Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Overijse te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Overijse.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Overijse of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, garage en carport timmerwerken in Overijse die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Overijse:

Trap bekleden met hout

Betonnen trap bekleden in eiken hout voor een nieuwe trap. Trap van het gelijkvloers naar de eerste verdieping.

Metalen trap plaatsen met houten treden

Metalen trap plaatsen van gelijkvloers naar eerste verdieping is voor een nieuwbouw. Het betreft een trap opgebouwd uit 2 metalen wangen waartussen houten (notenlaar) traptreden geplaatst worden. De wangen worden opgehangen aan het kader van het trapgat 4. 25 m x 1. 10 m. Het niveauverschil is 3. 15 m. Onderaan worden er 2 treden uitgevoerd in hout als bordes.

Vaste houten trap naar zolder plaatsen

Wij zijn op zoek naar een vaste zoldertrap in onze landelijke woning. Er is al een houten trap van het gelijkvloers naar het eerste verdiep en een trektrap naar de zolder. Deze laatste willen we vervangen. Er zal 1 draai nodig zijn als ook een trapleuning en een balustrade die de huidige balustrade verbindt met de zoldertrap. Met leuning. Er zal 1 zijde tegen de muur worden geplaatst.

Blokhut Modern plaatsen

Graag willen we onze blokhut Modern 505 * 295 laten plaatsen door Makro. Er is reeds een betonnen vloer gegoten. Graag ook het hout vooraf behandelen tegen zon, vocht en schimmels, alsook een stormbeveiliging plaatsen.

Houten schuifraam herstellen

We hebben een houten schuifraam dat niet meer goed rolt. Ik vermoed dat er een wieltje gebroken is. We hebben al geprobeerd door WD40 op de rail te doen, maar tevergeefs. Graag zouden we de schuifraam dus laten herstellen.

Houten inrijpoort bestaande uit 2 vleugels installeren

Zoek een vakman om volgende te installeren: 1 inrijpoort bankirai, bestaat uit 2 vleugels van 1m50, 180 hoog = 3meter breed in totaal en 1m80 hoog. Ook nog een kleine poort van 1 meter breed en 1m80 hoog De palen zelf best niet inbetoneren zou ik denken maar draadstangen inbetoneren en daar de paal op vastzetten (indien het hout rot kan de paal vervangen worden zonder beton uit te moeten breken)

Herstellen van schuifdeur

Onze schuifdeur opent zeer moeilijk, we willen ze graag laten herstellen.

Ramen vervangen in voordeur

Repareren van glas in aluminium voordeur. Grote ramen hiervan moeten vervangen worden.

Herstellen van een schuifdeur aan een veranda

Onderhoud en herstelling van de schuifdeur van een veranda. Ingangsdeur 90 cm breed * 200 cm. Scheufdeur heeft vast paneel - 30 a 35% breedte van de veranda.

Lavabootje inbouwen en schapjes maken

Onderstaande uitleg zal niet volstaan om een offerte te doen. Ik zal het wat moeten toelichten. Men zal dus moeten langs komen. 1. Foto 1 is ons toilet; ipv van zelf gemaakt geel rekje (? ) schapje (? ) wil ik een aantal wat degelijker gemaakte schapjes. 2. Foto 2 is naast het toilet de hall met lavabo om de handen te wassen; ik wil de lavabo inkaderen in een degelijke plank en boven de lavabo een schapje om één en ander op te zetten. Met mateloos veel respect voor jullie métiér... eenvoudige werkzaamheden, die desalniettemin degelijk en mooi moeten afgewerkt worden.