Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Betekom te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Betekom.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Betekom of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor garage en carport, trappen timmerwerken in Betekom die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Betekom:

Plaatsen garagepoort

Er zal een nieuwe garagepoort moeten geplaatst worden.Sectionale poort . Afmeting : opening 3 m33 op 2m 30.

Terrasbalustrade in sierbeton vervangen

Op het terras boven de garage inrit bevindt zich een balustrade van +/- 7 meter in sierbeton. Deze balustrade is ongeveer 45 jaar oud en vertoont in de pilaren overal barsten. Bedoeling is deze balustrade te vervangen in een gelijkaardig materiaal.

Buiten luiken ogen of zandstralen

Wij hebben een 22 tal buiten luiken in eik of hardhout . Deze zouden wij willen laten logen of zandstralen zodat zij terug in natuurhout staan .

Betontrap bekleden met hout

Betontrap in nieuwbouwwoning bekleden met hout

Plaatsen blokhut Pila

Graag offerte voor PILA 290x290 inclusief vloer en afwatering. Ook hulp gewenst voor het monteren van ringbalk

Trap bekleden met massieve zettrap

Wij zouden onze trap (nieuwbouw beton) willen bekleden met een massieve zettrap. De trap telt 16 treden en draait een kwart. Is het mogelijk om hier een offerte van te krijgen?

Maatkast voor veranda

Maken van maatkast voor in veranda. Maatkast van 2. 54cm lengte, diepte +/-60cm, hoogte max. 95. 5cm. Met 4 of 5 kastdeuren.

Deur slaapkamer herstellen

Door het zeer hard dichtslaan vd deur, door tocht, is het houtwerk aan de sluitkant los gekomen. - 2 omlijstingen terug bevestigen. - binnencassement terug vastzetten(aan 1 zijde)met schuim

Wij zouden naast onze bestaande woning ...

Wij zouden naast onze bestaande woning een garage willen bouwen voor twee wagens, een sectionale poort, vier rechthoekige ramen en een deur. We zouden een plat dak nemen.