Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Bierbeek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Bierbeek.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Bierbeek of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor garage en carport, trappen timmerwerken in Bierbeek die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Bierbeek:

Tuinhuis met zadeldak op maat

Op bestaande betonplaat (rand betonstenen): 299,4 cm X 601 cm, tuinhuis van 300,5 cm X 602 cm. Hoogte min. 200 cm, max. 250 cm (nok) Zadeldak: geïsoleerde, roestvrije trapezium dakplaten. Uitsprong voor & achter: 20 cm, zijkanten: 10 cm Wandmateriaal: tropisch hout, geïmpregneerd hout (44 mm dik), of composiet: stel beste prijs-kwaliteit voor, die je in de vingers hebt. Stevig, duurzaam en onderhoudsvrij! Poort: sterk opgehangen aan breedte wand, uit twee gelijke deuren van elk 100 cm breed X 190 cm hoog. In elke een raam van 80 X 80 cm, met 2-zijdig gelaagd mat veiligheidsglas – dikte n° 33.2 (inbraak-werend & licht doorlatend). Cilinderslot + veiligheidsbeslag (+ sluitplaat): SKG merk 2 sterren Hoeken (4) ronde inox ventilatieroosters (20 cm), fijn gaas achter Kieren tuinhuis max.

Trapgat partieel dichtmaken en sogem spiraaltrap plaatsten

Ik zoek iemand om 1.een bestaande trap ( grenen) weg te halen 2. Het bestaand trapgat van ong. 2,5 / 0.8 m te verkleinen naar 1.25/0.8 3. Een spiraaltrap model Kronos van Sogem ( of vergelijkbaar in afmetingen en prijs) te plaatsen. En dit voor het einde van dit jaar.

Spanplafond plaatsen

Plaatsing nieuw plafond. Verwijdering bestaand plafond in planchetten. Eventueel extra isolatie + plaatsing geïntegreerde verlichting De oppervlakte is 53 m².

Inbouwkast onder schuine muur voor slaapkamer maken

Ik wil graag een inbouwkast laten maken in de slaapkamer die deels onder een schuine muur komt te staan. De breedte van de kast is 349 cm, hoogte is 260 cm links en 100 cm rechts. Een stuk van ongeveer 150 cm is recht voor de helling inzet. Helling is ongeveer 35 graden. Waar recht plafond overgaat in helling is afgerond.

Vervangen van een zoldertrap

Ik wil mijn oude houten zoldertrap vervangen door een nieuw exemplaar.

Opzetten van een paviljoen

Een paviljoentje (4 pijlen + dak) in elkaar zetten en aansluiten bij bestaand tuinhuis. 4 pijlers worden geplaatst op turbo-beton. Paviljoen=3. 24mx3. 24m

Plaatsen metalen tuinhuis

Graag zou ik een offerte willen aanvragen voor het installeren van een bij Makro gekochte tuinhuis: -tuinhuis-87-geyz-226x207cm Het is mij niet duidelijk of dit met een vloerplaat komt of niet. Waar het tuinhuis moet komen te staan, is nog niets voorzien (beton of wat dan ook), enkel aarde dus. Ik zou dit wel zelf kunnen doen, maar dan wil ik duidelijk weten wat de vereisten zijn. Eventueel voorzien van een goede ondergrond mag echter ook in de offerte worden aangeboden als aparte prijs.

Kasten/inbouwkasten op maat voor badkamer

Wij zijn op zoek naar iemand die kasten/inbouwkasten op maat kan maken , specifiek voor badkamers (hoogglans waarschijnlijk)ook schuifdeur(en) graag. Wij zijn zelf de renovatie aan het doen en zoeken iemand die samen met ons kan nadenken en dan ook kan uitvoeren!

Keukenraam en -deur

Herstelling of vervanging van kromgetrokken houten keukenraam en keukenbuitendeur. Graag een afspraak om ter plaatse eens te komen kijken en het opstellen van een offerte.

Nieuwe binnendeuren

Plaatsen van nieuwe binnendeuren - 11 stuks in het totaal. Verfdeuren