaste trap naar zolder plaatsen

Momenteel is er een ladder die tegen schuin tegen muur en opening zolder staat, moeilijk om naar boven te gaan dus. De zolder wordt een slaapkamer. Er is niet veel ruimte in de gang voor een brede trap. Vaste trap naar zolder plaatsen. Trapgat is waarschijnlijk groot genoeg.
zaterdag 11 november 2017

Binnendeuren plaatsen

Wij zijn op zoek naar iemand die binnendeuren kan plaatsen (geen massieve houten deuren). Het gaat om een 10-tal deuren, die we eventueel zelf al kunnen aankopen. De oude deuren zijn reeds verwijderd en de openingen zijn afgewerkt, maar hebben elk andere maten en er zal dus wat maatwerk aan te pas komen.
donderdag 9 november 2017

Vervangen van voordeur appartement

Aan de hand van de foto's kan u zien dat de deur beschadigd is tot en met. De deur zou kunnen vervangen worden. De sloten zijn kapot en het schrijnwerk van de binnendeur herstelt? Weet ook niet wat er mogelijk is. Is eigenlijk niet meer veilig. Of wel herstellen ofwel vervangen.
dinsdag 7 november 2017

Metalen trap in tuin plaatsen

Heb perceel met een voortuin en achtertuin met hoogteverschil van 1,80 meter. Wil metalen rechte trap met bordes en rooster treden met antislipgaten plaatsen om toegang te hebben tussen terrassen en lager gelegen achtertuin. De trap zou hangend zijn aan een muur. Ter plaatse komen kijken.
dinsdag 7 november 2017

Rolluiken reinigen

Ik wil 6 pvc rolluiken laten reinigen langs de buitenkant :3 op eerste verdiep en 3 op tweede verdiep.
maandag 6 november 2017

Houten zoldertrap herstellen

Houten zoldertrap herstellen. De houten plooizoldertrap om naar de kruipzolder te gaan is vermoedelijk losgekomen aan één kant wat het zeer moeilijk maakt om nog naar boven te gaan op de trap (vermoedelijk de veer of het mechanisme bovenaan?)
maandag 6 november 2017

Betontrap storten

Het gaat over een trap die tussen 3 muren in geplaatst moet worden van de beneden verdieping tot de zolder verdieping. Elk verdiep is 2m40 hoog het trap gat is 1m90 breed. Waar moet de trap geplaatst worden? : Binnen
zondag 5 november 2017

Zwevende houten trap plaatsen

Voor een nieuwbouw woning ben ik op zoek naar een zwevende trap in hout. Van gelijkvloers naar eerste verdieping. Waar moet de trap geplaatst worden? : Binnen
zaterdag 4 november 2017

Trap zandstralen

Beuken trap (6/4) met 14 treden die voor plaatsing in fabriek werd geverfd/vernist. We hadden deze graag laten zandstralen om hem daarna zelf af te werken met doorschijnende beits.
zaterdag 4 november 2017

HR glas vervangen na inbraak

Na inbraak is een raam stukgeslagen hoogrendementsglas met argonglas ++ 1,1 grootte 490x826.
vrijdag 3 november 2017

Buitentrap in beton storten

Buitentrap met platform : Er zou een platform voorzien moeten worden van 200 cm breed en 140 cm hoog. En dan 6 treden.
donderdag 2 november 2017

Houten trap Z trap of zwevende trap plaatsen

Ik ben aan het twijfelen tussen en Z trap of een zwevende trap in hout. Hoogte van afgewerkte vloer van beneden tot boven bedraagt 279 cm en trapopening is 420 cm. Van gelijkvloers naar eerste verdieping. Best ter plaatse komen kijken. Losstaande trap aan muur een leuning bevestigen.
woensdag 1 november 2017

Betontrap plaatsen

We zouden graag een trap voor binnenshuis zetten. Hoogte is 250 cm en de breedte ongeveer 70-80 cm (afhankelijk van wat mogelijk is). Onder de trap willen we graag een wc zetten. De trap moet ook geluidsloos zijn als deze gebruikt wordt. Trap in beton: nieuwbouw.
maandag 30 oktober 2017

Vervangen van beschadigde garagepoort

Mijn garagepoort is beschadigd geraakt tijdens de verhuis en ik dien deze zo snel mogelijk te vervangen. Het gaat over een simpele kantelpoort met handmatige bediening.
zaterdag 28 oktober 2017

Metalen trap met houten treden plaatsen

Wij zijn bezig met het bouwen van een nieuwbouw woning. De metalen open trap met houten treden trok onze aandacht. Dit voor twee trappen met een balustrade voor op de gelijkvloers en eerste verdieping telkens van 15 treden met een kwart draai. Van gelijkvloers naar eerste , en van eerste naar tweede verdieping.
zaterdag 28 oktober 2017

Betonplaat gieten en tuinhuis in elkaar steken

Ik heb een nieuw tuinhuisje gekocht 4 m lang en 3 meter breed. Hiervoor heb ik een betonnen ondervloer nodig of dergelijke. Dit om het tuinhuisje op te plaatsen. Tevens dient mijn tuinhuisje ook volledig in mekaar gezet te worden.
vrijdag 27 oktober 2017

Ramen in PVC plaatsen

Plaatsen van ramen in het zwart. - Deur 3/4 glas boven + 1/4 paneel beneden voor kattenluik 1000 B 2020 H - Raam 1 = vast (1x) 3240 B 1420 H - Raam 2 dubbel draaikip (4x) 1630 B 1420 H - Raam 3 dubbel draaikip (8x) 1200 B 800 H - Raam 4 vast (1x) 300 B 1500 H - schuifraam (1x) 3060 B 2315 H
woensdag 25 oktober 2017

Trap naar zolder plaatsen

Wij zouden graag een vaste trap naar de zolder willen. Opening niet aan te passen.
dinsdag 24 oktober 2017

Houten poort herstellen

Ik wil graag mijn houten poort, is een collstrop poort laten herstellen, er is knaagschade door een marter. De linker en rechter deur hebben knaagschade, linkt een groot gat , de bovenlat is ook beschadigd, graag had ik deze laten herstellen, de poort is 3 meter hoog.
dinsdag 24 oktober 2017

Vervangen van betonnen buitentrap

Vervanging van een betonnen buitentrap. Wij wensen een bordes (overloop) naar de rechter zijmuur en dan een rechte trap naar beneden. H eerste trede 250 cm, B huidige trap 79 cm, vloer beneden 350 cm diep, lengte muur tot aan zijmuur 300 cm. Een huidige trap staat in het midden van het terras, vandaar vraag naar een overloop en de trap begint ook aan de deur, waardoor je bij 1 misstap een verdiep lager ligt.
maandag 23 oktober 2017

Houten rechte trap met leuning van gelijkvloers naar verdieping

Houten rechte trap met contremarche b 89 cm hoogte 2. 93 cm en rechte trap br 89 cm hoogte 264 cm Gewoon rechte trap, twee trappen nodig. Van gelijkvloers naar eerste verdieping. De rechterzijde is tegen de muur. En aan de linkerzijde komt de trapleuning.
zondag 22 oktober 2017

Houten kozijnen herstellen van ramen

2 ramen zijn stuk (één van de ramen valt bijna uit het kozijn indien ze wordt geopend)
zondag 22 oktober 2017

Metalen trap plaatsen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Het betreft een dakruimte binnen in een ruimte, de ingang is een deurgat in het midden van de ruimte. De trap hadden we liefst langs de muur naar beneden. Waar moet de trap geplaatst worden? : Binnen

Partners

Partners van Casius