Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor kelderluik plaatsen:

Kelderluik plaatsen

wij hebben een kelderluik van 1,80m bij 0,80 m dat loodzwaar is om te openenen. Wij zouden dit graag vervangen door een lichter exemplaar.
Offertes van timmermannen voor timmerwerken uit Relegem (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor kelderluik plaatsen uit heel België:

Beloopbaar kelderluik maken

Boven het keldergat zouden wij graag een stevig, beloopbaar en vooral isolerend luik plaatsen. Qua materiaal zouden we graag hout hebben. Het gat heeft een afmeting van ongeveer 1,5m op 0,85m. We wensen dat het luik open gaat naar de kant van trap.

Houten trap plaatsen en beloopbaar kelderluik maken

Wij hadden graag een nieuwe houten, rechte trap laten plaatsen. Nieuwe trap moet open zijn aan de zijkant. Hiernaast moet men ook een houten, beloopbaar luik boven onze vaste keldertrap laten maken.

Kelderluik in garage plaatsen

We zoeken iemand die een kelderluik kan plaatsen in onze garage waar we gewoon kunnen overlopen en volledig terug open kan. Het moet een gat zijn van ongeveer 1 op 3 meter. De ondergrond van de garage is beton.

Kelderluik plaatsen

In het kader van een renovatie zoeken wij dringend iemand om een kelderluik te maken en plaatsen. Het gaat om een opening van 133 op 84,5 cm in een te betegelen vloer. Het luik dient te scharnieren en voorzien te zijn van een hydrolisch pompsysteem (of iets anders) om te helpen openen. Het luik bevindt zich in de woonruimte en moet dus zo goed mogelijk opgaan in de rest van de vloer.

Reparatie verborgen gebreken

- plaatsen van een of meerdere steunbalken - volledig vernieuwen van riolering (+ leggen nieuwe vloeren als gevolg hiervan) - ontsmetten en opkuisen kelder (+eventueel vochtvrij maken) - oplossen opstijgend vocht (injectie) - reparatie, mogelijk vernieuwen dak - plaatsen nieuwe badkamervloer - openmaken gelijkvloers, plaatsen nieuwe trap, kelderluik,keuken, aanpassingen die voortvloeien uit het openmaken van het gelijkvloerse verdiep - isolatie dak + geluidsisolatie kamer bovenste verdieping

Houten keldertrap + afwerking

Maken en plaatsen van een eenvoudige maar robuuste eiken keldertrap, terugplaatsen van bestaand kelderluik, nieuwe propere omlijsting/afkasting van de opening naar de kelder + afschermen hoek onderaan de bestaande trap op gelijkvloers met een wand (& deurtje, zodat daar een kleine bergruimte ontstaat), afwerking volledige onderkant van de trap op gelijkvloers met houten plankjes.