Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Kessel Lo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Kessel Lo.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Kessel Lo of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, trappen garage en carport in Kessel Lo die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Kessel Lo:

Houten erkerraam herstellen

Een erkerraam laten herstellen, het gaat over de onderste balk van de ramen. Erkerraam van 4 m;Vast raam.

Trapbekleding aan te brengen in laminaat

Momenteel houten trap bedekt met vinyl. Graag had ik de trap laten bekleden met laminaat. 4 stukken trap, recht. 29 treden intotaal. 3 kleine overloopjes.

Blokhut Luna en betonplaat plaatsen

Blokhut Luna 2.95m x2.95m laten plaatsen in onze tuin. Ook moet de ondergrond nog geplaatst worden.

Blokhut plaatsen

Wij willen graag blokhut Luna 295 op 295 bestellen en laten plaatsen incl. dak isolatie en dakgoten. Een ondergrond hebben wij zelf voorzien.

Vervangen oude trap door een uitschuifbare zoldertrap

Huidige zoldertrap is een oud model in 1 stuk. Het openen gebeurt nog met tegengewichten en is kapot. Ik wil een 2 of 3 delige zoldertrap.

Blokhut Lounge laten plaatsen

Graag plaatsen van Blokhut Lounge 295x295cm, stalen dak met condensdoek, met dakgoten. Plaatsing op reeds aanwezig plateau van 4m op 4m met betonklinkers.

Maatkasten in massief hout maken

Twee kledingkasten op maat maken. Kasten in massief hout.

Houten vloeren, trap, ramen en deuren onderhouden

In ons huis is redelijk veel hout. Houten vloeren, olmen trap, olmen deuren, hout in de badkamer, houten ramen die allemaal een onderhoudsbeurt zouden nodig hebben.

Blokhut en carport plaatsen

Carport Douglas Enkel Opera 300 x 600 cm met stalen dak en houten binnenafwerking van het dak te plaatsen. Ook blokhut Capri met stalen dak 295 x 248 cm te plaatsen. Dakgoten voor beide en ook 6 betonvoeten voor carport te voorzien. Betonplaten gaan reeds aanwezig zijn.

Houtrot in onderzijde van meranti raamprofiel herstellen

Wij hebben 2 erkerramen die op een aantal plaatsen aangetast zijn door houtrot. Hier en daar kan ik met een els door het hout heen duwen. Op 1 plaats is er aan de binnenzijde ook een aantasting. Raam profielen volledig nakijken en herstellen.