Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Opwijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Opwijk.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Opwijk of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, garage en carport kozijnen, deuren en ramen in Opwijk die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Opwijk:

Herstellen van tuinhuis

Voorgevel en deur tuinhuis herstellen.

Verhogen van een carport

Onze carport staat op 6 metalen palen en zou verhoogd moeten worden zodat onze nieuwe camper er ook onder past. Er zouden dus volgens mij 6 metalen steunen moeten gemaakt worden die onder de bestaande poten kunnen geplaatst worden.

Branddeuren plaatsen in schoolgebouw

Plaatsing of vervanging van 7 branddeuren in een schoolgebouw

Tuinhuis Keter plaatsen

Plaatsen van het Keter 88 tuinhuis. Ondergrond is reeds in orde. Het kan wel nodig zijn om gaten te boren voor de verankering.

Trap met massief hout bekleden

Trap momenteel bekleed met een gelijmd vasttapijt. Trap bestaat uit rechte delen met in totaal 32 treden en 2 platforms van ongeveer 1,2 m op 1,8 m.

Kozijn vervangen van verandaraam in meranti

Kozijn van veranda raam voor 2/3 rot, staat op een muurtje, raam van 2. 20 m breedte en 1. 5 m hoogte. Graag herstellen of eventueel vervangen.

Zoldertrap op maat plaatsen

Opening van de zolder is 128cmX67cm Er moet een uitschuifbare trap geplaatst worden

Trapbekleding plaatsen

Volledig huis aan het renoveren, enkel originele trap willen we houden. 50-jarige trap die altijd vast tapijt heeft gehad Houten bekleding of Laminaat als bekleding gebruiken in de plaats

Tuinhuis plaatsen

Blokhut Tokio 240 x 180 cm plaatsen.

Houten zoldertrap herstellen

Houten zoldertrap herstellen. De houten plooizoldertrap om naar de kruipzolder te gaan is vermoedelijk losgekomen aan één kant wat het zeer moeilijk maakt om nog naar boven te gaan op de trap (vermoedelijk de veer of het mechanisme bovenaan?)