Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor vervangen 5 deurlijsten en 2 keukenkastdeuren:

Vervangen 5 deurlijsten en 2 keukenkastdeuren

Door waterschade na een lek in de watertoevoer in de keuken, zijn 5 deurlijsten (MDF) uitgezet en tevens de twee deurtjes van de keukenkast.
Offertes van timmermannen voor timmerwerken uit Lot (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervangen 5 deurlijsten en 2 keukenkastdeuren uit heel België:

Vervangen van huidige kelderdeur

Vervangen buitendeur kelder. Plaatsen nieuwe deur en deurlijsten. Afmetingen 199op 85 cm. Mag kleine venster in zijn.

Deurlijsten vervangen

Deurlijsten van de kapotte buitendeur vervangen.

Herstelwerken waterschade schrijnwerkerij

Ten gevolge van een waterlek bij de buur dienen 2 deuren met deurlijsten vervangen te worden. Afhankelijk van het resultaat na opdrogen kan het zijn dat plinten en laminaatvloer vervangen dient te worden.

Herstelling 2 deurlijsten na waterschade

Door een lek in de waterleiding bij de bovenburen is er water in een aantal muren van ons appartement gesijpeld. Hierdoor zijn er 2 deuren die niet meer dichtgaan. Van 1 deur is de deurlijst zichtbaar opgezwollen en beschadigd door het water. Deze zal waarschijnlijk vervangen moeten worden. Bij de andere deur volstaat het misschien om de deur bij te schaven.

Plaatsen van laminaat "Quickstep" in keuken en living

Het gaat over een woning gelegen te Ninove waar de living en de keuken moeten hervloert worden in laminaat "Quickstep" , op de bestaande keramiek vloer. De living bedraagt 27²m , en de keuken bedraagt 12²m. Er is 1 deur waar een tussenstuk in moet komen( van de gang naar de living) , er zijn 3 deuren die moeten verkort worden , alsook de deurlijsten. De bestaande keramiek plinten moeten verwijderd worden, en vervangen worden door plinten van Quickstep. De werken zouden moeten doorgaan de 2 de of 3 de week van juli.

Zolder toegankelijk maken en isoleren

Ik wil volgende werken laten uitvoeren in een woning die ik wens te verhuren: - plaatsen van een zoldertrap (uitschuifbaar of opklapbaar) want zolder is momenteel nog niet bereikbaar; - een OSB-vloer plaatsen op zolder; - zolder voorzien van dakisolatie (ruimte tussen kamers en zolder is al geïsoleerd! ); - een aantal mdf-deurlijsten laten vervangen wegens vochtopname.(groene mdf lijsten werden al aangekocht!)

Herstellingswerken uit te voeren

Onderaan opgesomde punten zouden moeten hersteld of vervangen worden: 1. Een schuifdeur van 2m op 2m vanachter in de keuken waardoor je in de koer komt opent en sluit niet meer zoals het hoort en het slot is kapot. Deze zou moeten hersteld of vervangen worden. 2. De deurtjes van keukenkasten, schuiven en leidingen onder het keukenblad ( ook leiding voor afwasmachine) zijn kapot deze zouden moeten hersteld worden. 3. 5 radiator regelaars/koppen zijn weg + 1 in de badkamer hangt los deze zouden moeten hersteld worden. En 4 hiervan zouden moeten geverfd worden 4. De muren van de keuken +/- 4m op 4m zouden moeten wit geverfd worden. 5. De deuren op de gelijkvloers (3 normale standaard deuren) zijn beschadigd. Deze zouden samen met de deurlijsten geverfd en de deurklinken vervangen/h

Herstellen deurlijsten

Op het eerste verdiep hebben we 5 deuren, waarvan de lijsten niet meer goed zijn. De deuren zelf zijn nog in goede staat, maar de lijsten zouden vervangen moeten worden.