Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Landen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Landen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Landen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor garage en carport, kozijnen, deuren en ramen trappen in Landen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Landen:

Afbreken oud en plaatsen nieuw tuinhuis

Afbraak bestaand tuinhuis 295 x 760. Plaatsing nieuw tuinhuis type blokhut Cottage 295x760 (Merk Gardenas) met extra zijpaneel, dakbedekking shingels, inclusief buitenzijde geverfd in wit (houtbeits). Vloerplaat reeds aanwezig.

Stenen garage metselen

Bouwen van nieuwe vrijstaande stenen garage. Snelbouw + gevelsteen + dak + deur + raam op bestaande fundering van 7 x 3 meter. Momenteel staat er een houten garage die ik graag wil vervangen door een gemetste garage.

Glas van een velux dakraam vervangen

Het glas van een velux dakraam (ref. GGL - 1; 1088 / 05 S) is gebarsten en zou moeten vervangen worden. Of moet het volledige raam vervangen worden?

Houten molenaarstrap te plaatsen

Nieuwbouw, en is voor een trap van de gang van de living naar het verdiep van de slaapkamers. Valt tussen muren van gang, dus geen leuning nodig. Breedte is ongeveer 1. 05m en zal ongeveer een 16 tal treden hebben schat ik.

Houten trap naar zolder maken

Extra trap naar zolder kamer maken. Er is al een bestaande trapgat. Trap komt tegen een muur, en andere zijde een armleuning. Trap met een draai.

Moderne houten trap plaatsen

Houten moderne trap plaatsen plafond opening 90 cm breed en 285 cm lang. Van de gelijkvloers naar eerste verdieping. Tegen een muur en armleuning ertegen. Best ter plaatse komen kijken.

Herstellen van deur

Ik heb een zware verandadeur waarvan de scharnieren zouden moeten vervangen worden (4 stuks in totaal).

Vals houten plafond herstellen na waterschade

Herstellen van mijn houten (mdf) vals plafond.(26m²) Hier is een vochtplek in gekomen na een waterlek ( dat ondertussen is hersteld ) De verzekering vraagt een offerte voor de werken kunnen beginnen. Ik kan foto's doorsturen indien gewenst.

Tuinhuis Tokio plaatsen

Ik zoek een vakman voor montage en plaatsing van het tuinhuis en dit met een houten vloer. Tuinhuis Tokio 300 x 180 cm

Traprenovatie 15 trappen

Trap renovatie: prijsofferte. Type trap : beuken trap met draai. Leuning. Tredes ongeveer een 15 tal tredes. Met een platvorm. Laminaat plaatsen op treden.