Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Nossegem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Nossegem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Nossegem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, timmerwerken kozijnen, deuren en ramen in Nossegem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Nossegem:

Betonnen treden bekleden in hout + 2 tussenplateaus

Betonnen trap die bekleed moet worden met parket. Er moeten 42 treden bekleed worden en 2 tussen plateau's.

Dringend herstellen mechanisme houten schuifdeur

We hebben een houten kiep- en schuifdeur. Sedert enkele dagen kan ik hem niet meer dicht doen. Hij rolt nog vlot heen en weer maar bij het toedoen, waar hij normaal eerst in kiep stand komt blokkeert hij omdat de ‘haak’ van het raam niet meer in het ‘slot’ wil vallen, waarschijnlijk moet het slot worden vervangen - mechanisme is stuk.

Herstellen rolluik

Één van mijn rolluiken is stuk, één van de lamellen is doorgebroken, redelijk ver bovenaan. Kan u dit repareren, en ongeveer hoeveel gaat mij dit kosten?

Binnendeur Xinnix scharnier vervangen

Heb een binnendeur met een onzichtbare scharnier van xinnix. Door een mechanische fout heb ik nieuwe scharnieren gekregen in garantie maar krijg die niet correct afgesteld, de deur blijft slepen. Eventueel wil ik nieuwe - andere scharnieren zetten die passen in het systeem.

Nieuwe trap over meerdere verdiepingen

Zouden graag een prijsindicatie hebben voor een nieuwe trap van gelijksvloer naar eerste verdiep en ook van 1ste naar 2de verdiep. In bijlage de plannen. Voor het soort materiaal zijn we er nog niet echt uit.

Hellend vlak

ik ben op zoek naar iemand die een hellend vlak kan maken om 3 trappen te overbruggen aan een inkom. Dit hellend vlak ligt buiten en is bij voorkeur verplaatsbaar (draagbaar) zodat het kan gelegd worden indien nodig.

Op onze gerenoveerde zolderverdieping ...

Op onze gerenoveerde zolderverdieping onder het schuine dak zou een op maat gemaakte kast moeten komen. Dit hoeft niet in hoogwaardige dure materialen, maar de afwerking dient uiteraard perfect te zijn.

pLAATSEN VAN INBOUWKASTEN VOOR 2 ...

pLAATSEN VAN INBOUWKASTEN VOOR 2 SLAAPKAMERS,2 BADKAMERS,KEUKEN,LIVING,SALON EN LAMBRIZERING VOOR TRAP VAN OO NAAR 01 + LIVING EN SALON

sectionale garagepoort met afzonderlijke ...

sectionale garagepoort met afzonderlijke deur