Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor blokhut plaatsen:

Blokhut plaatsen

Graag offerte voor plaatsing blokhut + dakgoten. Beton zal er liggen. Vloer niet nodig. We twijfelen nog tussen Cambrige 295x295cm + ext + de achterwand toe met de houten platen. Of de Luna 290 x 290 cm + extensie 300 cm ook met achterwand toe.
Offertes van timmermannen voor garage en carport uit Leerbeek (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor blokhut plaatsen uit heel België:

Blokhut plaatsen

Op uw site zie ik dat de montageprijs voor het tuinhuis Edelweiss met bijna identieke afmetingen €515 (excl. BTW) kost en dat indien het tuinhuis er niet tussen stond ik een offerte kon aanvragen. Ik had graag de prijs geweten voor de montage van een Blokhut Luca 410 x 296 cm + (optie : Impregnatie blokhut noten €265). De betonplaat 400 x 300 is reeds klaar. Graag had ik ook dakgoten laten plaatsen.Fundering reeds gegoten.

Blokhut vervangen

Graag willen wij onze blokhut Villah 505 cm op 330 cm laten plaatsen De vorige blokhut Villah dient eerst afgebroken te worden. Deze is beschadigd door stormschade.

Blokhut type Modern plaatsen

Graag willen wij een blokhut modern 295 x 355 laten plaatsen. We hadden gedacht aan een betonnen vloer.

Blokhut plaatsen

Plaatsen blokhut Pila . Betonvloer ligt er 3. 00 op 3.00

Blokhut Pila plaatsen

Graag had ik blokhut Pila van 295 op 295 cm laten installeren. Vloer is al voorzien, dakgoten zijn niet nodig. Het is een offerte voor de verzekering, ik moet dat dan eerst doorgeven en laten goedkeuren en dan kan ik komen bestellen.

Blokhut plaatsen

1: Blokhut Modern 355 x 295 cm dak geïsoleerd + extensie 400 cm. Ook dient er nog een betonnen ondergrond te worden voorzien? 2: Blokhut Lounge 295 x 295 cm + extensie 285 stalen dak geïsoleerd. Ook dient er nog een betonnen ondergrond te worden voorzien? Zou je mij daarvoor eventueel eens een vrijblijvende prijs kunnen maken? We zijn nog aan het twijfelen tussen de twee, we zouden eerst eens gaan kijken op de parking van de Makro zelf om ze in het echt te zien.

Tuinhuis plaatsen

Plaatsing van Makro tuinhuis Blokhut Luna 295 x 295 cm + extensie 200 cm. Betonnen fundering is al geplaatst.

Blokhut plaatsen Luna

We zoeken een vakman voor het plaatsen van de blokhut luna. Blokhut-luna-295-x-295-cm--extensie-380-cm De betonplaat ligt er al en heeft als afmeting 305 x 705. Is dus iets te groot.

Partners

Partners van Casius