Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Gooik te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Gooik.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Gooik of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor garage en carport, trappen timmerwerken in Gooik die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Gooik:

Betonplaat gieten en blokhut Cambridge monteren

Plaatsen blokhut Cambridge 505 x 295 cm. Men moet ook een ondergrond in beton gieten.

Betontrap bezetten met zwart hout

Op zoek naar een vakman om mijn betonnen trap te bekleden met zwart hout. Het gaat om een trap met 15 treden en een dubbele kwartdraai.

Blokhut Cottage plaatsen

Graag willen wij onze blokhut cottage 205 x 295 laten plaatsen, inclusief gebettoneerde vloer

Houten landelijke trap van gelijkvloers naar eerste verdieping plaatsen

Voor een nieuwbouw: Eiken trap plaatsen met kwartslag 15 treden met leuning. Een landelijke trap van gelijkvloers naar eerste verdieping met leuning.

Hok met overkapping in hout maken

Graag zouden we een robuust schapen- dierenhok laten plaatsen in hout. Hiervoor zijn we op zoek naar een schrijnwerker.

Houten trap plaatsen van eerste naar zolderverdieping

Trap plaatsen van eerste verdieping naar zolderverdieping. We zijn in verbouwingen, op dit moment in ruwbouw. We wensen de trap van de 1e verdieping naar de zolder te veranderen. Op dit moment is er een rechte trap die op zolder uitkomt, hier is echter weinig plaats om boven te komen.

Houten trap Z trap of zwevende trap plaatsen

Ik ben aan het twijfelen tussen en Z trap of een zwevende trap in hout. Hoogte van afgewerkte vloer van beneden tot boven bedraagt 279 cm en trapopening is 420 cm. Van gelijkvloers naar eerste verdieping. Best ter plaatse komen kijken. Losstaande trap aan muur een leuning bevestigen.

Zandstralen houten trap en leuning

Zandstralen: Houten trap en trapleuning zandstralen - 3 verdiepen.

Blokhut + betonnen ondergrond plaatsen

Graag een vrijblijvende offerte voor de montage van de blokhut Modern 505x385 + 400 extensie. Alsook het plaatsen van een betonnen ondergrond. Graag prijs van montage en plaatsen betonnen ondergrond apart vermelden.

Badkamer vloer + zijwand IN HOUT !!

Niveauverschil in badkamer moet nog afgewerkt worden IN HOUT!! Zowel de zijwand als de vloer in zelfde materiaal liefst. Bad is ook nog maar enkel een kuip, geen afgewerkt deel, moet ook in zelfde hout afgewerkt worden.