Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Sint Laureins Berchem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Sint Laureins Berchem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Sint Laureins Berchem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor garage en carport, trappen kozijnen, deuren en ramen in Sint Laureins Berchem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Sint Laureins Berchem:

Betonplaat leggen en Blokhut Cambrigde plaatsen

Plaatsing van blokhut Cambridge 505 x 295 cm. Hiervoor zou ook nog een betonnen vloer moeten voorzien worden.

Blokhut type CUBE monteren

Plaatsing blokhut CUBE, 500 x 324cm

Trap bekleden met hout

Betonnen trap bekleden in eiken hout voor een nieuwe trap. Trap van het gelijkvloers naar de eerste verdieping.

Vervanging deurkozijn binnendeur

Door een vochtprobleem is een deurkozijn van een houten binnendeur verkleurd. Deze Ik zou dit graag laten herstellen of vervangen.

Blokhut Luna plaatsen

Wij zouden graag onze blokhut laten plaatsen. Blokhut luna 295 cm x 295 cm. Betonnenplaat voorzien.

Blokhut zadeldak type LODZ

Graag willen wij onze blokhut zadeldak type LODZ 496X396 van Makro laten plaatsen. ook dient er nog een betonnen ondergrond te worden voorzien. Wij wensen de prijs voor de installatie incl. vloer en inclusief dakgoten.

Decaperen van trap en zandstralen

Ik wil mijn geverfde trap laten decaperen, zandstralen of luchtgommen.Trap van Glv naar 1 ste verdiep en 2 tweede.

Herstelling van folie op pvc ramen

Wij hebben nu een 15 tal jaren onze ramen met een houtstructuurfolie op. Deze beginnen nu echte te lossen en zijn dus dringend aan herstelling toe. +/-12 ramen

Vernieuwen van ramen + nieuwe ramen

Wij zouden op gelijksvloer enkele ramen willen laten uit breken en vernieuwen. In de nieuw te bouwen bijbouw willen wij nieuwe ramen en een schuifraam. Alu. Donker blauw met hoogrendemensglas (hou het basic). Uit te breken: 2 st. H80cmx50cm draai kip 1 st. H80cmx120cm draai kip Nieuwe bijbouw: 1 st. H80cmx100cm kip 1 st. H150cmx200cm vast en aansluitend 1 st. H210cmx300cm schuifraam

Trapbekleding massief hout

Betonnen trap te bekleden in hout. Trap :16 treden , kwart draai aan begin trap . Nieuwbouw.