Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Leuven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Leuven heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Leuven u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Leuven of directe omgeving.


Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Leuven bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage bijbouwen, houten trap plaatsen van living naar eerste verdieping en naar zolder, houten trap plaatsen in nieuwbouw, kasten op maat maken, trap en trapgat maken, eiken voordeur en sectionale poort plaatsen, houten trap maken, betonnen Z trap plaatsen in nieuwbouw plaatsen, betontrap plaatsen, trapgat maken en vaste trap naar zolder plaatsen, carport met plat dak, houten trappen plaatsen, laminaat en plinten plaatsen, gepolierde betonnen trap plaatsen in NB, nieuwe trap plaatsen en trapgat maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, kozijnen, deuren en ramen trappen in Leuven staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Leuven:

Binnendeuren te decaperen

Ik zou graag 3 binnendeuren met glas laten decaperen

Nieuwe branddeur plaatsen

Nieuwe branddeur plaatsen na inbraak.

Betontrappen storten

Nieuwbouwwoning. Gelijkvloers naar eerste verdieping, en eerste naar zolder. Liefst zo snel mogelijk!

Veluxramen herstellen

In twee dak studio's komt er regen binnen bij ernstige regenval. Blijkbaar is dit te wijten aan de velux ramen waarvan de dichting niet voldoende is en waar blijkbaar een aantal kleine onderdelen moeten vervangen worden. De velux ramen zelf zijn nog in goede staat (bevestigd door dakwerker).

Nieuwe achterdeur en kipraampje badkamer plaatsen

Graag zouden we de huidige houten deur + dorpel vervangen. Deze sleept enorm en we krijgen de deur soms niet goed open. Ook het raampje van de badkamer mag vervangen worden. Mag in dezelfde materialen & kleur als de achterdeur. Momenteel bestaat deze ook uit enkel glas. De dorpel is te kort & sluit niet mooi aan met de aangrenzende muren.

Houten plafond vernieuwen in de keuken

Door een eerder vochtprobleem moet een plafondje in de keuken opnieuw met planchetten worden afgewerkt. Oude eruit halen, nieuwe erin steken. Ongeveer 20m². Eventueel ook de isolatie bekijken en bij-isoleren.

Plaatsing tuinhuis Regent met eventueel ondergrond

Tuinhuis Regent 300x292cm groen (454€) van Makro laten plaatsen. Wij wensen de prijs te ontvangen voor de installatie, inclusief vloer en dakgoten. Eventueel zou de betonnen ondergrond ook nog voorzien moeten worden.

Storten betontrappen

Naar aanleiding van de verbouwing van een woning te Leuven zijn wij op zoek naar een plaatser van een betontrap. Het betreft een nieuwe trap in de aanbouw die een totale hoogte van 6 meter zou overbruggen. Het betreft een doorlopende steektrap startend op het gelijkvloers waarop drie niveaus uitkomen. Daarnaast dient er ook nog een rechte trap met twee bordessen te worden geplaatst van niveau +2 naar +3 meter.

Uitbreken bestaande trap en nieuwe trap plaatsen

In mijn woning zou ik graag de bestaande trap vervangen door een nieuwe houten trap. Het betreft een kleine rijwoning in Leuven. De trap is circa 240 cm hoog, 3 m lang en 90 cm breed.

Mechanisme van schuifraam herstellen

Schuifraam gaat niet meer open. Wanneer ik ontgrendel en handvat in horizontale stand zet gaat deur niet meer open. Gaat om penta-lock nr 6784 van Sobinco en is 2,5 jaar oud dus net geen garantie meer op.

Ramen en deuren afstellen en nazicht slot voordeur

We hebben aan de voorkant en achterkant van ons appartement pivoterende aluminium ramen. Dit zijn ramen die opengaan en een draaipunt hebben in het midden van het raam. De ramen staan niet meer pas en bijgevolg zie je bij sommige ramen een kleine opening/spleet te voorschijn komen. We zoeken iemand die dit soort ramen kan afstellen en die ook de rubbers en het systeem in zijn geheel eens komt nakijken en herstellen.

Binnendeur herstellen

Er zit groot gat in de deur maar is een deur waar dat je dat kunt vervangen met plaat denk ik zie foto. Want is geen standaard maat.

Rubber vervangen raam

Ik zou de zwarte rubber aan mijn buitenramen (straatzijde ) willen vervangen. Kunnen jullie dit uitvoeren? (zodat ramen weer wat beter geïsoleerd zijn tegen geluid van buiten af heb reeds dubbel glas)

Binnendeuren kozijnen en plaatsen glazen deur

Voor renovatie van living: - Vervangen van deurkozijn en plaatsen van glazen binnendeur (draaiende in twee richtingen) met grote deurgreep - Vervangen van deurkozijn en plaatsen van glazen schuifdeur

Herstellen draai kantelraam

Ik heb een PVC raam dat niet meer open gaat.

Binnendeur te decaperen

Ik zoek een vakman om een binnendeur uit oud herenhuis te decaperen.

Meerder binnendeuren plaatsen

Ik wens 7 wit afgelakte deuren te laten plaatsen van 83cm x 201,5cm. Gelijkvloers; wij breken en voeren de deuren zelf af. Witte volle deuren afgelakt met verticaal 3 of 3 renturen.

Herstellen van deur na poging tot inbraak

Herstellen en of vervangen van onze deur na poging tot inbraak. Houten deur beschadigd na inbraak alsook 3 puntslot is geraakt en veiligheidsbeslag.

Herstelling houten brievenbus

Probleem: 1. Eén deurtje is afgebroken. Hout is nog ok, dit deurtje kan opnieuw gebruikt worden. Scharnieren moeten vervangen worden. Deurtje moet gemonteerd worden in brievenbus. 2. Eén deurtje is afgebroken en niet herbruikbaar. Dus nieuw deurtje op maat moet gemaakt worden + scharnieren. Deurtje moet gemonteerd worden in brievenbus. Zie ook foto's in bijalge!

Montageservice blokhut Rimini of Annabel

We zijn van plan om een tuinhuis aan te kopen met afmetingen van 275 op 275. Deze blokhut zou komen te staan op een houten terras ! Het houten terras ligt op een betonnen fundering.

Binnenschrijnwerk

Wij zijn op zoek naar een schrijnwerker in het kader van de renovatie van ons huis. De werken zullen in fasen worden uitgevoerd en omvatten onder meer de bewerking of vervanging van houten vloeren, binnendeuren en de realisatie van een ganzentrap.

Harmonicadeur plaatsen in winkelpand

Ik zou graag een harmonicadeur plaatsen in winkelpand in Leuven centrum.

Schrijnwerkwerkklussen

Verbouwing in Leuven, een paar schrijnwerkklussen: - (smalle) deur naar kelder - kastdeuren voor cv - kast - inspectieluiken plaatsen - ...

Aluminium voordeur herstellen

Mijn Alu voordeur is verzakt. Ze schraapt heel hard over de vloer en sluit niet meer goed. Dit moet echt dringend opgelost worden want ik vrees dat ik ze eens niet meer kan sluiten.

Blokhut Capri plaatsen

Graag willen wij de blokhut Blokhut Capri 290 x 290 cm van Makro laten plaatsen. Ook dient er evt. nog een betonnen ondergrond te worden voorzien. Wij wensen de prijs voor de installatie inclusief de dakgoten, met/zonder vloer.