Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een timmerman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende timmermannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Overijse, Rotselaar, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, timmerwerken garage en carport in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Vlaams-Brabant:

vrijdag 15 november 2019

Vernieuwen van ramen

6 ramen en 1 deur vervangen. Nu houtwerk naar PVC Dubbel glas
woensdag 13 november 2019

Lek aan lichtstraat herstellen

Ca 13 jaar geleden aanbouw aan huis geplaatst met lichtstraat; (ca 2m x 1,20m). Deze heeft (spijtig genoeg) vrij weinig helling. Afhankelijk van de omstandigheden (windrichting?) lekt de lichtstraat (steeds op dezelfde plaats) een weinig en vallen een paar druppels water op het parket van de living. Van buitenuit werd alles geprobeerd: nieuwe siliconenlaag, vochtwerende lagen op dichtingen van ramen aan de buitenkant. Soms regent het hard en lekt het helemaal niet. Soms regent het amper of sproei ik het groendak van de aanbouw en begint het plots te druppen. Dit is reeds 2 jaar aan de gang en ik zoek eindelijk een oplossing. Ervaring met dit fenomeen. Raam : Alu
dinsdag 12 november 2019

Achterzetramen in hout plaatsen

We willen voor betere isolatie achterzetramen laten plaatsen achter enkel glas met delen glas in lood. Ramen in houtwerk. Ramen: 1 stuk benedenverdieping en ook op de andere verdiepingen.
maandag 11 november 2019

Plaatsen van 3 grote dakramen

Bestaande langgevelhoeve beschikt over kleine plastieke 'dakraampjes'. Graag zouden wij 3 grote dakramen willen plaatsen, 2 slaapkamer en 1 voor de badkamer. Al dan niet velux.
vrijdag 8 november 2019

Houten tuinhuis/fietsenstalling op maat

Wij wensen een klein tuinhuis dat dienst zal doen als fietsenstalling; - gewenste afmetingen : 3m breed / 2m diep / 2m hoog (binnenkant) - enkel 3 wanden (achterkant & twee zijkanten); voorkant dient dus open te blijven - geen ramen noodzakelijk. - plat dak in epdm met afvoer regenwatering (aansluiting reeds voorzien) Dient geplaatst te worden op klinkers ondervloer.
donderdag 7 november 2019

Plaatsen van kleine trapleuningen

Ik wil twee kleine trapleuningen uit ijzer laten plaatsen buiten op de koer. Daarnaast ook nog één aan de deur van opberghok buiten.
dinsdag 5 november 2019

Trapgat partieel dichtmaken en sogem spiraaltrap plaatsten

Ik zoek iemand om 1.een bestaande trap ( grenen) weg te halen 2. Het bestaand trapgat van ong. 2,5 / 0.8 m te verkleinen naar 1.25/0.8 3. Een spiraaltrap model Kronos van Sogem ( of vergelijkbaar in afmetingen en prijs) te plaatsen. En dit voor het einde van dit jaar.
maandag 4 november 2019

Trap met laminaat bekleden

Dubbele trap ( van gelijkvloers naar 2de verdieping) te renoveren met een soort stevig laminaat of dergelijks. Momenteel is de trap bekleed met tapijt, deze is versleten. Het betreffende pand is gelegen in Hasselt. Optie laminaat of tapijt.
maandag 4 november 2019

Plaatsen blokhut

Graag willen wij de Blokhut Lisa 470 op 350 cm laten plaatsen door Makro. Betonplaat ligt er al.
maandag 4 november 2019

Trapbekleding in massief hout plaatsen

Het is een trap met een kwartdraai.Er zijn 15 treden.Het betreft een dichte trap. Trap in beton. Trap bekleden met hout.