Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Halle te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Halle.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Halle of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, garage en carport trappen in Halle die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Halle:

Glazen deur herstellen

Ik had graag de ophanging van mijn glazen deur laten vastzetten. Op dit moment draai ik de vijs regelmatig aan maar ze komt steeds opnieuw los. De deur is dan eigenlijk niet meer bruikbaar. De glazen deur zal er even uit moeten gehaald worden om dit te kunnen doen.

Blokhut Chill plaatsen

Blokhut CHILL 385cm x 385cm Tuinhuis fundering gevraagd.

Trap met massief hout bekleden

Het is een nieuwbouwproject. Er zijn ongeveer 15 treden die we graag in bleke eik willen laten bekleden. De trap is nu in beton gegoten door de aannemer.

Ramen herstellen

Ik wil graag, twee ramen laten herstellen. Het paneel onder is aan vernieuwing toe, het chassis is nog ok. Dat zijn houten ramen.

Houten trap plaatsen

Trap 1: Gelijkvloers naar tussenverdiep: rechte trap (boven keldertrap) Trap 2: Tussenverdiep naar eertse verdiep: Rechte trap Trap 3: Eerste verdiep naar zolder: Rechte trap De drie trappen zijn zo geplaatst dat ze in de ruimte 'naast elkaar' liggen. Na trap één kom je op een klein traphalletje, zodat de trap aan de andere kant verder omhoog kan gaan. Landelijke stijl of klassiek . Alle 3 met leuning

Trappen met tapijt bekleden

Wij hebben een beuken trap (huis dateert uit 1912) die bestaat uit 4 delen (in totaal 38 treden) en met 4 overlopen (waarvan 1 grotere). De hele trap en de overlopen zijn momenteel bekleed met vast tapijt, dat willen we laten vervangen. Belangrijk is dat de gebruikte materialen van goede kwaliteit zijn en passen bij de oorspronkelijke stijl van het huis.

Metalen tuinhuis plaatsen

Metalen tuinhuis 264 X 185 X 202. Montage en apart prijs voor de ondervloer.

Blokhut plaatsen Tuinhuis Cottage

Wij zouden graag het tuinhuis "Tuinhuis Cottage 468 x 553 cm" laten plaatsen en vragen voor het volgende een vakman: - Beton gieten - Plaatsing Tuinhuis Cottage 468 x 553 cm

Aluminium raam/deur herstellen na inbraak in het verleden

Schade aan 1 aluminium deur en frame door inbraak in het verleden. De deur is nog goed af te sluiten met de sleutel, maar kan op een kleine kier geopend worden wanneer deze gesloten is, door beschadigd sluitwerk. Schade bevindt zich aan de linkerzijkant en onderkant van de deur, van buitenaf gezien. Schade dient zowel functioneel als esthetisch hersteld te worden. Kleine zichtbare imperfecties zijn aanvaardbaar indien dit het bedrag van de offerte kan verlagen.

Metalen draaitrap plaatsen van belétage naar de tuin

Metalen draaitrap met balkonleuning en deurtje naar de trap (kindvriendelijk) Met een armleuning. Totaal is de lengte ongeveer 4 meter. Ter plaatse komen kijken.