Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Deurne (Vl Br) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Deurne (Vl Br).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Deurne (Vl Br) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, garage en carport kozijnen, deuren en ramen in Deurne (Vl Br) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Deurne (Vl Br):

Betontrap bekleden

Nieuwbouw, betontrap van gelijkvloers naar 1de verdieping, kwartslag onder, 90cm breed, 16 treden . Trapbekleding in laminaat of hout.

Blokhut Meribel plaatsen

Graag willen we een plaatsing van blokhut Meribel vragen, exclusief vloer. Inclusief dakgoten. Blokhut

Plaatsen van zwevende trappen

We hebben diverse zwevende trappen nodig Combinatie steen met glas en zwevende trap hout met glas.

Nieuwbouw

Ramen en deuren voor in een vrijstaande moderne woning in oprichting te Deurne-Diest (3290)

metaal of hout : oppervlakte 7 x7 ...

metaal of hout : oppervlakte 7 x7 draagende constr. 3 bruggen of over brug; platdak,met gedeelte terras erop .Er is een goed gekeurd plan.Plaats van bouw is DIEST ;Er mag geen steun in midden zijn.

Dubbele carport waarvan een gedeelte ...

Dubbele carport waarvan een gedeelte boven als terras moet dienen. maten 7x7 en 2,5m hoogte Zonder steunpilaar in midden. bv. 3 bruggen in metaal of beton of houten balken. Er is een goedgekeurd plan van. Waar als kan aanpassingen moet gebeuren. Komt tegen achter gevel van huis maar mag niet gebruikt worden.

Het zijn heel hoge en brede ramen ...

Het zijn heel hoge en brede ramen (herenhuis). We willen kip; dubbel beglazing; speciale handvaten enz... Gelieve een overzicht te geven van verschillende mogelijkheden na opmeting van de ramen.