Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Relegem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Relegem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Relegem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, trappen kozijnen, deuren en ramen in Relegem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Relegem:

Kelderluik plaatsen

wij hebben een kelderluik van 1,80m bij 0,80 m dat loodzwaar is om te openenen. Wij zouden dit graag vervangen door een lichter exemplaar.

Zwevende trap in hout of beton plaatsen in living

Zwevende trap plaatsen in living. In hout of beton is een nieuwbouw. Dit 1 zijde tegen de muur.

Dakisolatie

Isolatie van het dak.

Afwerking + schuifdeur + op maat gem schoenenkast

afwerking trap en deuren - vorige werkmannen hebben er een boeltje van gemaakt. een op maat gemaakte schoenenkast in de hall een houten schuifdeur in de living

Lekken aan ramen van Engels

Ongetwijfeld hebben jullie de mail van Engels over mijn probleem ontvangen. Onze ramen weerden 32 jaar geleden bij Engels aangekocht. Door de vele regenvlagen en de krachtige wind hebben we waterinfiltratie zowel aan de vaste ramen als aan de 3 luik vensters als aan de klasvenster en het grote schuifraam. Graag hadden wij een grondig nazicht van alle ramen en het oplossen van de waterinfiltratie

9 donkere eiken binnendeuren (+ ...

9 donkere eiken binnendeuren (+ chambranten) waarvan één deur met een glaspartij dienen wit geschilderd te worden. Waarschijnlijk dient eerst de oude verf/vernis verwijderd te worden.