Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Leerbeek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Leerbeek heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Leerbeek u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Leerbeek of directe omgeving.


Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Leerbeek bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage bouwen, garage bouwen, vervangen van trap en een bijkomende trap plaatsen, kozijnen harmonicadeur kunststof, betontrap storten, toog op maat maken, zoldergat maken en vaste trap naar zolder, metalen trap plaatsen, betonnen bordessentrap plaatsen, overkapping in aluminium maken, trap naar zolder plaatsen, vaste trap naar zolder en opening maken, uitkasten buitenramen , plaatsen binnendeuren en opschuren parket, trappen vernieuwen, vaste trap naar zolder en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, garage en carport trappen in Leerbeek staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Leerbeek:

Houten tuinafsluiting en pergola maken

We zouden graag een houten tuinafsluiting plaatsen op de scheidingswand samen met de buren. Aan het terras ongeveer 3m hoog en 4 à 5m lang. In de tuin 4 panelen (met doorzicht, liefst horizontale latten van 1m80 hoog en een poortje van 1m hoog en ongeveer 1m20 breed. Aan de scheidingswand aan het terras hadden we ook graag een pergola bevestigd om een deel van het terras (20m2) te overkoepelen. Evt ook een verticale tuin aan de scheidingswand aan het terras.

Blokhut plaatsen

Graag offerte voor plaatsing blokhut + dakgoten. Beton zal er liggen. Vloer niet nodig. We twijfelen nog tussen Cambrige 295x295cm + ext + de achterwand toe met de houten platen. Of de Luna 290 x 290 cm + extensie 300 cm ook met achterwand toe.

Trapgat maken om vaste trap te maken in houten plafond naar zolder

Momenteel hebben we een klassieke zoldertrap (luik), maar willen een vaste trap plaatsen. We zouden de huidige zoldergat willen verplaatsen en een groter gat maken voor een vaste trap.

Nieuwe houten trap te leveren en plaatsen

Huidige houten trap vervangen 16 treden met draai + nieuwe trap naar 2de verdiep met draai.

Maken van een bureau bestaande uit 2 ...

Maken van een bureau bestaande uit 2 werkbladen van 80 op 310 en 80 op 240 met ladekasten onder de bureau. De werbladen dienen met staven in de meer verankert te worden zodende er geen poten zijn.

Woon in zonevreemde woning (gelegen in ...

Woon in zonevreemde woning (gelegen in landschappelijk waardevol agrarisch gebied volgens het gewestplan). Staat nu een stal - garage die in minder goede staat is die ik graag zou laten afbreken en heropbouwen en een beetje ophogen ( nu is het een schuin aflopend dak van 4m naar 2 m en zou overal graag 4 m hebben)