Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor vervangen van trap inclusief gat maken voor nieuwe trap:

Vervangen van trap inclusief gat maken voor nieuwe trap

Vakman voor het verwijderen van een bestaande zoldertrap en het afsluiten van de opening van deze trap alsook het plaatsen van een nieuwe vaste trap naar de zolder toe inclusief het maken van de nieuwe opening in de vloerplaat van de zolder, dit met garantie dat de stabiliteit in orde is.
Offertes van timmermannen voor timmerwerken uit Kessel-Lo (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervangen van trap inclusief gat maken voor nieuwe trap uit heel België:

Vervanging van houten tuintrap door klinkers

Bestaande rotte tuintrap naar bos vervangen door trap in klinkers. Betreft 10-15 treden. Aansluitend met een bestaand boventerras in klinkers.

Kapotte kelder trap vervangen

Houten keldertrap van 8 treden vervangen. Is doorgezakt.

Zwevend balkon vervangen

Zwevend balkon bestaande uit hout met een trap naar tuin vervangen. Houten constructie of metalen constructie, in overleg met vakman.

Zoldergat vergroten

Trapgat zolder groter maken. Eventueel trap vervangen. Momenteel vaste trap naar zolder.

Zoldertrap plaatsen

Om toegang te krijgen tot de zolder hebben we een luik zonder trap. Dit luik willen wij vervangen door een luik met uitschuifbare trap. De huidige luikmaat is 56 x 96 en 63 x 95 op een hoogte van 2,20 m. Pour accéder au grenier, nous avons une trappe sans escalier. Nous aimerions remplacer cette trappe par une trappe avec escalier escamotable. Les mesures de la trappe actuelle sont de 56 x 96 et de 63 x 95 sur une hauteur de 2m20.

Trap in hout bekleden

Trappen moeten gerenoveerd worden, het liefst bekleden dus de trappen niet afbreken, graag zouden we ook willen weten wat onze mogelijkheden zijn voor de trapleuning te vervangen, die bestaat nu uit hout, ook zouden we graag willen weten of ook de vloeren van elke hal kunnen worden bekleed in dezelfde materiaal als de bekleding van de treden, onze trap bestaat uit 34 treden van beneden tot helemaal boven en 4 hallen.

Bestaande trap naar tuin vervangen en balkon vergroten

Ik wil het balkon op de eerste verdieping (gegalvaniseerd onderstel op palen) uitbreiden tot aan de tussenmuur met de buurman. Grootte: 1m75 op 1m18. Vloer in pvc met ribbels of in glas. Aan dit platform moet ook een trap bevestigd worden van 14 treden met een inox leuning.

Trap gedeeltelijk vervangen/herstellen

Er is schade aan 1 houten traptrede en deze moet hersteld worden zonder kleurverschil met de overige trede.