Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Kessel Lo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Kessel Lo.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Kessel Lo of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, garage en carport timmerwerken in Kessel Lo die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Kessel Lo:

Vervangen oude trap door een uitschuifbare zoldertrap

Huidige zoldertrap is een oud model in 1 stuk. Het openen gebeurt nog met tegengewichten en is kapot. Ik wil een 2 of 3 delige zoldertrap.

Blokhut Lounge laten plaatsen

Graag plaatsen van Blokhut Lounge 295x295cm, stalen dak met condensdoek, met dakgoten. Plaatsing op reeds aanwezig plateau van 4m op 4m met betonklinkers.

Maatkasten in massief hout maken

Twee kledingkasten op maat maken. Kasten in massief hout.

Houten vloeren, trap, ramen en deuren onderhouden

In ons huis is redelijk veel hout. Houten vloeren, olmen trap, olmen deuren, hout in de badkamer, houten ramen die allemaal een onderhoudsbeurt zouden nodig hebben.

Blokhut en carport plaatsen

Carport Douglas Enkel Opera 300 x 600 cm met stalen dak en houten binnenafwerking van het dak te plaatsen. Ook blokhut Capri met stalen dak 295 x 248 cm te plaatsen. Dakgoten voor beide en ook 6 betonvoeten voor carport te voorzien. Betonplaten gaan reeds aanwezig zijn.

Houtrot in onderzijde van meranti raamprofiel herstellen

Wij hebben 2 erkerramen die op een aantal plaatsen aangetast zijn door houtrot. Hier en daar kan ik met een els door het hout heen duwen. Op 1 plaats is er aan de binnenzijde ook een aantasting. Raam profielen volledig nakijken en herstellen.

Trapbekleding vernieuwen

Ik heb een metalen zwarte trap over twee verdiepingen met daarop zwart gebeitste houten treden. Ik zou die treden graag vervangen door bleke houten of rubberwooden treden. Ik kan een trede losmaken om eventueel mee te geven voor correcte maten.

Houten garagepoort herstellen

Houten garage poort herstellen. Er zouden nieuwe houten planchetten moeten aankomen, dus vervangen van de oude.

Houten schuifdeur herstellen

Houten schuifdeur met vast gedeelte 150 x 210 en schuifdeur 150 x 210 is binnendeur tussen living en veranda (nooit weersinvloed) . Schuifdeur gaat heel stroef en maakt bonkend geluid bij het openen ( roulement stuk ? ) ondanks meervuldig geolied. Deur is meer dan 20 jaar geleden geplaatst maar verder in onberispelijke staat. Is reparatie hier mogelijk ?

Vaste trap plaatsen en trapgat maken

Vanuit de trappenhal op de eerste verdieping willen we een vaste trap maken naar de zolder. Als eerste stap willen we volgende werken laten uitvoeren: - Toemaken van het bestaande trapgat - Maken van een nieuw trapgat. De zoldervloer is een betonnen plaat.