Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Korbeek Dijle te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Korbeek Dijle.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Korbeek Dijle of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor garage en carport, kozijnen, deuren en ramen trappen in Korbeek Dijle die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Korbeek Dijle:

Plaatsen blokhut en fundering

Graag willen we onze blokhut plaatsen afmetingen 2.40m x 1.80 incl fundering (betonplaat).

Binnendeuren vervangen

Binnendeuren vervangen. Deuren reeds in het bezit. Mogelijks kleine aanpassingen of nieuwe omkasting. 6 in totaal.

Tuinhuis plaatsen

Graag willen wij een tuinhuis 350x250 bestellen bij makro. Inbegrepen oude gestabiliseerde ondergrond weghalen van bestaand tuinhuis 180x180, nieuwe ondergrond met funderingsbalken, montage tuinhuis, dak afvoer, vloer, beschermolie hout, etc

Tuinhuis en fundering plaatsen

Tuinhuis van Makro plaatsen, kubus achtig. 3 x 3. plaatsen. Fundering moet ook nog geplaatst worden.

Plaatsen van deuren

Graag willen wij 5 standaard schilderdeuren, (tubespaan) laten plaatsen en twee andere deurgaten laten uitpakken. De deuren hebben we al in bezit, deze moeten gewoon geplaatst worden.

Vaste houten zoldertrap met 1 draai plaatsen

Vaste houten zoldertrap met 1 draai plaatsen. Het betreft een hoogte van 2.55m.

Houten trappen vervangen

Rechte houten trap met 16treden afbreken en nieuwe plaatsen. Twijfelt nog tussen houten trap of ijzeren trap met houten treden. 2e Houten kelder trap met 10treden vervangen. Deze loopt onder bestaande trap.

Trap bekleden met PVC

Oude houten trap met 4 stenen treden en 13 houten treden renoveren. Bekleden met PVC.

Balustrade in netvorm voor trap

Balustrade voor houten trap van het eerste naar de tweede verdieping. We willen graag een net als balustrade dat voor het trapgat komt. Trap heeft 13 of 14 treden.

Houten trap naar zolder plaatsen

Vaste houten trap naar zolder plaatsen. Advies geven over ligging en mogelijkheden. Momenteel uitschuifbare trap.