Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Sint Stevens Woluwe te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Sint Stevens Woluwe.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Sint Stevens Woluwe of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, trappen kozijnen, deuren en ramen in Sint Stevens Woluwe die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Sint Stevens Woluwe:

Mezzanine in living maken

Wij willen een mezzanine in de living maken om een slaapruimte te creëren in de hoogte boven de zithoek. Wij denken aan een lengte van ruim 2 meter en een breedte van minimum 1.5m.

Opnieuw afstellen-repareren van PVC ramen en deuren

Ik woon in een huis dat 15 jaar oud is. De pvc ramen- en deuren klemmen. Ik zoek iemand die dit kan verhelpen.

Zoldertrap maken en bestaand opening dicht te maken

Wij willen een nieuwe zoldertrap maken met een vaste trap en bestaand zoldergat terug dicht te maken. Op een andere plaat zullen we een nieuwe opening maken . Plamuren en schilderen van opening dient ook te gebeuren.

Plaatsen van binnendeur

Plaatsen van een binnendeur tussen slaapkamer en zolder Herstelling na inbraak.

Mechanisme schuifdeur herstellen

Het hendelmechanisme van onze schuifdeur is kapot. Met de schuifdeur op zich is geen probleem, maar we zoeken iemand die het mechanisme om de schuifdeur te openen en te sluiten kan herstellen of indien nodig vervangen.

Vervangen deurkassementen

Graag vervanging van 7 deurkassementen, 3 op gelijkvloers en 4 op eerste verdieping van woning. Bestaande kassementen zijn in MDF (gecompresseerd hout) en graag hadden wij die vervangen in beuk ( vaste trap is in beuk).

Inbouwkasten

Ik zou 2 op maat gemaakte inbouwkasten willen vervangen die in een nis in de muur geplaatst zijn. De afmetingen zijn 200 op 200 en 130 op 200

Bouw van een audio meubel L*H*D ...

Bouw van een audio meubel L*H*D 150*60*50, gelakt, materiaal eiken. intern 3 compartimenten breed 45/50/45 cm. 1 lade linksonder + rechtsonder. Achterkant open. 3 leggers in elk compartiment 45cm breed, 2 legger in compartiment 50cm breed.