Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor blokhut plaatsen:

Blokhut plaatsen

Graag offerte voor plaatsing blokhut + dakgoten. Beton zal er liggen. Vloer niet nodig. We twijfelen nog tussen Cambrige 295x295cm + ext + de achterwand toe met de houten platen. Of de Luna 290 x 290 cm + extensie 300 cm ook met achterwand toe.
Offertes van timmermannen voor garage en carport uit Leerbeek (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor blokhut plaatsen uit heel België:

Blokhut plaatsen

Graag willen wij een blokhut type Lounge 295x295cm laten plaatsen, stalen dak met condensdoek, inclusief dakgoot. Fundering aanwezig.

Blokhut plaatsen en gieten betonplaat

Graag een vakman voor het plaatsen van een blokhut van Makro (type 53A) met afmetingen 260 x 260 (19 mm. ) - artikel 4021602 met ook vloer en dakgoten. Er moet wel ook nog een betonnen sokkel voorzien worden. Komt in de plaats van oud tuinhuis dat afgebroken is en dat op Ytong stenen stond. Plaats kan door mij uitgegraven worden om beton stortklaar aan te brengen.

Blokhut plaatsen

Graag willen we blokhut Edelweiss 415x285 met stalen dak laten monteren aankoop bij Makro Alleur. We hebben al een betonnen ondergrond voorzien van 421x400. Plaatsing zou zijn ergens eind september, begin oktober.

Blokhut Cottage plaatsen

Plaatsing van een blokhut type Cottage 2,95 op 7,95 Alleen plaatsing

Blokhut Modern plaatsen

Graag willen wij onze blokhut Modern 505x385cm van Makro laten plaatsen. Ook dient er nog een betonnen ondergrond te worden voorzien. Wij wensen de prijs voor de installatie incl. vloer en incl. dakgoten.

Blokhut Capri en fundering plaatsen

Plaatsing van blokhut Capri met stalen dak 2,95x2,95 alsook de dakgoot, binnenvloer en stormbeveiliging. Daarnaast ook een fundering (+- 15 cm diepte) te voorzien van 4x4 m

Blokhut Lisa met betonplaat plaatsen

Plaatsen van blokhut Lisa 2 470 x 350 cm met betonnen ondergrond en met dakgoten

Blokhut plaatsen met betonplaat

Graag willen wij een blokhut Cottage 295 X 385 van Makro laten plaatsen. Ook dient er nog een betonnen ondergrond te worden voorzien. Wij wensen de prijs voor de installatie incl. vloer en dakgoten.

Partners

Partners van Casius