Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor vervangen 5 deurlijsten en 2 keukenkastdeuren:

Vervangen 5 deurlijsten en 2 keukenkastdeuren

Door waterschade na een lek in de watertoevoer in de keuken, zijn 5 deurlijsten (MDF) uitgezet en tevens de twee deurtjes van de keukenkast.
Offertes van timmermannen voor timmerwerken uit Lot (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervangen 5 deurlijsten en 2 keukenkastdeuren uit heel België:

Deuren vervangen

Na waterschade in mijn appartement moeten 2 schilderdeuren vervangen worden. Water is in de deuren gedrongen en die zijn onherroepelijk beschadigd. De deuren zijn geen standaardhoogte, maar een pak korter (+/- 192 cm hoog) maar wel standaardbreedte 83 cm. Vermoedelijk (ben ik niet 100% zeker van) kunnen de deurlijsten wel behouden blijven.

Inbraakschade deur herstellen en slot vervangen

Na een poging tot inbraak schade aan deurlijsten en slot vervangen + klink herstellen.

Verplaatsen van 2 lichtschakelaars en eventueel vervangen van enkele andere schakelaars

2 lichtschakelaars ingebouwd in gyproc wand staan te dicht bij de deur waardoor de nieuwe deurlijsten niet passen. Graag deze opschuiven/verplaatsen. Misschien ook een aantal andere schakelaars en stopcontacten vernieuwen.

Vervangen van huidige kelderdeur

Vervangen buitendeur kelder. Plaatsen nieuwe deur en deurlijsten. Afmetingen 199op 85 cm. Mag kleine venster in zijn.

Deurlijsten vervangen

Deurlijsten van de kapotte buitendeur vervangen.

Herstelwerken waterschade schrijnwerkerij

Ten gevolge van een waterlek bij de buur dienen 2 deuren met deurlijsten vervangen te worden. Afhankelijk van het resultaat na opdrogen kan het zijn dat plinten en laminaatvloer vervangen dient te worden.

Herstelling 2 deurlijsten na waterschade

Door een lek in de waterleiding bij de bovenburen is er water in een aantal muren van ons appartement gesijpeld. Hierdoor zijn er 2 deuren die niet meer dichtgaan. Van 1 deur is de deurlijst zichtbaar opgezwollen en beschadigd door het water. Deze zal waarschijnlijk vervangen moeten worden. Bij de andere deur volstaat het misschien om de deur bij te schaven.

Plaatsen van laminaat "Quickstep" in keuken en living

Het gaat over een woning gelegen te Ninove waar de living en de keuken moeten hervloert worden in laminaat "Quickstep" , op de bestaande keramiek vloer. De living bedraagt 27²m , en de keuken bedraagt 12²m. Er is 1 deur waar een tussenstuk in moet komen( van de gang naar de living) , er zijn 3 deuren die moeten verkort worden , alsook de deurlijsten. De bestaande keramiek plinten moeten verwijderd worden, en vervangen worden door plinten van Quickstep. De werken zouden moeten doorgaan de 2 de of 3 de week van juli.