Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor rechte trap bekleden met tapijt:

Rechte trap bekleden met tapijt

Huidige bekleding vernieuwen van een rechte trap. Zo'n 50 treden. Graag bekleding met tapijt.
Offertes van timmermannen voor trappen uit Leuven (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor rechte trap bekleden met tapijt uit heel België:

Trap bekleden met laminaat of hout

De trap is enkele jaren geleden gegoten in beton en was tijdelijk bekleed met tapijt. Er zijn 9 rechte, gelijke treden en 5 treden die een bocht vormen onderaan de trap. Ik had hem graag laten bekleden in hout of laminaat, een duurzame oplossing graag en eventueel indien mogelijk een trapleuning voorzien.

Trap plaatsen

Rechte trap vanaf gelijkvloers tot +1 van 2,7 m hoog. Links een muur tot +2, rechts stopt de muur op vloerniveau +1, daarop moet dus een balustrade komen. Qua materiaal graag massief hout maar geen tierlantijntjes. Trapgat is aanwezig het is een nieuwbouwwoning .

Trapbekleding vernieuwen

We hebben een houten rechte trap die bestaat uit 15 treden. De trap zelf bevindt zich tussen twee muren. We zouden deze graag opnieuw laten bekleden ofwel met hout of laminaat.

Trap plaatsen

Eik rubberwood of beuken rechte trap van 18 treden. Afhankelijk van de staat van hun oude trap is het ofwel renovatiewerk die uitgevoerd moeten worden of een nieuwe trap.

Trapbekleding met hout plaatsen

Standaard rechte trap met 16 optreden bekleden met massief hout of HPL.

Houten trap vernieuwen

De onderste 2 treden zijn gedraaid en dan zijn het 11 rechte treden. Het is een open trap. Volledige nieuwe design / moderne maatwerk trap /binnentrap

Houten trap zetten

Wij zijn bezig aan een totaal renovatie en we zouden graag een houten trap hebben. Dit betreft een rechte (molenaarstrap) van het gelijksvloer naar het eerste verdiep. De trap komt tussen 2 muren.

Vervangen van houten trap naar zolder

Rechte trap naar de zolder / slaapkamer massieve beuk of eik 13 treden met tegentreden beschikbarere breedte trapgat = 76 cm beschikbare lengte zijkantentrap = 330 cm Hoogte loodrecht vanop de grond 1 ste verdiep tot niveau zoldervloer = 269 cm de zijkant van de trap kan vastgemaakt worden aan de muur op de rechterzijde Er staat nu een grenen trap die nogal veel kraakt. Wellicht gaan we in de toekomst een slaapkamer ingerichten op zolder voor ons dochter en we willen graag een vaste op maat gemaakte trap (die weinig lawaai maakt)