Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Sint Katherina Lombeek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Sint Katherina Lombeek.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Sint Katherina Lombeek of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, garage en carport kozijnen, deuren en ramen in Sint Katherina Lombeek die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Sint Katherina Lombeek:

Trap extra verankeren

De trap beweegt soms. Ik wil graag een extra verankering in de muur om die zo niet meer te laten bewegen. Je hebt soms het gevoel dat de trap gaat los komen.

Carport met ingebouwde zonnepanelen plaatsen

Graag hadden wij op ons terras een carport met ingebouwde zonnepanelen willen plaatsten. 3.6 - 4m breedte maar de lengte kan tot 11 m. Het terras is 4m breed en 6.6m lang (met tegels) de rest in aarde.

Blokhut plaatsen Lara

Graag willen wij onze blokhut "Lara" 445 x 295 cm + dakgoot laten plaatsen door Makro. Ook dient er nog een betonnen ondergrond te worden voorzien (afgraven zal gebeurt zijn)Wij wensen de prijs voor de installatie + de betonnen ondergrond. Ook hebben wij in ons bezit nog een kortingsbon van 10% op een artikel uit uw assortiment Non food.

Vervangen raambeslag

Het gaat over een PVC raam (Winaks/Vinaks?). Raamkruk wordt normaal gezien vastgemaakt met schroeven, maar bevestigingspunten binnenin het raam zijn afgebroken, waardoor raamkruk niet meer kan vastgezet worden. Dit zou moeten hersteld worden.Foto ter beschikking.

Monteren van blokhut Luna

Is het ook mogelijk dat jullie een blokhut type Luna monteren en zoja tegen welke prijs. Deze wordt door Makro geleverd volgende week.

Maken van trap

Een metalen trap, geplooide treden, wit gelakt, liefst met zo weinig mogelijk steunpunten. Foto ter beschikking.

Nieuwe dubbeldeur installeren

De dubbele deur is 2000 mm breed 218 mm hoog +620 mm raam boven op de deur = 2800 mm Nu is mij vraag kan je dat in zijn geheel vervangen Aangezien het voor een Chiro is moet het stevig zijn en noodvergrendeling moet er op voorzien zijn

Het maken en plaatsen van 4 vensters( ...

Het maken en plaatsen van 4 vensters( draai en kip) en 1 voordeur in hout met hoogrendementsglas

HUIS: Massief houtbouw BELANGRIJK : Wij ...

HUIS: Massief houtbouw BELANGRIJK : Wij hechten veel belang aan "vakman met ervaring in Massief houtbouw ! Probleemstelling : 1. Binnendeur +/- 7cm opschuiven 2. Verzakking / vervorming van houten (Meranti ?) Nota : Dit is de aanvangsfase van verdere werkzaamheden (uitbouw, schrijnwerk,enz...)

Ik wil mijn schrijnwerkerij (nu hout) ...

Ik wil mijn schrijnwerkerij (nu hout) vervangen door aluminium. Mijn alleenstaande woning heeft alle ramen en deuren op de beneden verdieping. De garagepoort moet ook vervangen worden. Het gaat in totaal om 2 buitendeuren, 1 garagepoort, 15 ramen , 2 schuiframen en 1 erker. Op sommige ramen wil ik een zonwering.