Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Heverlee te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Heverlee.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Heverlee of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, timmerwerken trappen in Heverlee die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Heverlee:

5 Branddeuren plaatsen in appartementsgebouw

5 Branddeuren plaatsen in appartementsgebouw.

Plaatsen nieuwe branddeur en 4 nieuwe binnendeuren

Voor onze ingrijpende energetische renovatie zoeken we een binnenschrijnwerker die niet enkel gewone binnendeuren doet, maar ook luchtdichte, goed isolerende (brand)deuren. Zie het bijgevoegd plan. Een binnendeur naar de kelder die goed geïsoleerd en luchtdicht moet zijn voor het E peil laag te houden. Een branddeur zou een goede oplossing zijn werd ons verteld, maar mocht er iets beter zijn horen we het graag. In onze studio moet een trap komen, het trapgat is nog niet aanwezig.

2 brandvrije deuren plaatsen

De deuren voldoen niet meer aan de huidige maatstaven. Ik woon op de 9e verdieping en mijn appartement heeft 2 ingangen dus 2 deuren. Ik wil graag 2 brandwerende deuren met een goed slot plaatsen.

Vervanging deurkozijn binnendeur

Door een vochtprobleem is een deurkozijn van een houten binnendeur verkleurd. Deze Ik zou dit graag laten herstellen of vervangen.

Trapbekleding massief hout

Betonnen trap te bekleden in hout. Trap :16 treden , kwart draai aan begin trap . Nieuwbouw.

3 binnen branddeuren plaatsen

3 binnen branddeuren van 78 a 83 breed /normale hoogte te plaatsen

Trap met laminaat bekleden

Het gaat om drie trappen in het huis dat we al geruime tijd bewonen, respectievelijk met 18, 12 en 4 treden. Ze zijn momenteel bekleed met vast tapijt. Ze komen uit op 3 stukken gang/overloop, waar hetzelfde tapijt ligt. Ideaal gezien zouden we zowel voor de trappen als voor de gang en één aanpalende slaapkamer (momenteel met vinylvloer) nieuwe vloerbekleding willen (bv laminaat op de trappen en hetzelfde laminaat op gang/overlopen en in de slaapkamer).

Deuren brandwerend El30 plaatsen

Ik heb controle gehad door de brandweer en kreeg in het verslag te lezen dat de binnen deuren(vier) uitgevend op de traphal brandwerend "El30" moeten zijn. Ik zoek een erkend schrijnwerker die deze job kan uitvoeren 4 tal deuren, schilderdeuren.

Mechanisme pvc raam herstellen + rolluiken plaatsen + vliegenraam maken

Rollluiken voor 4 ramen en een deur (306×160 cm, 284×165 cm, 110×160 cm, 62×133 cm, 83×245 cm) Vliegenramen voor 3 ramen (306×160 cm, 284×165 cm, 110×160 cm) Vliegenschuifdeur (83×245 cm) 1 PVC raam moet hersteld worden

Brandwerende deuren nakijken en deurpomp plaatsen

Op zoek naar een stielman die branddeuren kan nakijken en een deurpomp kan plaatsen op een branddeur.