Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor blokhut plaatsen:

Blokhut plaatsen

Graag offerte voor plaatsing blokhut + dakgoten. Beton zal er liggen. Vloer niet nodig. We twijfelen nog tussen Cambrige 295x295cm + ext + de achterwand toe met de houten platen. Of de Luna 290 x 290 cm + extensie 300 cm ook met achterwand toe.
Offertes van timmermannen voor garage en carport uit Leerbeek (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor blokhut plaatsen uit heel België:

Tuinhuis op maat maken in padoek

Ik zoek een vakman voor het plaatsen van een blokhut in padoek met volgende afmetingenm diep x 2. 10 m breedte voorkant en 3. 10 m breedte achterkant + luifel van 2 m diep Enkele deur vooraan en achteraan.

Blokhut plaatsen

Wij wensen graag blokhut Pila Van 2,48 m op 2,48 m te plaatsen. Wij zouden deze aankopen in Makro Machelen en thuis laten leveren. De ondergrond is synthetisch gras. Onze vraag was of jullie deze kunnen plaatsen en wat ons deze zal kosten geplaatst

Blokhut Bonn plaatsen

Graag willen wij onze blokhut Bonn 385x355 cm van Makro laten plaatsen (de betonmaat is 395 x 395cm). Wij wensen de prijs voor de montage. De blockhut zal geleverd worden in april Graag willen wij de montage zo snel mogelijk kunnen starten na levering.

Blokhut plaatsen: blokhut Chill met stalen dak

Graag willen wij blokhut Chill 385xstalen dak met condensdak)laten plaatsen. Ook dient er nog een betonnen ondergrond te worden voorzien. Wij wensen de prijs voor de installatie met vloer en dakgoten

Blokhut Lounge plaatsen

Graag willen we een Blokhut Lounge van 295 x 295 cm laten plaatsen in onze tuin. Betonnen vloer van 305 x 305 cm is reeds voorzien. Gelieve ons een prijsvoorstel te bezorgen voor het plaatsen van deze blokhut. Blokhut reeds besteld.Levering binnen 4 tal weken.

Blokhut Luna Plaatsen

Graag willen wij Blokhut Luna laten installeren. (290 op 290 met 380 extensie). Inclusief beton laten gieten. Bij de blokhut willen wij extra bestellen: impregnatie, dakgoten, stormbeveiliging en eventueel houten vloer in het extensie gedeelte.

Blokhut CAPRI plaatsen

Graag een monteur om onze blokhut CAPRI 295x248cm stalen dak te plaatsen samen met de dakgoten. Graag de prijs voor een houten vloer? De goederen zijn nog niet geleverd.

Plaatsen blokhut Lounge

Graag willen wij onze Blokhut Lounge 295x295+extensie 285 laten plaatsen. Er is al een betonplaat voorzien.

Partners

Partners van Casius