Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor blokhut plaatsen:

Blokhut plaatsen

Graag offerte voor plaatsing blokhut + dakgoten. Beton zal er liggen. Vloer niet nodig. We twijfelen nog tussen Cambrige 295x295cm + ext + de achterwand toe met de houten platen. Of de Luna 290 x 290 cm + extensie 300 cm ook met achterwand toe.
Offertes van timmermannen voor garage en carport uit Leerbeek (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor blokhut plaatsen uit heel België:

Plaatsen tuinhuis en betonnen vloer

Ik zoek een vakman voor het plaatsen van een Blokhut Villach H 505 x 385 cm van Makro. Liefst een offerte voor het plaatsen van de hut zelf en een aparte offerte voor het gieten van een betonnen vloer of het plaatsen van klinkers voor de totale oppervlakte 5. 20 m²

Blokhut Latina plaatsen

Graag offerte plaatsing van Blokhut latina 320x205. Inclusief dakgoten en vloerplaat. Extra vraag. Waarop steunt de vloerplaat? Is dit rechtstreeks op de grond of dienen er stenen voorzien te worden waar de vloerplaat op steunt? Prijs voor ondergrond.

Blokhut plaatsen

Ik zoek een vakman voor het plaatsen van het tuinhuis Lily 205x205.

Blokhut Meribel plaatsen

Ik zoek een vakman om een Blokhut Meribel 336 x 230 te laten leveren en monteren. Deze dient nog aangekocht te worden maar we willen natuurlijk eerst op de hoogte zijn van mogelijkheden en prijzen.

Blokhut plaatsen

Graag had ik een blokhut met een soort van carport eraan met zeker een zijde dicht.

Plaatsen tuinhuis Modern

Wij willen Blokhut Modern 505 x 385 cm laten plaatsen en het huidig tuinhuisje 400 x 400cm laten afbreken. De fundering betontegels zou moeten worden aangepast uitgebreid voor het nieuwe tuinhuisje.

Plaatsen blokhut Grace

Graag willen wij onze blokhut Grace 530 x 570 van makro laten plaatsen. Ook dient er nog een betonnen ondergrond te worden voorzien. Wij wensen de prijs voor de installatie inlc. Vloer en incl. Dakgoot. Link makro: -blokhutten-garages/tuinhuizen-en-blokhutten/RM_1040260/blokhut-grace-530-x-570-cm

Blokhut Pila plaatsen

Graag willen wij onze blokhut Pila 290 x 290 laten plaatsen. De betonnen vloer werd reeds geplaatst. Bekijken of dakgoot erbij kan of niet.

Partners

Partners van Casius