Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor blokhut plaatsen:

Blokhut plaatsen

Graag offerte voor plaatsing blokhut + dakgoten. Beton zal er liggen. Vloer niet nodig. We twijfelen nog tussen Cambrige 295x295cm + ext + de achterwand toe met de houten platen. Of de Luna 290 x 290 cm + extensie 300 cm ook met achterwand toe.
Offertes van timmermannen voor garage en carport uit Leerbeek (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor blokhut plaatsen uit heel België:

Blokhut Lara plaatsen

I like to buy the Blokhut Lara II 350 x 250 cm from Makro, how much it will cost to have it build as well?

Plaatsen blokhut

Graag willen wij onze blokhut Cambridge 505x295 laten plaatsen op klinkers die reeds voorzien zijn. Graag hadden wij hierbij ook 2 dakgoten in PVC willen voorzien.

Blokhut Luna plaatsen

Graag zouden we de blokhut luna 290 x 248cm die we gekocht hebben laten opbouwen . We hebben eveneens een houten vloer besteld. De blokhut zal week 50 geleverd (juiste datum is nog niet gekend)

Blokhut plaatsen

Ons tuinhuis is aan vervanging toe en wordt ook verplaatst. We denken aan een model Blokhut Lara van 350 x 250. Graag hadden we een offerte ontvangen voor: - gieten van ondergrond - volledige installatie (wanden, ramen, deuren, dak, afwatering, electriciteit,... ) van tuinhuis - offerte voor container oud tuinhuis (afbraak doen we zelf) - uitbreken bestaand betonnnen vloer Het spreekt voor zich dat u steeds welkom bent om ter plaatse een kijkje te nemen. Timing: graag voor zomervakantie 2018. -

Blokhut Latina plaatsen en ondergrond gieten

Graag willen wij onze blokhut Latina 320 x 205 die wij bij Makro zullen kopen, laten plaatsen. Er dient wel nog een betonnen ondergrond te worden voorzien. Wij wensen: 1. De prijs van de installatie inclusief vloer en inclusief dakgoten 2. De prijs van de installatie exclusief vloer en exclusief dakgoten.

Blokhut Lilly plaatsen en fundering gieten

Graag willen wij blokhut Lilly 205 x 205 laten plaatsen op houten vloer.

Blokhut Chill plaatsen en gieten betonvloer

Graag willen wij een blokhut het type Chill laten plaatsen met als volgende maten 300x200cm met een luifel van 100x200cm. Ook moeten jullie de ondergrond voorzien van betonvloer (chappe).

Oude blokhut Lili demonteren en nieuwe plaatsen

Graag wil ik mijn bestaande tuinhuis Lili laten demonteren en afvoeren en een nieuw exemplaar met vloertje laten monteren in het volkstuinencomplex van de “Gentse Meersen”.

Partners

Partners van Casius