Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor blokhut plaatsen:

Blokhut plaatsen

Graag offerte voor plaatsing blokhut + dakgoten. Beton zal er liggen. Vloer niet nodig. We twijfelen nog tussen Cambrige 295x295cm + ext + de achterwand toe met de houten platen. Of de Luna 290 x 290 cm + extensie 300 cm ook met achterwand toe.
Offertes van timmermannen voor garage en carport uit Leerbeek (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor blokhut plaatsen uit heel België:

Blokhut plaatsen

Graag ontvangen we een offerte voor plaatsing van onderstaande blokhut. Is plaatsing incl fundering mogelijk? Zo ja, welk type fundering? Graag in dat geval apart in de offerte opnemen: plaatsing, fundering, ondergrond, vloer, dakgoten. Blokhut pila 248*90 cm Zou u deze offerte per mail kunnen bezorgen?

Blokhut Emily plaatsen

Graag willen wij blokhut Chalet Emily 640 x 760 cm laten plaatsen. Ook dient er nog een betonnen ondergrond te worden voorzien. Wij wensen de prijs voor inc. vloer, installatie en dakgoten. Tevens zou deze blokhut tegen onze huidige woning geplaatst moeten worden zodat ze een doorgang van onze woonkamer naar de blokhut kunnen maken. Is dit mogelijk?

Blokhut plaatsen

Graag willen wij de blokhut Cambridge 295x295 door Makro laten plaatsen. Er dient ook nog een betonplaat voorzien te worden. Graag de prijs volledig afgewerkt met vloer en dakgoten en ventilatierooster.

Blokhut Latina plaatsen

Graag zou ik graag willen weten hoeveel het kost om dit blokhut latina met dakgoot en vloer te plaatsen .Blokhut Latina 320 x 205 cm

Blokhut plaatsen

Graag plaatsen van blokhut Luca 410 op 380 van Makro. Betegeling zal er liggen.

Plaatsen Blokhut Modern

We hebben reeds een betonnen plateau van 5m op 4m. Is de blokhut Modern van 505x385 mogelijk op dit plateau? Zal nog eens correct meten, misschien heb ik enkele cm meer dan 5m.

Blokhut-carport plaatsen

Ik wil naast mijn huis een carport-tuinhuis plaatsen, vooraan een poort, achteraan een deur. Ongeveer 1m50 op 3 m.

Plaatsing blokhut cottage

Graag willen wij de blokhut laten plaatsen inclusief de opties : vloer,dakgoten,impregnatie vloer grijs, impregnatie blokhut grijs. Graag had ik hiervan de prijs geweten inclusief btw. Is het ook mogelijk om de prijs te laten weten voor het gieten van de betonnen fundering hiervan. Als jullie dit doen. Blokhut Cottage 295 x 385.

Partners

Partners van Casius