Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Machelen (Vl Br) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Machelen (Vl Br).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Machelen (Vl Br) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, trappen kozijnen, deuren en ramen in Machelen (Vl Br) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Machelen (Vl Br):

Plaatsen van kleine trapleuningen

Ik wil twee kleine trapleuningen uit ijzer laten plaatsen buiten op de koer. Daarnaast ook nog één aan de deur van opberghok buiten.

Houten trap plaatsen naar zolder

Volledige trap van bovenverdieping naar de zolder. Wij zoeken dezelfde trap als deze van de benedenverdieping naar de 1ste verdieping...voorziene trap graag in beuk en gesloten trap. Bijkomende werken: trapopening maken t.h.v. de zolderruimte, waar deze nieuwe trap naar toe zal leiden.Trap zal bovenaan (aan ingang vd zolder) naar een linkse draai moeten hebben. Opening aanpassen voor trap. Stuk muur weghalen en opening maken.

Deuromlijsting herstellen

Deuromlijsting is stuk aan het slot en moet hersteld worden

Tuinhuis van het merk Keter, model Factor plaatsen

Plaatsen van het tuinhuis merk Keter, type factor, hoogwaardig kunststof, afmetingen 178x195x208 cm. Er ligt reeds een betonnen sokkel.

Brandwerende dubbele deur vervangen

Vervangen van bestaande dubbele RF30 deur door RF60 van stookplaats.

Tuinhuis Regent plaatsen

Ik wil graag het metalen tuinhuis Regent 300 x 366 cm zwart laten plaatsen (nog niet besteld). Er is een betonplaat voorzien van 3mx4m maar ik weet niet of deze hoog genoeg boven het gras ligt. Het is een rijhuis maar het materiaal kan recht door de voordeur via de brede gang naar de tuin of desnoods via de buren.

Trappen bekleden in laminaat

Trap met een kwart draai links te bekleden. Er zijn 14 treden te bekleden.

Blokhutten plaatsen

Wij zouden graag blokhut Lisa 2 en kindertuinhuis Otto laten plaatsen op de parking van de Makro in Machelen. Dit zijn showroom modellen en zouden vrij dringend moeten geplaatst worden.

Herstellen trap en trapbekleding in laminaat

Graag de trap bekleden met laminaat en hier en daar herstellingen. De trap is verouderend. Vandaar mijn plan om dit te laten renoveren. Er zijn hier en daar scheurtjes te zien . We hebben ongeveer 28 trappen en 30 treden

Houten duurzame poort

We zouden de oude concierge woning ( zie foto in bijlage) in het park van Pellenberg opnieuw toegankelijk willen maken . In eerste instantie zou deze gebruikt worden als bergruimte. Momenteel is deze dicht getimmerd. We denken aan een houten poort met 2 delen die we integraal kunnen openen om het tuinmeubilair op te bergen. Met een stevig slot om inbraak tegen te gaan. Graag een offerte voor installatie van een duurzame poort aub?