Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Merchtem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Merchtem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Merchtem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, kozijnen, deuren en ramen garage en carport in Merchtem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Merchtem:

Trapbekleding plaatsen PVC / vinyl

onze trap is nu bekleed met tapijt wat veel stof en vuil meebrengt

Trapbekleding plaatsen op betonnen trap

Betonnen trap bekleden met materiaal in overleg met vakman. Trap met 14 tredes, 2de trede heeft een hoek van 90° en een grootte van ongeveer 1m². De laatste 7 tredes maken langzaam een bocht van 90°.

Trapbekleding in massief hout plaatsen

Het gaat om twee betonnen trappen met een draai in. Rond de 16 treden per trap Bekleding van trap in massief hout

Kit van ramen vervangen

Ik wil graag de kit tussen glas en houten raam laten vervangen. Dat lijkt te zijn weggevreten, verduurd op sommige plaatsen. Onze ramen zijn 27 jaar oud. Graag overschilderbare kit ivm verven houten kozijnen. Het betreft 12 ramen.

Blokhut Cottage plaatsen

Graag willen wij onze blokhut Cottage 295 x 760 cm laten plaatsen, inclusief dakgoten. Een vloer om de blokhut op te plaatsen is reeds voorhanden.

Herstelling scheufdeur (hout)

Er is een spleet tussen de 2 panelen waar veel tocht doorkomt. We denken dat het iets te maken heeft met de afsluiting tussen de 2 panelen (borstel). Er is eveneens een probleem met de voordeur (eveneens hout) waar de tochtborstel (in de deur) waarschijnlijk dient te worden vervangen. Schuifdeur en deur zijn 17 jaar oud.

Ganzentrap met kwartdraai of borde onderaan

Ganzentrap met kwartdraai of borde onderaan op beperkte oppervlakte, met leuning : moet voldoende snel hoogte winnen opdat doorgang op lichaamshoogte mogelijk blijft (zie punt 3 en foto). Bij voorkeur houten trede en metalen constructie (bv. Staal). 1. Hoogte van vloer tot bovenkant vloer boven: 290cm. Dikte vloer boven: 14cm 2. Beschikbare breedte van muur tot muur (cfr foto's): 195cm 3. Beschikbare breedte van muur tot opening doorgang: 98 cm (thv die muur dient de trap dus al voldoende gestegen te zijn voor doorgang op lichaamshoogte) - max gewenste diepte van de 1ste traptrede: 93cm - breedte traptrede voor bovenste lange stijgende deel : 60 tot 65 cm (leuning dient 60 cm te respecteren) . Onderste deel: tredes mogen smaller ifv hoogtewinst - trapgat kan op gewenste maat

Zandstralen of behandeling om eiken deuren af te bleken

We zoeken iemand voor het zandstralen van 5 deuren en omlijsting

Plaatsen blokhut Chill

Vraag is een blokhut te plaastsen genre "-blokhutten-garages/tuinhuizen-en-blokhutten/RM_1859377/blokhut-chill-385-x-325-cm-stalen-dak" 1. Afbraak bestaand tuinhuis 2. Uitgraven bouwoppervlakte 3. Beton sokkel gieten 4. Tuinhuis behandelen 5. Tuinhuis plaatsen Graag in de maand augustus laten uitvoeren.

Metalen trap plaatsen

Graag hadden wij een offerte ontvangen voor onze trap zoals aangeduid op plan , alsook zouden we graag een leuning hebben tegen de buitenmuur. We hadden gedacht aan een zwart gelakt metalen trap.