Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Boutersem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Boutersem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Boutersem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, trappen garage en carport in Boutersem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Boutersem:

Venstertablet/blauwe steen herstellen

Herstellen van venstertablet in blauwe steen.

Nieuwe houten trap plaatsen

Van 1e naar 2e verdieping: Gesloten trap met bovenaan 1/4 draai, tussen muur en te plaatsen wand. Trapbreedte: ± 72cm. Hoogte: 238 cm. Breedte trappen 20,5 cm. Vrije doorloophoogte: 178cm. Treden en trapwangen 33 mm dik, tegentreden 15 mm dik.

Blokhut plaatsen

Plaatsen blokhut Luna 295 * 295 + extensie 300 cm op klinkerondergrond.

Vliegenramen maken

In ons huis zouden wij enkele vliegenramen/deuren willen plaatsen. 1 vliegendeur standaardmaat deur, 1 slaapkamerraam 100cm op 120cm, 1 slaapkamerraam 80 cm op 40cm. De bedoeling van de deur is dat deze toch het ganse jaar door blijft staan. De vliegenramen zouden verwijderd kunnen worden dus moeten niet bestand zijn tegen winterse weersomstandigheden.

Houten trap plaatsen naar zolder plaatsen

Wij hebben op de tweede verdieping een vaste trap naar de zolder. Om deze trap te gebruiken moet je door een bestaande ruime kamer. Wij willen graag deze kamer en trap afscheiden van elkaar. Wij hebben hiervoor volgende afmetingen voor een toekomstige trappenhal. Trappenhal Inkom breedte 1. 21 m diepte 2. 10 m achterzijde breedte van 1. 21 m kan eventueel uitgebreid worden met 0. 5 m (gezien we een nieuwe muur moeten zetten om de kamer af te scheiden) hoogte tot aan het plafond van de kamer is 2. 55 m, Hoogte voor de derde verdieping is 2. 85 m. Wanneer het een nieuwe trap moet zijn, dan gaat het om een draaitrap.

Plaatsen 2 binnendeuren

2 deuren te plaatsen; kleur donderbruin (meranti) met afkasting bij voorkeur in "nephout". Nog niets van materiaal aangekocht.

Bekleden van betontrappen

Twee betontrappen bekleden, in totaal 32 treden + plinten. Volledige rechte trappen. Liefst materiaal Zimbabwe black.

Houtrot herstellen

Onderaan mijn houten veranda , waar hij op de blauwe steen rust, zijn er een aantal plaatsen met houtrot die hersteld dienen te worden. Graag offerte.

Trap in ruwbeton

Graag prijsofferte voor betonnen trap. Trap moet niet worden bekleed, mag gewoon ruw beton blijven. Het gaat om 7 treden van 80 cm breed en een bordes van 80 x 90 cm.

Maken van een metalen trap

Graag had ik contact opgenomen met iemand om een metalen ( binnen trap )trap te maken in renovatie woning . Kunnen jullie me hierbij helpen?