Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Halle te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Halle.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Halle of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor garage en carport, kozijnen, deuren en ramen timmerwerken in Halle die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Halle:

Metalen tuinhuis plaatsen

Metalen tuinhuis 264 X 185 X 202. Montage en apart prijs voor de ondervloer.

Blokhut plaatsen Tuinhuis Cottage

Wij zouden graag het tuinhuis "Tuinhuis Cottage 468 x 553 cm" laten plaatsen en vragen voor het volgende een vakman: - Beton gieten - Plaatsing Tuinhuis Cottage 468 x 553 cm

Aluminium raam/deur herstellen na inbraak in het verleden

Schade aan 1 aluminium deur en frame door inbraak in het verleden. De deur is nog goed af te sluiten met de sleutel, maar kan op een kleine kier geopend worden wanneer deze gesloten is, door beschadigd sluitwerk. Schade bevindt zich aan de linkerzijkant en onderkant van de deur, van buitenaf gezien. Schade dient zowel functioneel als esthetisch hersteld te worden. Kleine zichtbare imperfecties zijn aanvaardbaar indien dit het bedrag van de offerte kan verlagen.

Herstellen loopwiel alu schuifraam

Bij onze veranda zijn 2 schuiframen, 1 kan niet meer open, andere zal binnekort ook wel stoppen. De shuifraam is in totaal 1m50 breed en 2m Hoog

Metalen draaitrap plaatsen van belétage naar de tuin

Metalen draaitrap met balkonleuning en deurtje naar de trap (kindvriendelijk) Met een armleuning. Totaal is de lengte ongeveer 4 meter. Ter plaatse komen kijken.

Rolluiken reinigen

Ik wil 6 pvc rolluiken laten reinigen langs de buitenkant :3 op eerste verdiep en 3 op tweede verdiep.

Houten rechte trap met leuning van gelijkvloers naar verdieping

Houten rechte trap met contremarche b 89 cm hoogte 2. 93 cm en rechte trap br 89 cm hoogte 264 cm Gewoon rechte trap, twee trappen nodig. Van gelijkvloers naar eerste verdieping. De rechterzijde is tegen de muur. En aan de linkerzijde komt de trapleuning.

Zwevende trap plaatsen

Ik had graag een zwevende trap in witte afwerking geplaatst naar het tweede verdiep. Die zou vanuit de gang moeten komen voor van 1 s te naar tweede. Traphoogte : +-3000 mm Lengte val : +-2500 mm Breedte : +-750 mm Nu is het een vrij steile trap. Er bestaat de mogelijkheid om in een hoek te werken zodat de trap minder steil wordt. Graag in hout.

Metalen trap plaatsen

Van gelijkvloers naar eerste verdieping. Metalen bloktrap of gelijkaardige moderne stijl. Nieuwbouwwoning.

Buitentrap plaatsen

Betreft het plaatsen van een buitentrap aan een bel-etagewoning. Wij hadden graag een offerte ontvangen voor een trap met balustrade van 4 m lang. Dus om van het 1 ste verdiep naar de tuin te gaan.