Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Herent te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Herent.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Herent of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, garage en carport timmerwerken in Herent die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Herent:

Omkasting in mdf maken en binnendeuren vervangen

We willen een omkasting in mdf laten maken rond metalen studs en boven de ramen tussen deze studs. Hoogte ramen/studs ca. 1 meter, totale lengte ca. 14 meter met ca. 8 studs. Bedoeling is dat we de mdf nadien verven. Daarnaast willen we 4 binnendeuren laten vervangen, dus verwijderen van de oude deuren en omkasting, alsook installeren van de nieuwe deuren in hout en omkasting.

Makro Luna blokhut plaatsen

Blokhut Luna 295 x 295 cm + extensie 200 cm + gratis stormbeveiliging. Luifel en dakgoten plaatsen. Ook fundering leggen.

Raam vervangen en lek in velux herstellen

De venster in onze douche moet vervangen worden. Liefst raam in pvc. Afmeting = ongeveer 100 x 50 cm. Verder is er ook een lek tussen de sluiting van een veluxraam en het dak. Velux is niet kapot. Afmeting = 120 x 65 cm.

Nieuwe garagepoort plaatsen en vliegenramen installeren

Graag wil ik een oude metalen kantelpoort vervangen. Dit door een sectionale poort of betere stevige kantelpoort. Hiernaast ook 6 vliegenramen te plaatsen.

Houten bekisting maken rond wasmachine

Ik ben op zoek naar een schrijnwerker die een soort van houten kast kan maken rond een standaard wasmachine. Dit mag in MDF- of OSBplaten zijn, of welk soort hout u daarvoor zou aanraden, zolang de wasmachine maar is afgesloten. Afmetingen zonder verpakking (b x h x d) 59,5 x 85 x 54 cm

Houten luiken voor slaapkamerraam maken

We zouden willen een paar bijkomende houten luiken willen laten maken voor aan ons slaapkamerraam (achterzijde huis), naast de andere die in 2005 gemaakt en geplaatst zijn door Modiwell (ondertussen failliet, heb ik begrepen). Zelfde kleur en uitvoering als de andere luiken aan het huis. Eventueel kan een bestaand niet-gebruikt (veel groter) paar luiken aan een ander raam aangepast/verwerkt worden.

Plaatsen van houten trapleuning

Wij willen graag een trapleuning laten plaatsen, maar weten niet wat de beste methode hiervoor zou zijn. Het hout voor de leuning hebben we zelf al beschikbaar, het moet enkel geplaatst worden. De leuning zou in drie delen opgesplitst moeten worden, één deel per muur langs waar de trap loopt. De trap gaat van gelijkvloers naar eerste verdieping.

Binnendeuren herstellen

Ik zoek iemand die in onze woning binnendeuren kan herstellen. 2 plinten gelost en aan een andere deur onderaan een hoek af ook te herstellen.

Blokhut Tokio plaatsen

Graag zou ik blokhut Tokio laten plaatsen. Ik beschik nog niet over een vaste ondergrond die zou ik laten plaatsen in tegels. Afmeting tuinhuis 2m40 × 1m80.

Houten trap plaatsen

Gesloten trap van 1 verdiep met kwart draai. Onderaan aansluitend een kast en bovenaan wegwerken van enkele buizen.