Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Kampenhout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Kampenhout.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Kampenhout of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor garage en carport, trappen timmerwerken in Kampenhout die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Kampenhout:

Blokhut plaatsen

Graag willen wij onze blokhut Modern 355 X 295 van Makro laten plaatsen. Wij hebben al een betonnen ondergrond van 300 X 400 laten voorzien bij de aanbouw van ons huis. We gaan er van uit dat dit groot genoeg is voor deze blokhut? Indien dit toch niet groot genoeg zou zijn, is het eventueel mogelijk van extra beton te voorzien waarmee het wel mogelijk zou zijn? Indien dit mogelijk zou zijn zouden we eventueel ook wel interesse hebben in die van 415 X 295. Dakgoten zouden er ook bij geplaatst moeten worden. Is er ook een andere mogelijkheid om onze blokhut te beschermen tegen schimmels etc., dan impregnatie den? Deze goud-groene kleur vinden we namelijk niet zo mooi. De kleur van de blokhut Modern vinden we op zich al mooi, maar willen deze graag beschermen met kleurbehoud.

Blokhut en fundering plaatsen

Graag zou ik mijn blokhut garage willen plaatsen. Er dient ook nog een betonnen vloer plaat gegoten worden. Het betreft de blokhut garage uit de Makro folder met de afmetingen 505x320 cm in hout.(rm1383122).

Bekleden trap

Het gaat om de bekleding van 2 betonnen trappen (draaitrap U-vorm) in een nieuwbouwwoning. Bij de bekleding willen we ledverlichting onder de trede. Qua materiaal graag massief hout.

Trap met hout bekleden

Witte epoxy trap bekleding momenteel. Dit willen wij aanpassen naar massief hout wegens niet mooi en moeilijk in onderhoud.

Trap afschuren en vernissen

In de inkomhal trap van licht hout afschuren en vernissen, 13 treden, 1 kwartslag in de trap.

Blokhut Villach plaatsen

Graag willen wij onze blokhut Villach H 505 x 320 van Makro laten plaatsen. De beton ligt er reeds en zou de blokhut op funderingsbalken willen plaatsen. Bij de blokhut zouden ook de bloembakken moeten geplaatst worden. Blokhut reeds besteld.

Sluitingen van houten raam herstellen

De sluitingen van mijn 3 ramen die zowel op kiep als gewoon kunnen geopend worden zijn versleten. Graag herstelling. Eventueel ook afschuren en hersappen van enkele kozijnen. Uitvoeringsperiode is bespreekbaar.

Plaatsen van houten trapleuning en omkasting rolluiken

Ik zoek een vakman om mijn rolluiken in mdf te laten omkasten. Het gaat over de rolluikkasten van 'opbouw'rolluiken. Hierdoor zijn er geen koude bruggen mogelijk en hoeft er ook geen isolatie meer geplaatst te worden. Dit zit al reeds in de rolluikkast zelf. Het gaat over een 13 tal rolluik omkastingen. Deze zijn al reeds geplaatst en ook al bepleisterd. Graag hadden we ook een houten trapleuning van 4 meter lang met led verlichting willen plaatsen.

Trap bekleden met hout/laminaat

Graag zou ik mijn betonnen trap laten bekleden met hout, beuk of eik naargelang de prijs en budget. De trede's dienen stelselmatig verhoogd te worden naar boven omwille van een hoogteverschil op de laagste en hoogste trede. Dit is een trap met een hoek, dit zijn 14 treden met bovenste is een plateau. Ter plaatse komen kijken, want zou met een 0.50 cm moeten worden verhoogd.

Houten of metalen zwevende trap plaatsen

Een zwevende trap van het gelijvloers naar de 1e verdieping in metaal of hout. Hoogte = 250 cm Lengte op de grond = 273 cm Breedte = 83 cm. Graag in hout met metaal. Graag een moderne trap. Het hout mag rustiek zijn en het metaal onafgewerkt.