Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Keerbergen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Keerbergen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Keerbergen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor garage en carport, trappen timmerwerken in Keerbergen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Keerbergen:

Plaatsen Blokhut Makro + terras vergroten

Graag willen wij een tuinhuis Cambridge 505 x 295 (+ extensie) plaatsen en ons huidige terras ineens vergroten. Totaal 40m2 beton oppervlakte nodig voor alles. Alles moet nog gebeuren incl. fundering.

Blokhut en bijhorende fundering plaatsen

Graag willen wij blokhut Luna van 295x295cm met extensie 300cm laten installeren. Er moet ook nog een beton fundering gegoten worden hiervoor.

Betonplaat gieten en blokhut Lara monteren

Graag hadden we een blokhut type Lara 445 x 295 laten plaatsen en impregneren. Dit zou geïnstalleerd moeten worden op een betonvloer die we zouden laten gieten op de vereiste oppervlakte.

Blokhut plaatsen

Graag willen wij onze blokhut Cambridge 505x295 cm laten plaatsen. Ook dient er nog een betonnen ondergrond te voorzien worden. Inclusief dakgoten.

Trappen met hout bekleden

Bekleden van (ter plaatse) gegoten DRIE betontrappen. Glvl naar kelder : 16 treden -- Glv naar 1tse verd. , incl. een bordes-aantrede in totaal 17 treden -- 1ste verd. naar 2de verd. : 16 treden. Breedte van de trap 1.00 m -- Z-profiel -- diepte voettrede 27,7 cm (aantrede : 23 cm) - Dikte van de voettreden en tegen-treden in 2 varianten (a) 30 mm en (b) 40 mm. Houtsoorten : 4 varianten : EIK 1ste keus -- BEUK 1ste keus -- Eik, gelamelleerd -- Beuk, gelamelleerd Handvat in dezelfde houtsoort (+/- 4 m lang) Bewerking van de trap (en handvat) apart te vermelden : vermoedelijk verscheidene olie-lagen zodat de nerven van het hout zichtbaar blijven en het uitzicht licht wit/licht roos (=cérusé).

Tuinhuis herplaatsen

Door de storm mijn tuinhuis integraal van de fundering gerukt. Het ligt nu op z'n achterkant achter de betonplaat Ik heb dit tuinhuis jaren geleden bij Makro aangekocht . Het tuinhuis is plank per plank, binnen en buiten volledig geïmpregneerd en bovendien 3x gebeitst aan de buitenkant. Het tuinhuis is dus, na al die jaren, nog steeds in zeer goede staat! Daarom vraag ik me af of dit kan teruggeplaatst worden door jullie op de betonplaat.

Houten trap van 1e naar 2e verdieping plaatsen

Nieuwe binnentrap in hout van 1e naar 2e verdieping dit is voor een renovatie. Zal tegen de muur geplaatst worden met een armleuning. Een rechte trap met bovenaan driekwart draai. De trap in wit gelakt graag een landelijke stijl.

Vaste houten zoldertrap plaatsen

Wij hebben plannen om onze zolder om te vormen naar een slaapkamer. Daar er nu enkel een ladder is, zijn we verplicht om een trap te laten installeren. Aangezien de voorziene kamer niet al te groot is en de plafond 3m hoog is, zal de trap volgens mij een draai van 180° moeten maken. Als men naar boven zou stappen, zou de draai naar links moeten gaan. Hierbij de afmetingen van de voorziene ruimte (breedte x diepte x hoogte): 1,7m x 2m x 3m. Onze bouwkundige ingenieur voorziet geen hinder voor het plaatsen van een trap. Enkel de buitenmuur is een draagmuur. Momenteel is er nog geen trapgat in het plafond. In de toekomstige slaapkamer zouden we ook inbouwkasten moeten voorzien. Als jullie hiervoor ook geïnteresseerd zijn, is dat zeker een plus.

Vervangen van houten deur naar glazen deur

Momenteel houten deur, moet vervangen worden door glazen (geen melkglas, gewoon doorzichtbaar). Tussen de living en de hal.

Blokhut plaatsen

Graag hadden wij een Blokhut Luna 295 x 295 cm + extensie 200 cm laten plaatsen.. Volledig met houten vloer en dakgoot voorzien. De tuin/ondergrond betreft gras en er is nog niets vooraf voorzien. Indien mogelijk hadden wij ook graag geweten wat de meerprijs is voor aansluiting van elektriciteit en verlichting in het tuinhuis.