Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor blokhut plaatsen:

Blokhut plaatsen

Graag offerte voor plaatsing blokhut + dakgoten. Beton zal er liggen. Vloer niet nodig. We twijfelen nog tussen Cambrige 295x295cm + ext + de achterwand toe met de houten platen. Of de Luna 290 x 290 cm + extensie 300 cm ook met achterwand toe.
Offertes van timmermannen voor garage en carport uit Leerbeek (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor blokhut plaatsen uit heel België:

Blokhut Regent plaatsen

Graag willen wij bovengenoemd blokhut door Makro te laten plaatsen. Wij vragen dus vrijblijvend een offerte aan voor deze werken.Regent 300 x 366 cm groen Graag ook bestek voor fundering.

Blokhut plaatsen

Plaatsen blokhut Lisa 550 x 400 cm.

Blokhut Cottage 295 X 385 plaatsen

Graag willen wij onze blokhut Cottage 295 X 385 van Makro Laten plaatsen. Wij wensen de prijs voor de installatie, incl. dakgoten. Ook bestek voor fundering.

Blokhut Luca plaatsen

Graag wil ik de blokhut luca 410*296cm van Makro laten leveren en plaatsen incl dakgoten, zonder vloer. De ondergrond zijn klinkers.

Blokhut plaatsen

Graag willen wij onze blokhut Latina 320 x 205 laten plaatsen inclusief dakgoten en houten vloer. Ondergrond reeds aanwezig.

Plaatsen tuinhuis en fundering

Graag willen wij onze blokhut modern 505 x 295 laten plaatsen. Zowel de blokhut als de bijhorende vloer (inclusief funderingsbalken) werd bij Makro aangekocht en reeds geleverd (afgelopen week). Ook de voorbereidende werken voor het plaatsen van dit tuinhuis willen we door jullie laten uitvoeren. Op de plaats in de tuin waar het tuinhuis geplaatst moet worden is er zeer weinig niveau.

Blokhut plaatsen

Willen wij deze blokhut van Makrolaten plaatsten. Ook dient er nog een betonnen ondergrond te worden voorzien. Blokhut Tokio 240-180cm.

Montage Capri blokhut

Vakman voor de montage van bovenvermelde blokhut, plaatsen beton en met vloer, stormbeveiliging en zonder dakgoten. Montage Capri staal 295 x 295 met vloerbekleding op betonplaat die klaar is.

Partners

Partners van Casius