Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Kessel Lo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Kessel Lo.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Kessel Lo of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, garage en carport kozijnen, deuren en ramen in Kessel Lo die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Kessel Lo:

Trapgat maken betonnen vloer zolder

Trapgat maken in betonnen vloer voor vaste trap. Momenteel vlizo trap. Vaste trap plaatsen. Oud gat van zolderluik dicht maken.

Herstelling of vervanging voordeur

Onze voordeur bevat 3 glazen delen. Het onderste deel werd door de postbode ingetrapt. Enkel de buitenbeglazing werd beschadigd, de binnenbeglazing is intact. We beschikken over de factuur van een eerdere herstelling zodat u weet hoe en met wat men toe heeft gedaan.

Plaatsing blokhut CUBE 400x320 + extensie

Voor de plaatsing van deze blokhut. Inclusief dakgoten/houten vloer. Er zou best ook een nieuwe betonnen ondergrond gegoten worden. Ik heb de blokhut nog niet besteld want wil eerst een zicht op de totaalprijs hebben. Gezien hout geïmpregneerd zal worden, dient dit nog te drogen. vandaar timing 2-3 maand.

Plaatsing tuinhuis Makro

Graag willen wij een blokhut Cottage van 315 op 239 van Makro laten plaatsen. Een betonnen ondergrond moet voorzien worden en gegoten worden. Alle informatie over het tuinhuis: https://www.makroshop.be/nl/tuin/tuinhuizen-blokhutten-garages/tuinhuizen-en-blokhutten/RM_4649541/tuinhuis-cottage-315-x-239-cm-grijswit

4 seizoenen pui installeren

Installatie van 4 seizoenen pui. Afmetingen: 3600 breed x 2900 hoog - in 4 (opengaande) delen. Materiaal: aluminium

Uitschuifbare zoldertrap vervangen door een nieuwe

Ik zoek iemand om mijn oude uitschuifbare zoldertrap te vervangen door een nieuw model. De opening bestaat dus al. Het gaat enkel om het verwijderen van de huidige, en plaatsen van de nieuwe zoldertrap. De nieuwe trap moet nog worden aangekocht.

Renovatie 8 eiken binnendeuren

We willen onze donkere eiken binnendeuren van 30 jaar oud opsmukken door ze in een lichtere kleur te zetten of te lakken, incl. de houten omkadering. Ook de klinken en scharnieren willen we vervangen. Eventueel ook zandstralen. Standaarddeuren. Er mag ook altijd om een foto gevraagd. In totaal 8 binnendeuren.

Nieuwe pvc trapleuning plaatsen

Bestaande pvc trapleuning is verouderd. Wil een nieuwe plaatsen op bestaande trapleuning. Het gaat om een leuning voor een trap over 2 verdiepingen met bochten.

Nieuwe branddeur plaatsen

Er moet een branddeur geplaatst worden. Ken de afmetingen niet.

Vervangen van trap inclusief gat maken voor nieuwe trap

Vakman voor het verwijderen van een bestaande zoldertrap en het afsluiten van de opening van deze trap alsook het plaatsen van een nieuwe vaste trap naar de zolder toe inclusief het maken van de nieuwe opening in de vloerplaat van de zolder, dit met garantie dat de stabiliteit in orde is.