Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Holsbeek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Holsbeek.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Holsbeek of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, garage en carport trappen in Holsbeek die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Holsbeek:

Herstelling schuifpoort

Ik ben op zoek naar iemand die onze schuifpoort van de carport kan herstellen. Deze is door de storm losgerukt uit zijn hengsels. Zie foto's in bijlage.

Tuinhuis en carport herstellen

Het dak van de carport en het tuinhuis zijn weggewaaid door de storm. Mits vervanging van een paar houten planken kunnen deze heropgebouwd worden.

Repareren van houten ramen

Ik zoek een schrijnwerker die een aantal houten ramen wil repareren. Gaat over de ramen aan de zuidkant en het onderste deel moet vervangen worden (hout laat los). Voorts wil ik een slot laten vervangen in de voordeur en een aantal dichtingen in de ramen laten vervangen. Aan mijn buitendeur is ook een herstelling nodig. Het is volgens mij een vrij kleine job en waarschijnlijk zijn er weinig mensen geinteresseerd om deze herstelling te doen.

Trap bekleden

We hebben een stalen trap, maar ik zou graag de treden willen laten in hout maken of bekleden. Er zijn ongeveer 14 treden met een platform.

Garage vernieuwen met elektrische poort

De garage is 3,15m op 6,50m. De hoogte zou moeten ongeveer komen op 2,30M. De voorkant moet een elektrische poort zijn, een sectionaalpoort en aan de achterkant een dubbele deur over heel de breedte. Er is dus slechts één zijgevel, en met het dak reken ik op jullie ervaring wat we het best plaatsen. Een fundering ligt er eveneens van de oude garage. De houten bergruimte dat te zien is, links van de garage gaat weg.

Leveren en plaatsen tuinhuis met aanbouw carport

Graag zou ik een offerte willen bekomen voor levering en plaatsing van een tuinhuis grootte +/- 3m x 3m met aanbouw carport +/- 4,5m x 3 m; Ter vervanging van bestaand tuinhuis (hondenhokken)

Blokhut Luna plaatsen

We zoeken een vakman voor de installatie blokhut luna 290x290.

Blokhut cottage Makro plaatsen

Graag willen wij een blokhut Cottage 295 x 760 cm van Makro laten plaatsen. Er zou eventueel een vloer voorzien moeten worden (kunnen we zelf ook voor zorgen indien gewenst) en ook dakgoten.

Binnendeuren te plaatsen

Plaatsen binnendeuren 3 tal deuren. En 2 deuren te herplaatsen.

Plaatsen dakramen

Levering en plaatsing twee Velux dakramen