Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor houten trap van 1e naar 2e verdieping plaatsen:

Houten trap van 1e naar 2e verdieping plaatsen

Nieuwe binnentrap in hout van 1e naar 2e verdieping dit is voor een renovatie. Zal tegen de muur geplaatst worden met een armleuning. Een rechte trap met bovenaan driekwart draai. De trap in wit gelakt graag een landelijke stijl.
Offertes van timmermannen voor trappen uit Keerbergen (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten trap van 1e naar 2e verdieping plaatsen uit heel België:

Houten trap plaatsen

Nieuw trap 80 cm breed en 2 meter hoog plaatsen. 10 treden met leuning in klassieke stijl.

Inox trapleuning op bestaande trap plaatsen

Graag willen we een leuning voorzien op een bestaande houten trap. Het gaat om een rechte steektrap. De trap heeft nog geen leuning en bevindt zich in het midden van de living (zonder aangrenzende muren). We willen een slanke leuning die de ruimte niet bruut in 2 verdeelt. De leuning moet ook kindvriendelijk zijn. Op de eerste verdieping loopt de leuning nog een aantal meter door langsheen de gang en vide van de trap.

Nieuwe houten trap plaatsen

Ik wil graag een trap plaatsen waar vroeger een trap heeft gezeten. De trap zou wel een iets andere ingangspunt hebben dus het trap gat (in houten vloer) zou aangepast moeten worden.

Houten trap plaatsen

Trap in hout plaatsen. De oude molenaarstrap verwijderen we zelf. We zijn momenteel de eerste verdieping aan het verbouwen dus moet er een nieuwe - betere trap komen. Moet met een enkele of dubbele slag in komen.

Houten trap plaatsen en opening maken

Er is een traphal, een leegte boven de trap naar de eerste verdieping. Boven die trap wil ik graag net hetzelfde soort trap laten zetten, die van de eerste verdieping naar de zolder gaat. Er moet in de houten vloer van de zolder dus een trapgat gemaakt worden, er moet een muurtje gesloopt worden op de eerste verdieping (geen draagmuur), en daar moet dus een trap beginnen.

Houten trappen plaatsen

Nieuwbouw, 2x dezelfde trap Rechte trap met één of meerdere draaien. Liefst een licht soort hout.

Houten trap plaatsen

Plaatsing nieuwe trap. Trap nodig voor verbinding van eerste verdieping naar 2e verdiep (hoogte 2m60) Graag trap uit hout. Deze zou aan 1 kant een leuning moeten hebben (voor verbinding 1e verdiep + zolder die verbouwd is tot slaapkamer) Er staat nu een trap die moet afgebroken worden.

Marmeren trap bekleden en houten trap renoveren

De marmeren trap gaat van het gelijkvloers tot de 1e verdieping. Hij draait licht en zou moeten worden bekleed. De tweede trap is een houten trap van het gelijkvloers tot de 2e verdieping. Deze is zwaar beschadigd en enkele stootborden zijn kapot en gekraakt. Deze willen we liever herstellen zonder hem opnieuw te bekleden om de oude look te behouden.

Partners

Partners van Casius