Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Melsbroek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Melsbroek.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Melsbroek of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor garage en carport timmerwerken in Melsbroek die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Melsbroek:

Blokhut Luna plaatsen

Blokhut Luna 400 x 295 cm + extensie 380 cm + gratis stormbeveiliging. Door omstandigheden zoek ik DRINGEND een plaatser.

Fundering tuinhuis leggen

Ik wil een tuinhuis plaatsen van 2.5m op 6m. Hiervoor wil ik een betonnen fundering laten plaatsen van 20 cm ( 5 cm boven de grond) Het tuinhuis zal dienen als stockage voor tuingereedschap. opmerking: gesloten bebouwing.

Blokhut plaatsen Blokhut Luna

Graag willen wij onze Blokhut plaatsen Blokhut Luna 295 x 295 cm + extensie 200 cm (194297) van MAKRO (moet nog besteld worden) ook dient er nog een betonnen ondergrond te worden voorzien. Wij wensen de prijs voor installatie incl betonnen vloer afgewerkt met tegels. Liefst voor de Paasvakantie.

Plaatsen van binnendeuren

Het plaatsen van 7 aangekochte binnendeuren

Trap met ingebouwde kasten

Rechte trap, normale lengte/breedte, gesloten. Onder de trap moeten er ingebouwde kasten komen, 1 kast per 2 tredes. We hebben een exacte foto van wat we willen. We hadden graag offertes ontvangen.

Wij zijn op zoek naar een ...

Wij zijn op zoek naar een badkamermeubel. In teak, lichte eik of andere houtsoort, geen laminaat. De kast zelf moet 160 lang zijn, 50 cm diep en 50 cm hoog. De hoeken liefst verzaagd in verstek. Vooraan twee schuiven

Betreft alle binnenschrijnwerk en trap ...

Betreft alle binnenschrijnwerk en trap in hout voor een verbouwing te Melsbroek.

Mommenteel staat er een carport en moet ...

Mommenteel staat er een carport en moet er een garage in de plaats komen liefst met dak afmetingen van de garage 4 meter breed en 7 meter lang.