Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Leuven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Leuven heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Leuven u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Leuven of directe omgeving.


Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Leuven bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: losstaande garage bouwen, plaatsen van 2 houten trappen, vliering maken voor slaapgelegenheid, trappen plaatsen voor duplexappartementen, bijbouwen garage, plaatsen van 2 trappen, dubbelglas plaatsen, plaatsen van buitentrap met 2 bordessen, kasten op maat maken, houten tuinhuis op maat maken, zwevende trap plaatsen, ramen en deur vervangen, buitentrappen plaatsen naar terras, nieuwe trap plaatsen, betonnen trap Z treden plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, kozijnen, deuren en ramen garage en carport in Leuven staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Leuven:

Ramen en deuren afstellen en nazicht slot voordeur

We hebben aan de voorkant en achterkant van ons appartement pivoterende aluminium ramen. Dit zijn ramen die opengaan en een draaipunt hebben in het midden van het raam. De ramen staan niet meer pas en bijgevolg zie je bij sommige ramen een kleine opening/spleet te voorschijn komen. We zoeken iemand die dit soort ramen kan afstellen en die ook de rubbers en het systeem in zijn geheel eens komt nakijken en herstellen.

Binnendeur herstellen

Er zit groot gat in de deur maar is een deur waar dat je dat kunt vervangen met plaat denk ik zie foto. Want is geen standaard maat.

Rubber vervangen raam

Ik zou de zwarte rubber aan mijn buitenramen (straatzijde ) willen vervangen. Kunnen jullie dit uitvoeren? (zodat ramen weer wat beter geïsoleerd zijn tegen geluid van buiten af heb reeds dubbel glas)

Binnendeuren kozijnen en plaatsen glazen deur

Voor renovatie van living: - Vervangen van deurkozijn en plaatsen van glazen binnendeur (draaiende in twee richtingen) met grote deurgreep - Vervangen van deurkozijn en plaatsen van glazen schuifdeur

Herstellen draai kantelraam

Ik heb een PVC raam dat niet meer open gaat.

Binnendeur te decaperen

Ik zoek een vakman om een binnendeur uit oud herenhuis te decaperen.

Meerder binnendeuren plaatsen

Ik wens 7 wit afgelakte deuren te laten plaatsen van 83cm x 201,5cm. Gelijkvloers; wij breken en voeren de deuren zelf af. Witte volle deuren afgelakt met verticaal 3 of 3 renturen.

Herstellen van deur na poging tot inbraak

Herstellen en of vervangen van onze deur na poging tot inbraak. Houten deur beschadigd na inbraak alsook 3 puntslot is geraakt en veiligheidsbeslag.

Herstelling houten brievenbus

Probleem: 1. Eén deurtje is afgebroken. Hout is nog ok, dit deurtje kan opnieuw gebruikt worden. Scharnieren moeten vervangen worden. Deurtje moet gemonteerd worden in brievenbus. 2. Eén deurtje is afgebroken en niet herbruikbaar. Dus nieuw deurtje op maat moet gemaakt worden + scharnieren. Deurtje moet gemonteerd worden in brievenbus. Zie ook foto's in bijalge!

Montageservice blokhut Rimini of Annabel

We zijn van plan om een tuinhuis aan te kopen met afmetingen van 275 op 275. Deze blokhut zou komen te staan op een houten terras ! Het houten terras ligt op een betonnen fundering.

Binnenschrijnwerk

Wij zijn op zoek naar een schrijnwerker in het kader van de renovatie van ons huis. De werken zullen in fasen worden uitgevoerd en omvatten onder meer de bewerking of vervanging van houten vloeren, binnendeuren en de realisatie van een ganzentrap.

Harmonicadeur plaatsen in winkelpand

Ik zou graag een harmonicadeur plaatsen in winkelpand in Leuven centrum.

Schrijnwerkwerkklussen

Verbouwing in Leuven, een paar schrijnwerkklussen: - (smalle) deur naar kelder - kastdeuren voor cv - kast - inspectieluiken plaatsen - ...

Aluminium voordeur herstellen

Mijn Alu voordeur is verzakt. Ze schraapt heel hard over de vloer en sluit niet meer goed. Dit moet echt dringend opgelost worden want ik vrees dat ik ze eens niet meer kan sluiten.

Blokhut Capri plaatsen

Graag willen wij de blokhut Blokhut Capri 290 x 290 cm van Makro laten plaatsen. Ook dient er evt. nog een betonnen ondergrond te worden voorzien. Wij wensen de prijs voor de installatie inclusief de dakgoten, met/zonder vloer.

Rails metalen schuifdeuren van veranda herstellen

De schuifdeuren kunnen bijna niet meer bewegen op de rails die denkelijk versleten eijn

Trappen bekleden

Graag een richtprijs voor: Bekleden van 5 betonnen trappen in een nieuwbouwproject 2x hout. (2x recht + kwart draai) 3x steen (3x U-vormige trap)

Voordeur herstellen

Voordeur sluit niet correct, het slot hapert. Herstellen.

Herstel schuifraam

Het sluitsysteem van ons schuifraam is afgebroken waardoor we het niet meer goed kunnen sluiten. We zouden dit graag zo snel mogelijk laten herstellen. Foto's ter beschikking.

Kiep/draairaam herstellen

Ik heb een houten kiep- en draairaam die geblokkeerd zit in de kiepstand, en dat in een raamopening die zo klein is dat ik het defect zelf niet kan inspecteren of bereiken. Waarschijnlijk een klein makkelijk taakje voor een professional. De locatie is centrum Leuven

Herstellen loopwiel alu schuifraam

De Aluminium schuifdeur van veranda raam loopt zeer zwaar-waarschijnlijk loopwiel defect?

Plaatsen deur in teak zonder omlijsting

Zou het mogelijk zijn mij een prijsofferte te sturen voor het vervangen van een fineer sappeli of teak binnendeur, zonder omlijsting.

Verschillende schrijnwerk opdrachten

-Plaatsen van een ikea keuken (rechtopgesteld) -Plaatsen van 3 binnen deuren -plaatsen van een rechte steektrap naar de zolder Adres geef ik mee aan de schrijnwerker bij contact.

Garage afbreken en opnieuw bouwen

Ik wil mijn garage afbreken en opnieuw zetten. Ongeveer 24 m². Momenteel betonplaten, houten deur en golfplaten dak. Niet meer waterdicht. Graag waterdichte oplossing.

Maken op maat van zitbank 25 meter voor studentresaurant

Het maken van zitbanken in hout in een studentenrestaurant te Leuven. Ongeveer 25 meter lengte. Moderne look van zitbank met rugleuning met stopcontacten in verwerkt in beuken kleur.