Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor trap extra verankeren:

Trap extra verankeren

De trap beweegt soms. Ik wil graag een extra verankering in de muur om die zo niet meer te laten bewegen. Je hebt soms het gevoel dat de trap gaat los komen.
Offertes van timmermannen voor trappen uit Sint-Katherina-Lombeek (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor trap extra verankeren uit heel België:

Beuken steektrap met op kanten plaatsen

Renovatie huis: Gewenst:beuken steektrap met opkanten, in 2 delen, met op ongeveer 2\3 hoogte een bordes. Onderste deel steiler dan bovenste. Ingesloten in schacht \ ruimte van 260 x 200 x 265 cm. Bordes is gemakkelijk te verankeren in de trap-'schacht'. Plafond tot vloerhoogte= 280 cm. Spijlen en leuning naar model 1930. (Het betreft een uitbouw van een bestaande trap) Gewenst 3 gebogen koofstukken in de leuning, die bovenaan aansluit op de gerecupereerde ballustrade. Treden 18 cm. Ruimte waarin trap moet ingebouwd worden is 1.60 meter breed. Ter plaatse komen kijken want moet verder geplaatst worden op bestaande trap.

Plaatsen van rechte trap

Rechte trap in beton van gelijkvloer naar 1ste verdiep met plateau bovenaan. Afmetingen voor huistrap, rechte treden, schuinen, gesloten onderkant. Ongeveer 20 treden. Te verankeren tegen nieuwe zijmuur.

Herstelling van trap

Herstelling trap :terug verankeren in de muur, plaatsen van leuning aan buitenkant trap.

Ytong/trap

YTONG MUUR PLUS ZWEVENDE TRAP VERANKEREN

Bel-étage (gevelbreedte 6m en betonnen ...

Bel-étage (gevelbreedte 6m en betonnen skelet) met op de eerste verdieping een betonnen terras van 5m20 lang en 1m breed en 15cm dik. Dit terras zou uitgebreid moeten worden tot 2m breed. Hiertoe moeten er 2 pilaren van 20cm diameter (3m lang) met fundering tot 1m diep gemaakt worden en dienen er minstens om de 20cm chemische ankers voorzien te worden om de uitbreiding in de bestaande beton te verankeren. Naast deze betonwerken eventueel ook een offerte voor de balustrade + trap naar de tuin.