Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Buizingen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Buizingen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Buizingen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, garage en carport timmerwerken in Buizingen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Buizingen:

Blokhut Luna monteren

Plaatsen van een blokhut Luna 400*295 cm. Ook een extensie van 380 cm te plaatsen.

Betontrap bekleden

Het betreft een verdreven trap in beton basisstructuur tussen niv 0 en niv -1. Het betreft een trap met 16 optreden. Liefst uit te werken in Z patroon. Dit betreft werken in een nieuwbouw.

Beuken trapleuning herstellen

De trapleuning zou hersteld moeten worden, beschadiging, vooral krassen. Dit is een houten trap. Dit is een trapleuning van gelijkvloers naar de eerste verdieping.

Blokhut Lounge plaatsen

Graag willen we informeren naar de prijs om de blokhut "Lounge 295 x 295 stalen dak geïsoleerd" te laten monteren door Makro Service. Een betonnen ondergrond wordt voorzien. Graag ook de meerprijs om een dakgoot (ref. 6967311) te monteren.

Plaatsen van blokhut Latina

Graag had ik een prijsofferte voor het plaatsen van een blokhut Latina 320 x 205 cm. Ondergrond is reeds aanwezig.

Zandstralen trap

Ik had graag een offerte ontvangen voor zandstralen van een trap van ongeveer 20 treden met een balustrade langs 1 kant. De trap is momenteel beschilderd. In bijlage vindt u foto’s van de trap. Ik vroeg me ook af hoelang de wachttijd is wanneer we beslissen om dit te laten doen. Adres geef ik later mee.

Bekleden van de trap met laminaat

Graag zou ik een offerte willen voor: - Traprenovatie, door het bekleden van de trap met nieuwe laminaat. - Het betreft van het gelijkvloers tot de 3 de verdieping.

Montage blokhut Isabelle

Graag had ik willen weten wat het kost om door jullie diensten de blokhut Isabelle 530 x 410 cm te laten plaatsen.

Plaatsen van trap

Metalen trap +/-14 treden, leuning ook in metaal, 269 cm tussen het verdiep, breedte +/-85cm, rechte trap met boven bordes +/-1m², witgelakt

Kasten maken voor TV meubel

Ik wil graag onze tv-meubelkast vervangen door een strak model met plaats voor digicorder + playstation (open stuk) + dicht stuk met deuren (drukknoppen of schuifdeuren) + deze moet ook een stuk buis kunnen herbergen/verstoppen die uit de vloer komt en dan door de livingmuur gaat van onze gastketel + afhankelijk van prijs ook kast(en) voor erboven/ernaast te hangen. Voor meer info best eens komen kijken ter plaatse om een idee te krijgen van de afmetingen. Foto's van hoe het nu is en welk model we graag zien, zijn beschikbaar.