Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Leuven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Leuven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Leuven of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, kozijnen, deuren en ramen timmerwerken in Leuven die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Leuven:

Houten trap plaatsen

Ik wil graag een houten bordestrap laten plaatsen. Hoogte van de plaats is 360 cm

Betonnen trap bekleden met massief hout

Ik wens de betonnen trap te bekleden met massief eikenhouten treden. De trap is recht en bestaat uit 18 treden (17 als je de bovenste trede die eigenlijk overgaat in de eiken vloer niet meetelt). De trap situeert zich tussen twee muren. De afstand tussen de muren is ± 106 cm. De diepte van de treden is tussen de 21 & 22 cm. De betonnen trap moet nog geëgaliseerd worden voordat de treden kunnen bevestigd worden. Naast de bekleding wens ik ook een houten of stalen leuning te installeren.

Nieuwe branddeuren plaatsen

Plaatsen van 2 deuren. De deurbladen zijn 83 cm breed. Eén heeft de standaardhoogte van 201,5, de andere zal op maat moeten worden gemaakt (hoogte 196, en balk erboven kan niet worden aangepast) Muurdikte ca. 22 cm. Brandweerstand : REI30 Beide deuren te voorzien van een deurpomp, een cilinderslot, en gewone deurkrukken.

Vervangen van 2 velux dakramen en plaatsen van een nieuw dakraam

Wij willen dus 2 veluxramen vervangen en 1 nieuw plaatsen op de kruipzolder. Bestaande ramenGGL7 en GGL 8 De nieuwe in maat GGL 7

Houten buitenschrijnwerk renoveren

Renovatie houten origineel buitenschrijnwerk aan de voorgevel van een rijwoning uit de jaren 30. Het originele schrijnwerk is nog in goede staat en er gaat door een andere firma dubbel glas in geplaatst worden. De houten profielen moeten echter ontdaan worden van hun witte verflaag, opgeschuurd en terug vernisd/gebeitst worden in natuurkleur hout cfr de voordeur. Het betreft de ramen op de eerste & 2e verdieping ( 2 grote ramen met 3 vleugels + bovendeel, dagkant 1m85 op 1m75) + 2 kleinere (1 vleugel met 1 bovendeel, dagkang1mx1m75). Indien de werken getimed worden gelijk met de dakwerken (ong begin mei) kan men gebruik maken vd voorziene stelling vd dakwerker.

Trap met hout bekleden

Ik heb 2 trappen die boven en onder draaien van respectievelijk 17 en 16 treden.De onderste trap is 90cm breed de andere 75cm breed.Nu ligt er linoleum op die na 50 jaar versleten is. Opnieuw bekleden van trap met linoleum of hout.

Halfopen betonnen trap bekleden met hout

Bekleden van een halfopen betonnen trap met hout, eik of dergelijke. Treden moeten 3 cm dik zijn en er moet ook een trapleuning komen. Gaat om een trap van een meter breed met 17 treden.

5 binnendeuren plaatsen

Plaatsen van 5 binnendeuren. Dit zullen verfdeuren volgens standaardmaten zijn die ik zelf zal leveren. Het gaat dus enkel over de plaatsing. De badkamerdeur zal 68 cm breed zijn, en de rest 83 cm breed.

Nieuwe houten voordeur plaatsen

Graag nieuwe houten voordeur en kader: maat: 85. 5 cm x 254 cm. Nieuwe deur moet bovenlicht hebben (van ongeveer 40 cm) of deur met glazen gedeelte.

Houten trappen plaatsen

Er moeten 4 nieuwe trappen geplaatste worden: 1. Kelder - trap met kwart draai 2. Gelijkvloers naar eerste verdiep - rechte steektrap met balustrade 3. Gelijkvloers naar tweede verdiep - dubbele kwart draai met balustrade 4. Tweede verdiep naar zolder - dubbel kwart draai met muurleuning geen balustrade.