Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Humbeek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Humbeek.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Humbeek of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, trappen kozijnen, deuren en ramen in Humbeek die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Humbeek:

Binnendeuren vervangen

Graag zouden we 6 binnen deuren, deze hebben allemaal dezelfde afmeting, met kassementen willen laten vervangen.

Houten trap plaatsen

Rechte vaste trap naar zolder. Ik denk ongeveer 15 treden. Materiaal: rubberwood.

Trapbekleding in epoxy

Betonnen trap bekleden met epoxy. Kwart slag trap en 15 treden.

Plaatsen buitentrap en balustrade

Opstapbordes op wandsteunen (70 op 70 ) 1 traparm helling 45 graden nuttige breedte 0,70 m slipvrije treden en vloeren totale hoogte 2,93 m

Zwevende trap plaatsen

Ik zoek een vakman voor een zwevende trap in hout of composiet tegen bestaande betonmuur te plaatsen. Hoogte trap 2000 mm; 12 rechte treden, met een muur handgreep schuin langs de trap in gelakt staal van ca 3. 5 m meter.

Vochtoorzaak opsporen aan raam

Achteraan de woning werd een 5-tal jaren geleden een uitbouw geplaatst met grote houten schuiframen achteraan. Bij felle wind hadden we last van water insijpelen tot ik alle naden eens goed afgekit had. Vandaag is er terug insijpelen bij felle regen en wind. Ik kan voorlopig de oorzaak niet vinden; alle naden lijken nog goed afgesloten.

UItschuifbare zoldertrap plaatsen

We willen onze bestaande, uitschuifbare, zoldertrap vervangen door een nieuwe uitschuifbare zoldertrap (120x60 cm -> na te meten). Ook zouden we de bestaande hek op zolder rond de trapopening willen vervangen. Graag prijsofferte (nieuwe trap inbegrepen) en indicatie van leverings- en plaatsing tijd.

Schuifdeur veranda herstellen

Het hendelmechanisme van ons schuifraam aan de veranda is stuk. We krijgen ons schuifraam niet meer open (raam wordt niet meer ‘omhooggetild door hendel’). We zoeken iemand die het mechanisme om de schuifdeur te openen en te sluiten kan herstellen.

Maken van tafeltje op maat

Ik wi graag een bijkomend tafeltje om naast bestaande tafel te zetten wanneer er meer personen moeten aanzitten Tint: donker bruin Hoogte exact 74cm Breedte 74cm Lengte 43cm

Plaatsen van klapdeur in louvre stijl

Wil de badkamerdeur vervangen door klapdeuren, genre saloon met louvre deuren. Dit in blank hout (schilderen doe ik zelf) Afmeting deuropening ca 83cm x 200cm (boven- en onderaan +/- 10 cm openlaten) Deurlijst zal vermoedelijk aangepast moeten worden aan klapdeur