Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor blokhut plaatsen:

Blokhut plaatsen

Graag offerte voor plaatsing blokhut + dakgoten. Beton zal er liggen. Vloer niet nodig. We twijfelen nog tussen Cambrige 295x295cm + ext + de achterwand toe met de houten platen. Of de Luna 290 x 290 cm + extensie 300 cm ook met achterwand toe.
Offertes van timmermannen voor garage en carport uit Leerbeek (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor blokhut plaatsen uit heel België:

Blokhut plaatsen

Graag willen wij onze blokhut Rimini 260/200 van Makro laten plaatsen. Deze is vandaag opbesteld en reeds betaald. Ook de vloer en goten zijn bijbesteld en dient geplaatst te worden. Er is een betonnen vloerplaat reeds gegoten.

Blokhut plaatsen

Plaatsen van een blokhut Cambridge 295 op 295 met extentie en dakgoten van bij Makro. Betonplaat ligt er al. Achterwand aan de overkapping is er bij als optie.

Blokhut plaatsen

Graag willen wij onze blokhut Rimini 260x260 OF Latina 320x205cm laten plaatsen. Ook dient er nog een betonnen ondergrond te worden voorzien. Wij wensen all-in prijs incl btw voor ofwel Rimini ofwel Latina. -blokhutten-garages/tuinhuizen-en-blokhutten/RM_4021602/blokhut-rimini-260-x-260-cm -blokhutten-garages/tuinhuizen-en-blokhutten/RM_4684498/blokhut-latina-320-x-205-cm

Plaatsen blokhut Luna met ondergrond

Plaatsen en leveren en plaatsen van de blokhut luna. Nu is er geen ondergrond aanwezig enkel gras, is ondergrond noodzakelijk graag advies.

Plaatsen van blokhut Luna

Ik zoek een vakman om een blokhut LUNA 295x295 ext. 400 te plaatsen incl. Vloer en afwatering. Er dient nog een betonnen ondergrond te worden voorzien.

Betonnen fundering plaatsen voor tuinhuis

Wij willen blokhut CHILL 385*325+ extensie 4 m plaatsen. Betonnen ondergrond dient ook te worden voorzien. Graag jullie prijs voor plaatsten betonnen fundering (vloer) voor dit tuinhuis. Dikte allicht toch 20cm+graszoden te verwijderen.

Plaatsen blokhut

Bordeaux blokhut te plaatsen op reeds gegoten betonnen vloerplaat,ook voor plaatsen houten vloer. Betumen daksignels en goten moeten niet geplaatst worden.

Plaatsen blokhut Cottage

Graag willen wij onze blokhut Cottage 295 x 760 met zijwand en dakgoten laten plaatsen.

Partners

Partners van Casius