Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Leuven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Leuven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Leuven of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, kozijnen, deuren en ramen timmerwerken in Leuven die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Leuven:

Halfopen betonnen trap bekleden met hout

Bekleden van een halfopen betonnen trap met hout, eik of dergelijke. Treden moeten 3 cm dik zijn en er moet ook een trapleuning komen. Gaat om een trap van een meter breed met 17 treden.

5 binnendeuren plaatsen

Plaatsen van 5 binnendeuren. Dit zullen verfdeuren volgens standaardmaten zijn die ik zelf zal leveren. Het gaat dus enkel over de plaatsing. De badkamerdeur zal 68 cm breed zijn, en de rest 83 cm breed.

Nieuwe houten voordeur plaatsen

Graag nieuwe houten voordeur en kader: maat: 85. 5 cm x 254 cm. Nieuwe deur moet bovenlicht hebben (van ongeveer 40 cm) of deur met glazen gedeelte.

Houten trappen plaatsen

Er moeten 4 nieuwe trappen geplaatste worden: 1. Kelder - trap met kwart draai 2. Gelijkvloers naar eerste verdiep - rechte steektrap met balustrade 3. Gelijkvloers naar tweede verdiep - dubbele kwart draai met balustrade 4. Tweede verdiep naar zolder - dubbel kwart draai met muurleuning geen balustrade.

Herstellen draai kiepraam

Kunnen raam niet meer openen. Dringend te herstellen. Het is een draai kiep raam.

Nieuwe branddeur plaatsen in studentenhuis

Zelfsluitende brandwerende deur EI1 30 in studentenhuis. Tussen keuken en hal Deur is kleiner dan standaardmaat.

Tuinhuis Regent te plaatsen

Graag willen wij tuinhuis Regent 300x292 laten installeren. Ook dient er nog een betonnen ondergrond voorzien te worden. Wij wensen graag vakman voor installatie + ondergrond te ontvangen.

Brandwerende deur plaatsen in appartement

Vervangen van de huidige deur 81 x 201 cm. De nieuwe deur moet een brandwerende deur zijn.

Branddeur te plaatsen

Brandveilige deur plaatsen in appartement,

Trap renoveren

Ik zou de trap in mijn appartement willen laten renoveren. Ik ben namelijk heel ontevreden over de aannemer die de oorspronkelijke trap geplaatst heeft: beschadiging aan trap, grote spleten aan zijkanten, slechte afwerking. De trap die ik voor ogen heb is netjes afgewerkt en heeft goeie kwaliteit van treden: simpel en degelijk is wat ik zoek. Bovenlaag te vervangen.