Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Sint Laureins Berchem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Sint Laureins Berchem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Sint Laureins Berchem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor garage en carport, timmerwerken kozijnen, deuren en ramen in Sint Laureins Berchem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Sint Laureins Berchem:

Blokhut plaatsen

Graag willen wijn onze blokhut Veneto willen laten plaatsen. Fundering moet ook gebeuren. Model Veneto 504 x 380 cm

Blokhut plaatsen

Vakman voor het plaatsen van het Cube makro tuinhuis 3mx3m. Onze ondergrond is al ok er ligt een vloer in steen van 4mx4m.

Blokhut plaatsen

Blokhut Cottage 205x295 of blokhut Cottage 295x385, telkens plaatsing met vloer en dakgoot. Deze blokhutten zijn nu in promotie. Betonplaat moet ook nog gegoten worden.

Kelderluik plaatsen

wij hebben een kelderluik van 1,80m bij 0,80 m dat loodzwaar is om te openenen. Wij zouden dit graag vervangen door een lichter exemplaar.

5 brandwerende deuren in studentenhuis plaatsen

We hebben een studentenhuis gerenoveerd. Er moeten 5 brandwerende deuren (standaardmodel, mag tot 94 cm breede gaan) door een geregistreerde plaatser geplaatst worden. De werken mogen zo vlug mogelijk starten.

Waterlek raam dichten

Als er slagregen is komt er steeds een hoeveelheid water op het parket te staan.. het raam werd buiten opnieuw afgekit maar het probleem blijft.. de plank van de parket is al helemaal verkleurd en gebogen..

Mechanisme pvc raam herstellen + rolluiken plaatsen + vliegenraam maken

Rollluiken voor 4 ramen en een deur (306×160 cm, 284×165 cm, 110×160 cm, 62×133 cm, 83×245 cm) Vliegenramen voor 3 ramen (306×160 cm, 284×165 cm, 110×160 cm) Vliegenschuifdeur (83×245 cm) 1 PVC raam moet hersteld worden

Ramen plaatsen in nieuwbouw

Nieuwbouw : plaatsen van ramen in hout of PVC. Oprening van 4 ramen: 2 van 70*200 cm,1 van 60*220cm, 1 van 100*170cm

Plaatsen Tuinhuis Villach

Plaatsings van een Tuinhuis Villach van Makro met afmetingen 505x320cm. Vloerplaat aanwezig.

Plaatsen dakvenster

Vakman voor het plaatsen en afwerken van een dakvenster op de zolder.