Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Tervuren te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Tervuren.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Tervuren of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, garage en carport timmerwerken in Tervuren die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Tervuren:

Houten trap op maat maken

Ik wens graag een gesloten trap vanuit het verdiep naar zolder te leggen met de optie om kasten/opslagruimte te voorzien alsook afsluiting van de zolder.

Tuinhuis plaatsen

Graag willen wij het bijgevoegd tuinhuis laten plaatsen met betondek.

Houten raamluiken schilderen

Ik heb 4 raamluiken van 2m op 70cm met houten latjes zodat zonlicht nog binnen kan wanneer je ze toe doet. Deze zijn nu zwart geverfd en in slechte staat. Verf zou verwijderd moeten worden, hersteld moeten worden en opnieuw geverfd.

Tuinhuis plaatsen RIMINI

1) plaatsen van een tuinhuis RIMINI van 200 x 260 zonder vloer. De bestelling is geplaatst, maar gezien de Coronacrisis weet ik uiteraard niet wanneer deze geleverd wordt. 2) afbreken van het vorige tuinhuisje (zelfde maten) en wegvoeren afval.

Blokhut plaatsen

Een blokhut Pila of Capri 295x295 van Makro laten plaatsen met een betonnen ondergrond op een licht hellend terrein. Voor installatie inclusief dakgoten en vloer. Er staat momenteel een oud tuinhuis op betonblokken die verzakt zijn en dat mag ook worden afgebroken. Er moet dan een nieuwe betonplaat komen.

Blokhut zadeldak type LODZ

Graag willen wij onze blokhut zadeldak type LODZ 496X396 van Makro laten plaatsen. ook dient er nog een betonnen ondergrond te worden voorzien. Wij wensen de prijs voor de installatie incl. vloer en inclusief dakgoten.

Blokhuis plaatsen Bordo

Graag een plaatsing van een blokhut Bordo 3. 500 x 500 M Met vloer en dak. Betonplaat ook te gieten.

Rubberwood trap plaatsen van eerste verdieping naar zolder

Is voor een vaste trap met draai rechts boven van de eerste verdiep naar zolder verdiep. Graag in rubber wood. Het trapgat zal aanwezig zijn. De trap zal met een zijde tegen de muur geplaatst worden. Met een leuning.

Hendel raam herstellen

Wij hebben een raam, dat zowel helemaal open kan als schuin. De hendel om die twee posities te bedienen is afgebroken waardoor het raam moeilijk op en dicht te doen is. Als ik het goed heb gezien is het onderste gedeelte, waar normaal een schroef de hendel op zijn plaats moet houden, afgebroken.

Aanbouwen van garage

Wij zouden op de grond naast onze woning een garage willen bouwen. Bedoeling 1 wagen naast 1 mobilhome van 2,60 m hoogte te kunnen plaatsen. Hadden dus gedacht en toelating van de gemeente om een garage van 6 m breed met 2 elektrische garagepoorten van 2,70 inrijhoogte en 8 m diep met plat dak inclusief betonnen grondplaat van minstens 15 cm met 8 mm 15 x 15 staal betonnet.