Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor buitenmuren uitbreken en schuifraam plaatsen:

Buitenmuren uitbreken en schuifraam plaatsen

Mijn woonkamer die uitgeeft op de tuin bestaat uit 2 bakstenen muren met een paar ramen. Graag had ik dit verbouwd naar 2 glazen muren en een schuifdeur. Schuifdeur in aluminium of hout.
Offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en ramen uit Ramsdonk (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor buitenmuren uitbreken en schuifraam plaatsen uit heel België:

Architect voor bouwaanvraag

Ik wil 2 buitenmuren uitbreken. Graag een architect voor een bouwaanvraag te regelen

Verbouwing van bungalow

Wij zijn een jong koppel die een grondige renovatie van een bungalow van de jaren zestig te Grimbergen wensen uit te voeren. De bungalow is in slechte staat en zal dan grotendeels afgebroken worden met behoud van de 4 buitenmuren. Wij zullen een bovenverdiep bijbouwen. De gevels zullen bij geïsoleerd worden en met crépi afgewerkt worden. De bouwaanvraag is ingediend, de plannen en het lastenboek zijn klaar en dus zijn wij op zoek naar een aannemer die dit project ziet zitten. Wij wensen zelf een deel van de afbraakwerken voor onze rekening te nemen, zoals het uitbreken van bestaande vloeren en binnenmuren en eventueel de dakconstructie.

Totaalrenovatie

- vernieuwing elektriciteit - vernieuwing volledige centrale verwarming - vloeren uitbreken en vervolgens herleggen - nieuw aanleggen 1 badkamer, 2 douchecellen, 3 toiletten, met bijbehorend buizenwerk - openen/herstellen van 2 binnenmuren, vernieuwen 2 buitenmuren - plaatsen garagepoort, voordeur, 6 gewone ramen en 2 terrasdeuren - aanleggen regenwaterput, septische put, rioleringsnet

Renovatie / verbouwing oud rijhuis

verbouwingen onder toezicht van een architect: * keuken en badkamer groter maken (aanbouw?) * meer licht doorlaten tot in de living (lichtstraat?) verbouwingen / renovaties die niet noodzakelijk onder het toezicht van een architect dienen te komen staan, maar waarmee mogelijks wel rekening dient te worden gehouden: * vernieuwing / isolatie zadeldak en platte daken * afbraak oude schouwen * opvoegen en isoleren van de buitenmuren * plaatsen dubbele of driedubbele beglazing * vernieuwing elektriciteit * doortrekken van de gasleiding / uitbreken van de mazout installatie / installeren van een nieuwe branderinstallatie etc. etc.

Verbouwing van bestaande woning, ...

Verbouwing van bestaande woning, uitbreken en herplaatsen van binnen en buitenmuren, herindeling van de woning.Vernieuwen van ramen en deuren, nieuw dak, nieuwe vloeren, vernieuwen electriciteit.

aanbouw keuken ongeveer 20 ...

aanbouw keuken ongeveer 20 vierk.meter.Eventueel extra isoleren buitenmuren(HOB), indien nodig gevel vernieuwen en modernere spouwisolatie. Draagmuur gedeeltelijk(2.5m)uitbreken om van 2 ruimtes 1 geheel te maken.

Huidige badkamer moet veranda worden: ...

Huidige badkamer moet veranda worden: badkamer uitbreken; gaten maken in 2 buitenmuren voor schuiframen; vloeren en stukadoren. In een andere ruimte moet een badkamer gemaakt worden: voorzien van alle nutsleidingen; plaatsen van bad, douche en dubbele lavabo; vloeren, betegelen en stukadoren.µ Waar nu gang is moet doormiddel van nieuwe wanden en deuren een wasplaats en toilet gemaakt worden: wanden en deuren plaatsen; vloeren, betegelen en stukadoren. De hoofd afvoerleiding moet opgegraven worden en vervangen. Dit is nog een oude gresbuis. Eventueel kan de keuken nog gerenoveerd worden.

Ik ben op zoek naar een ...

Ik ben op zoek naar een aannemer/architect die kan adviseren of er al dan niet een steunbalk nodig is bij de renovatie van onze keuken. De keuken bestond uit 2 ruimtes en heeft een plat dak dat gerenoveerd zal worden. We willen de muren van de binnenliggende ruimtes uitbreken. Bij het uitbreken van de valse plafonds bleek dat er momenteel een betonnen plafond boven de hele keuken ligt, maar we zijn niet zeker of deze enkel steunen op de buitenmuren van de keuken of ook op de binnenmuren van de kleinere ruimtes binnen de keuken.