Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Tienen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Tienen heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Tienen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Tienen of directe omgeving.


Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Tienen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: pvc ramen plaatsen, garage prefab + aanleggen oprit + fundering beton of betonplaat, garage metsen, plaatsen van betonnen trappen, bloktrap plaatsen, zwevende trap plaatsen, vernieuwen van houten trap in living, zwevende trap plaatsen, meerdere binnendeuren plaatsen, twee houten trappen plaatsen, nieuwe trap plaatsen, vervangen van oude trap door nieuwe houten trap, houten trap en wand plaatsen, 2 trappen plaatsen, 5 deuren vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, kozijnen, deuren en ramen garage en carport in Tienen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Tienen:

Bekleden van 2 beton trappen met metaal

Bekleding voor 2 betontrappen. Met metaal bekleden.

Buitenraam te vervangen

Buitenraam is versleten en aan vervangen toe. Had graag houten raam in afzelia of meranti met 3 dubbele beglazing alsook binnen afwerking. Buitenmaat = Hoogte: 192 cm op 102 breedte.

Aluminium voordeur herstellen

Betrokken aluminium draaideur van dubbel glas moet terug te worden rechtgezet en de bijhorende deurkruk, het deurslot (cilinderslot type Logo) en de deurborstel dienen zeer waarschijnlijk te worden vervangen

Vervangen van garagepoorten van 5 garages

Vervangen van garagepoorten dit is heden een rolluik. Plaatsen van bv sectionele poorten gaat niet (MUREN lopen schuin). Het gaat om 5 garages indien de prijs meevalt laat ik ipv 1 de vijf garagepoorten vervangen.

Zandstralen draaitrappen plus parket

Zandstralen van 2 draaitrappen + parket van 1 verdiep in een herenhuis. Graag ter plaatse komen kijken.

Aanpassing deuren

Aanpassing binnendeuren: door invaliditeit (rolstoel) zouden er 2 deuren veranderd moeten worden in schuifdeuren. Een ervan moet ook verplaatst worden. Ik heb een prijsofferte nodig om door te geven aan FOD om hiervoor de nodige premies aan te vragen! Zouden jullie me hiermee kunnen helpen?

Herstelling tuinhuis

Nieuwe bekleding in kunststof van tuinhuis nodig na stormschade, (Ong. 12m²) , plaatsing nieuw raam, electriciteit vastleggen, + plaatsing nieuw paneel van schutting. Graag vrijblijvende offerte!

Herstellen rolluiken

Herstellen van gescheurde rolluik in rolluikkast langs de binnenzijde. Eén lamel is volledig vernield en moet vervangen worden. Rolluiken geplaatst door BELISOL 12 jaar geleden. De hersteldienst van BELISOL is ondertussen genoegzaam bij mij bekend. Mogelijk moeten alle lamellen vervangen worden. Ik begrijp dat het moeilijk is om hiervoor een offerte op te stellen. Een benadering volstaat. Hoogte rolluik 2. 25m met een breedte van 1m.

Inkorten van pvc deuren

Ik wil graag de pvc-buitendeuren (merk Rehau) laten inkorten met ongeveer 6 à 8 mm omdat we een mortelvloer zouden laten plaatsen.

Blokhut Capri plaatsen

Blokhut Capri 290 x 248 cm te plaatsen op betonnen vloer

Plaatsen van 9 elektrische aluminium rolluikens

Plaatsen en leveren van 9 elektrische rolluiken en misschien zonneterras. Rolluiken aluminium. Ze mogen niet rammelen bij wind. En ook geen getokkel van regen op de kasten. Te voorzien van tahoma systeem, dus bediening via app moet kunnen.

Renovatiewerken zolder

Het bijplaatsen van balken van de zolder + osb plaatsen en een trap.

Plaatsen van arduin verhoog/trap

2 rechte treden in arduin plaatsen. Foto ter beschikking.

Vernieuwen van bestaande trap naar strakke moderne uitstraling

Oude deels gerenoveerde rijwoning maar de trap is niet vernieuwd geweest. Is houten trap tussen muren in. Zoek strakkere moderne uitstraling dus nog geen echt idee van het materiaal en mogelijkheden. Wanneer renoveren hangt af van het prijskaartje. Adres geef ik mee aan de vakman.

Blokhut met veranda

Ik wil mijn tuinhuis vervangen door een nieuw tuinhuis/blokhut met een plek een terras voor een zwembad op te zetten Adresgegevens bij afspraak

Maken van zwevende trap

Zwevende trap total 19treden 1m breed. 13 treden,overloop 2,2m enfin dezelfde lijn 6 treden. Het gaat om nieuwbouw. Wat dient voorzien bij ruwbouw? Betonmuur of betonbalk,metalen constructie of betonnen dragers? Is breedte 1 ' doenbaar of beperken tot 90cm? Plan beschikbaar

Opvouwbare zoldertrap maken

Ik wil graag een opvouwbare zoldertrap laten maken en zou hiervoor graag een offerte verkrijgen. De opening in het plafond bedraagt 81x81cm en de hoogte van vloer tot vloer bedraagt ongeveer 270cm. De zoldertrap zou moeten bestaan uit een houten ladder en een thermisch geïsoleerd luik.

Afkasten rolluik

We hebben een nieuwe as voor ons ruilluik laten plaatsen, onze muur is toen voor een stuk opengebroken om deze as er in te plaatsen. Er zou hier een "kast" voor getimmerd moeten worden. Foto ter beschikking.

Inbouwkast laten maken

Ik ben op zoek naar een goeie schrijnwerker die een grote inbouwkast kan maken.

Renovatie werken in de woning

Graag een offerte voor het volgende 1 draagmuur van 5m2 verwijderen. Veranda afbreken, een muur metsen van 10m2 een dak zetten van 25m2 met isoatie en roofing zolder verbouwen tot slaapkmer 20m2 2 veluxen insteken, trapgat maken en trapzetten naar de zolder. Elektriciteitwerken, volledig nieuwe installatie en kabels. Een terras van 24m2 aanleggen, 1 schuifraam steken van 4m op 2,1m

Blokhut Makro te monteren

Wij kochten vandaag een blokhut Milan, met afmetingen 475 X 385, in de Makro te Machelen; bij deze had ik graag de prijs willen vragen om dit te laten plaatsen door de Makro plaatsingsdienst

Man van glazen trapje met 2 treden

Graag idee van prijs voor het maken van een glazen trap van 2 treden en derde vlak van de trede moet overlopen in een tablet van 3 M onder een schuifraam. (Opstap moet dienen om van de living naar een hoger gelegen terras te gaan. Terras is toegankelijk met een schuifraam van 3 M).

Plaatsen valse muur inclusief inschroeven van verfdeur

Plaatsen van een valse muur inclusief inschroeven van verfdeur. Foto ter beschikking.Hier dient een valse muur tussen geplaatst te worden met een deur voorziening in. Graag zou ik inclusief matieriaal en plaatsen een offerte te ontvangen.

Prijsofferte voor plaatsen blokhut

Graag zouden wij willen weten of u een blokhut van 2 op 2 en 2,5 op 2,5 in uw bestand heeft? Wij bezitten een tuin maar er mag maximum eentje van 2,5 op 2,5 geplaatst worden. Kan u ook houtdikte en andere gegevens vermelden? Foto ter beschikking.