Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Leuven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Leuven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Leuven of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor gelijkaardige projecten:
garage bijbouwen met plat dak en carport, diverse gyproc en andere schrijnwerken, nieuwe garage plaatsen, nieuwe garage bouwen, fundering voor blokhut plaatsen, herstellen garagepoort en extra sectionale poort plaatsen, stalen trappen plaatsen met balustrade, houten trap plaatsen, houten zweeftrap plaatsen, houten vaste zoldertrap plaatsen met trapgat, houten carport bouwen, houten trappen plaatsen in NB woning, trappen en binnendeuren plaatsen, houten vaste zoldertrap plaatsen met trapgat, rubberwood trap plaatsen van eerste verdieping naar zolder

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor garage en carport, timmerwerken kozijnen, deuren en ramen in Leuven staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Leuven:

Tuinhuis Regent te plaatsen

Graag willen wij tuinhuis Regent 300x292 laten installeren. Ook dient er nog een betonnen ondergrond voorzien te worden. Wij wensen graag vakman voor installatie + ondergrond te ontvangen.

Brandwerende deur plaatsen in appartement

Vervangen van de huidige deur 81 x 201 cm. De nieuwe deur moet een brandwerende deur zijn.

Branddeur te plaatsen

Brandveilige deur plaatsen in appartement,

Trap renoveren

Ik zou de trap in mijn appartement willen laten renoveren. Ik ben namelijk heel ontevreden over de aannemer die de oorspronkelijke trap geplaatst heeft: beschadiging aan trap, grote spleten aan zijkanten, slechte afwerking. De trap die ik voor ogen heb is netjes afgewerkt en heeft goeie kwaliteit van treden: simpel en degelijk is wat ik zoek. Bovenlaag te vervangen.

Binnendeuren plaatsen

Wij verbouwen momenteel ons huis, maar zoeken nog iemand die wil komen kijken naar onze binnendeuren. Wij hebben nog de oude binnendeuren van ons huis, en zouden na de verbouwing deze zoveel als mogelijk willen hergebruiken, maar twijfelen of dit mogelijk is, dan wel hoe dit moet gebeuren (oude omlijsting te hergebruiken,...?). Graag deuren installeren. Het gaat in totaal om 8 deuren.

Herstellen mechanisme van terrasdeur

Het mechanisme van de terrasdeur functioneert niet meer , deur gaat enkel nog op kipstand.

Metalen buitentrap plaatsen

Wij zij ons huis aanhet verbouwen en zoeken iemand die ons een trap van de gelijkvloers naar eerste verdiep kan bezorgen. Buitentrap in metaal. Afsluiting in mat glas.

Mechanisme PVC raam herstellen

Ik wou de raam op klappen zetten en dit kwam volledig mee aan bovenkant , heb geprobeerd dit terug te plaatsen maar het raam bleef naar komen en geraakt niet meer terug in het kader. Toen is de onderkant ook losgekomen en nu is de raam er volledig uit.

Nieuwe branddeuren plaatsen in studentenwoning

In studentenwoning moeten er op 2 etages 2 houten branddeuren RF30 (verfdeur) met pomp geplaatst worden tussen de keukens en de gang. Geen cilinder.

Branddeur voor studentenwoning

Voor gemeenschappelijke keuken in studentenwoning in Leuven hebben we een zelfsluitende deur EI1 30 nodig. We zoeken een eenvoudige, te schilderen, houten (binnen)deur, geplaatst door een vakman én geattesteerd. Foto van huidige deur in bijlage.

Schuin bord/ slant board schrijnwerker

I have attached some photos of the required board, the required angle is 24 degrees and the wide should be 36 cm, the length around 42 cm.

Draaikiepraam in aluminium herstellen

Het kiepraam opent niet meer.

Houten tuinhuis maken en plaatsen

Ik wil graag een houten tuinhuis laten maken voor onze werking als opbergruimte en dat geschikt is om buiten te laten staan.

Mezzanine en kasten op maat maken

Ik wil graag een mezzanine (in hout) met eventueel kasten onder laten maken in een nieuw kleuterlokaal. In het kleuterlokaal zijn twee lange ramen aanwezig en één deur. De mezzanine moet voldoen aan constructieve normen omdat dit voor kleuters bedoelt is. Een bezoek aan het kleuterlokaal zou natuurlijk handig zijn. Materialen laat ik graag door jullie leveren en opbouwen.

Binnendeuren te decaperen

Ik zou graag 3 binnendeuren met glas laten decaperen

Nieuwe branddeur plaatsen

Nieuwe branddeur plaatsen na inbraak.

Betontrappen storten

Nieuwbouwwoning. Gelijkvloers naar eerste verdieping, en eerste naar zolder. Liefst zo snel mogelijk!

Veluxramen herstellen

In twee dak studio's komt er regen binnen bij ernstige regenval. Blijkbaar is dit te wijten aan de velux ramen waarvan de dichting niet voldoende is en waar blijkbaar een aantal kleine onderdelen moeten vervangen worden. De velux ramen zelf zijn nog in goede staat (bevestigd door dakwerker).

Nieuwe achterdeur en kipraampje badkamer plaatsen

Graag zouden we de huidige houten deur + dorpel vervangen. Deze sleept enorm en we krijgen de deur soms niet goed open. Ook het raampje van de badkamer mag vervangen worden. Mag in dezelfde materialen & kleur als de achterdeur. Momenteel bestaat deze ook uit enkel glas. De dorpel is te kort & sluit niet mooi aan met de aangrenzende muren.

Houten plafond vernieuwen in de keuken

Door een eerder vochtprobleem moet een plafondje in de keuken opnieuw met planchetten worden afgewerkt. Oude eruit halen, nieuwe erin steken. Ongeveer 20m². Eventueel ook de isolatie bekijken en bij-isoleren.

Plaatsing tuinhuis Regent met eventueel ondergrond

Tuinhuis Regent 300x292cm groen (454€) van Makro laten plaatsen. Wij wensen de prijs te ontvangen voor de installatie, inclusief vloer en dakgoten. Eventueel zou de betonnen ondergrond ook nog voorzien moeten worden.

Storten betontrappen

Naar aanleiding van de verbouwing van een woning te Leuven zijn wij op zoek naar een plaatser van een betontrap. Het betreft een nieuwe trap in de aanbouw die een totale hoogte van 6 meter zou overbruggen. Het betreft een doorlopende steektrap startend op het gelijkvloers waarop drie niveaus uitkomen. Daarnaast dient er ook nog een rechte trap met twee bordessen te worden geplaatst van niveau +2 naar +3 meter.

Uitbreken bestaande trap en nieuwe trap plaatsen

In mijn woning zou ik graag de bestaande trap vervangen door een nieuwe houten trap. Het betreft een kleine rijwoning in Leuven. De trap is circa 240 cm hoog, 3 m lang en 90 cm breed.

Mechanisme van schuifraam herstellen

Schuifraam gaat niet meer open. Wanneer ik ontgrendel en handvat in horizontale stand zet gaat deur niet meer open. Gaat om penta-lock nr 6784 van Sobinco en is 2,5 jaar oud dus net geen garantie meer op.

Ramen en deuren afstellen en nazicht slot voordeur

We hebben aan de voorkant en achterkant van ons appartement pivoterende aluminium ramen. Dit zijn ramen die opengaan en een draaipunt hebben in het midden van het raam. De ramen staan niet meer pas en bijgevolg zie je bij sommige ramen een kleine opening/spleet te voorschijn komen. We zoeken iemand die dit soort ramen kan afstellen en die ook de rubbers en het systeem in zijn geheel eens komt nakijken en herstellen.