Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Diest te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Diest.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Diest of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, trappen garage en carport in Diest die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Diest:

Vervangen vensterbank

Vakman voor plaatsen van voor een aluminium vensterbank in 1 stuk van 3m90 op 40cm met een dikte van 2cm coated in RAL7016

Trap vernieuwen

In dit geval gaat het over een zeer oude trap in het begijnhof, deze staat onder erfgoed/erfpacht en zou dus niet volledig vernieuwd mogen worden. echter vind ik de trap in de staat waar hij zich nu in bevind vrij gevaarlijk. Hij is vrij oud, zijn wat gaten en spleten zichtbaar, korte treden en veel slijtage.

Houten trappen en deuren plaatsen

Nieuwbouw :2 beuken trappen en 7 verf binnendeuren plaatsen. Plan ter beschikking.

Tuinhuis herstellen

Als gevolg van het stormweer is ons tuinhuisje beschadigd geraakt. Het betreft hier een gat in het dak, de deur die eruit is gevallen, enkele stukken op het einde van het dak zijn gebroken, en er zijn een paar tand-groefplanken uit elkaar geduwd. I

Trapbekleding te vernieuwen

Het is een oude trap met een volle dichte leuning en de trap kraakt. Momenteel ligt er een donker rode tapijt op. Vernieuwen van trap door nieuw tapijt, laminaat op te leggen of decaperen trap. Bezig met renovatie en dient nieuwer gemaakt te worden.

Betonnen trap met hout bekleden

Nieuwbouwproject. Betontrap zal worden gegoten door de aannemer. Nadien willen we deze afweken met hout. 2 trappen met elk 15 treden. 2 rechte en 13 verdreven per trap. Breedte: 1m

Garage afbreken en nieuwe garage met sectionale poort plaatsen

Een bestaande oude garage met betonplaten volledig verwijderen en nieuwe garage met sandwichpanelen laten uitvoeren uiteraard met sectionale poort en zij glazen deur. Ter plaatse komen kijken om de mogelijkheden te bespreken alsook details.

Trappen plaatsen voor renovatieproject

In ons renovatieproject zouden we graag 2 nieuwe trappen plaatsen. Graag budget vriendelijk. De trap zou breder moeten zijn dan de huidige. We zoeken dus iemand die het trapgat ook zou kunnen verbreden.

Houten kozijnen herstellen van ramen

2 ramen zijn stuk (één van de ramen valt bijna uit het kozijn indien ze wordt geopend)

Nieuwe betonnen trap te plaatsen

Een kale betonnen trap in huis, met Z tredes. De woning is een houtskelet, afgewerkt met gipsvezelplaten. Afmetingen trap: 100 cm breed x 295 cm hoog x 365 cm diep . Kleur beton nog te bepalen.