Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor houten trap van 1e naar 2e verdieping plaatsen:

Houten trap van 1e naar 2e verdieping plaatsen

Nieuwe binnentrap in hout van 1e naar 2e verdieping dit is voor een renovatie. Zal tegen de muur geplaatst worden met een armleuning. Een rechte trap met bovenaan driekwart draai. De trap in wit gelakt graag een landelijke stijl.
Offertes van timmermannen voor trappen uit Keerbergen (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten trap van 1e naar 2e verdieping plaatsen uit heel België:

Vaste houten draaitrap naar zolder maken

In mijn woning is de zolderverdieping voorzien van kamers, maar de korte trap naar boven is te stijl en onhandig. We willen een fatsoenlijke vaste trap om naar de zolderverdieping te geraken. De voorziene ruimte om een trap te maken is beperkt en hier wat vindingrijkheid bij gemoeid. Zou een draaitrap moeten worden.

Houten trap plaatsen

Een trap die de hal waarin je binnenkomt verbindt met het lager gelegen deel - niveau -0'5. 70 breed en ongeveer 1,50 hoog. Een houten rechte eenvoudige trap.

Metalen draaitrap verwijderen en rechte houten trap plaatsen van GLV naar eerste verdieping

We hebben nu een heel steile metalen draai trap met kleine smalle treden, deze verwijderen en in de plaats een mooie houten trap tegen de muur plaatsen met trapleuning en brede gesloten treden. Dit is een trap van gelijkvloers naar de eerste verdieping.

Houten trap plaatsen

Wegens vochtproblemen werd er een deel van de trap afgebroken (onderaan). De muren werden behandeld en nu moet dat deel van de trap terug opgebouwd worden.

Vervangen van houten trap

Huidige houten trap vervangen door een eiken trap Trap van gelijkvloers naar eerste verdieping.

Open trap bekleden

Momenteel hebben wij een houten trap met led verlichting en zwarte tapijt. De trap van de leefruimte naar de hal is momenteel langs weerskanten gesloten tussen een muur. 1 van deze muren zal verdwijnen, waardoor we een open trap zullen hebben. Het gaat om 12 treden, rechte trap om deze daarna te bekleden.

Houten trap plaatsen met leuning

Oude trap verwijderen en nieuwe plaatsen met leuning. Rechte basistrap is de voorkeur. Met de vakman te bekijken waar we het best de leuning plaatsen.

Houten trappen van gelijkvloers naar eerste verdieping en naar zolder plaatsen

Een rechte houten Z trap zonder leuningen van 90 cm breed van gelijkvloers naar eerste verdieping plaatsen. Komt tussen twee muren en is zonder leuning. Voor naar de zolder te gaan zoeken wij ook nog een trap, die komt niet in het zicht . Daarom willen we daar een gewone goedkope gesloten trap rechte trap. Komt ook tussen twee muren, een eenvoudige trap.

Partners

Partners van Casius