Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Leuven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Leuven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Leuven of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, kozijnen, deuren en ramen trappen in Leuven die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Leuven:

Plinten plaatsen en andere klussen uitvoeren

100 lopende meter plinten plaatsen. Hiernaast ook plafond afwerken, 2 gevelroosters plaatsen en 5 losgekomen tegels terug vastzetten. Ook twee deuren af te werken.

5 brandwerende deuren in studentenhuis plaatsen

We hebben een studentenhuis gerenoveerd. Er moeten 5 brandwerende deuren (standaardmodel, mag tot 94 cm breede gaan) door een geregistreerde plaatser geplaatst worden. De werken mogen zo vlug mogelijk starten.

Maken van een omkasting voor stroomkast

Wij hebben net een huis gekocht en daar is nog geen omkasting rond de zekeringkast (staat in de woonkamer). Wij zouden hier graag iets rond laten zetten, zodat dit mooi weggewerkt kan worden. Er zal eerst nog een stukadoor komen en dan wordt er nog geschilderd (eerste weekend van september).

Restaureren oude eiken voordeur

Ik woon in een zeer oud huis (18de eeuw), de voordeur is een dubbele eiken deur, ongeveer 3 meter hoog) waarvan de rechterkant opendraait. Boven de deur is een glaspartij waarvan verschillende glazen kapot zijn (enkel glas). De deur sleept en gaat niet volledig meer open, het openen van de tweede vleugel is een hele klus waarbij een ladder nodig is. Graag had ik volgende aanpassingen bekeken : herstelling ophanging deur, opening 2de vleugel aanpassen zodat dit gemakkelijker gaat en een veiliger slot plaatsen. Eventueel ook glaspartij herstellen of een tweede raam voorplaatsen ter isolatie. Ik wil graag de verschillende mogelijkheden bekijken.

Herstellen of vervangen raam dubbelglas badkamer

In het raam van mijn badkamer is een tijd terug een scheur ontstaan, het gaat om een badkamerraam met dubbelglas. Dit raam moet vervangen worden.

Zelfsluitende deur met pompmechanisme plaatsen

Plaatsing van een zelfsluitende deur d.m.v. pompmechanisme, met brandwerendheid EI1 30 en aansluitende wand met brandwerendheid EI 30 bij de keuken van een bestaande studentenwoning.

Rechte trap bekleden met tapijt

Huidige bekleding vernieuwen van een rechte trap. Zo'n 50 treden. Graag bekleding met tapijt.

Plaatsen tuinhuis Lara

Tuinhuis u ref 949455. naam Lara plaatsen

Nieuwe branddeur plaatsen in studentenwoning

Leveren en plaatsen van 1 branddeur

Houtrot behandelen

Ik ben op zoek naar iemand die houtrot kan uitkappen en het raamkozijn herstellen. 1 groot raam (met drie kozijnen).