Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Leuven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Leuven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Leuven of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, timmerwerken trappen in Leuven die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Leuven:

Herstellen of vervangen raam dubbelglas badkamer

In het raam van mijn badkamer is een tijd terug een scheur ontstaan, het gaat om een badkamerraam met dubbelglas. Dit raam moet vervangen worden.

Zelfsluitende deur met pompmechanisme plaatsen

Plaatsing van een zelfsluitende deur d.m.v. pompmechanisme, met brandwerendheid EI1 30 en aansluitende wand met brandwerendheid EI 30 bij de keuken van een bestaande studentenwoning.

Rechte trap bekleden met tapijt

Huidige bekleding vernieuwen van een rechte trap. Zo'n 50 treden. Graag bekleding met tapijt.

Plaatsen tuinhuis Lara

Tuinhuis u ref 949455. naam Lara plaatsen

Nieuwe branddeur plaatsen in studentenwoning

Leveren en plaatsen van 1 branddeur

Houtrot behandelen

Ik ben op zoek naar iemand die houtrot kan uitkappen en het raamkozijn herstellen. 1 groot raam (met drie kozijnen).

Houten trap plaatsen

Ik wil graag een houten bordestrap laten plaatsen. Hoogte van de plaats is 360 cm

Betonnen trap bekleden met massief hout

Ik wens de betonnen trap te bekleden met massief eikenhouten treden. De trap is recht en bestaat uit 18 treden (17 als je de bovenste trede die eigenlijk overgaat in de eiken vloer niet meetelt). De trap situeert zich tussen twee muren. De afstand tussen de muren is ± 106 cm. De diepte van de treden is tussen de 21 & 22 cm. De betonnen trap moet nog geëgaliseerd worden voordat de treden kunnen bevestigd worden. Naast de bekleding wens ik ook een houten of stalen leuning te installeren.

Nieuwe branddeuren plaatsen

Plaatsen van 2 deuren. De deurbladen zijn 83 cm breed. Eén heeft de standaardhoogte van 201,5, de andere zal op maat moeten worden gemaakt (hoogte 196, en balk erboven kan niet worden aangepast) Muurdikte ca. 22 cm. Brandweerstand : REI30 Beide deuren te voorzien van een deurpomp, een cilinderslot, en gewone deurkrukken.

Vervangen van 2 velux dakramen en plaatsen van een nieuw dakraam

Wij willen dus 2 veluxramen vervangen en 1 nieuw plaatsen op de kruipzolder. Bestaande ramenGGL7 en GGL 8 De nieuwe in maat GGL 7