Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Tienen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Tienen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Tienen of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor gelijkaardige projecten:
garages bouwen, aanbouwen van garage, garage aanbouwen, garage afbreken, dubbele blokhut plaatsen en beton vergroten, garage bouwen, zolder maken met kamers, garage afbreken en nieuwe plaatsen, trappen plaatsen in NB woning betonlook of wit, vaste houten trap naar zolder plaatsen, metalen trap plaatsen in nieuw kantoor, trappen plaatsen van eerste naar tweede en naar zolder, garage aanbouwen, houten bloktrap plaatsen in nieuwbouw, carport plaatsen, twee trappen plaatsen

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, trappen garage en carport in Tienen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Tienen:

Binnendeuren op maat maken

Ik wil op de eerste verdieping 3 binnendeuren op maat laten maken

Plaatsen van Velux dakramen

Op zolder zouden 2 Velux ramen geplaatst moeten worden. Er staan momenteel twee kleine dakramen die dus vervangen moeten worden. Ze moeten vergroot worden ook.

Metalen trap naar eerste verdieping plaatsen

Steektrap met bordes, met centrale balk in metaal, 17 treden in beuk, met leuning. Waar moet de trap geplaatst worden? : Binnen

Plaatsen van blokhut Modern stalendak geisoleerd

Graag willen wij onze blokhut Modern 505 x 385 cm met geisoleerd stalen dak van Makro laten plaatsen. Intallatie en dakgoten.

Nieuwe zoldertrap plaatsen

Onze oude uitschuifbare zoldertrap is stuk en we zouden graag een nieuwe laten plaatsen. We willen graag een houten, rechte trap. We wensen het huidige trapgat van de oude trap te gebruiken voor de nieuwe.

Trap naar zolder installeren

We wensen een vaste trap te installeren naar de zolder. Opening te maken. Is nu een uitklapbare trap.

Trap naar zolder plaatsen

Wij zouden graag een vaste trap naar de zolder willen. Opening niet aan te passen.

Draairichting van deur veranderen

Draairichting deur veranderen.

Steektrap maken

Een steektrap maken. Ik heb de trap reeds ingemeten: traphoogte 1029mm, breedte 820, val 1250, 5 treden, trapboom lengte 1852. Ik dacht groene mdf, maar hout kan ook indien de prijs meevalt.

Binnendeuren plaatsen in nieuwbouwwoning

Graag dringend plaatsen van 8 binnen schilderdeuren in nieuwbouwwoning.

Maken van bibliotheek

Ik zou een van de wanden in mijn woonkamer willen omtoveren tot een bibliotheek ,+/- 3m op 2m40,met centraal een uitsparing voor een schilderij van 115cm/85cm. In blank hout,kleurloos gebeitst.

Maken en monteren van een gordijnkast

Ik wil graag een oude gordijnkast laten verwijderen in de woonkamer. Verder wil ik graag een op maat gemaakte nieuwe gordijnkast. In overleg met de schrijnwerker het juiste materiaal kiezen.

Twee rechte buitentrappen plaatsen

We zijn op zoek om twee rechte buitentrappen te laten maken om onze terrassen welke in hout zijn met elkaar te verbinden. Er zou 1 trap 1 m breed moeten zijn en een hoogte van 1. 73 m moeten overbruggen, de tweede ook 1 m breed en een hoogte van 1. 95 meter.

Buitentrappen plaatsen naar terras

Ik heb een terras met een dubbel verdiep. Dit wil zeggen dat ik 2 trappen in metaal nodig heb. Eentje van balkon naar balkon. De andere van balkon naar tuin.

Bekleden van 2 beton trappen met metaal

Bekleding voor 2 betontrappen. Met metaal bekleden.

Buitenraam te vervangen

Buitenraam is versleten en aan vervangen toe. Had graag houten raam in afzelia of meranti met 3 dubbele beglazing alsook binnen afwerking. Buitenmaat = Hoogte: 192 cm op 102 breedte.

Aluminium voordeur herstellen

Betrokken aluminium draaideur van dubbel glas moet terug te worden rechtgezet en de bijhorende deurkruk, het deurslot (cilinderslot type Logo) en de deurborstel dienen zeer waarschijnlijk te worden vervangen

Vervangen van garagepoorten van 5 garages

Vervangen van garagepoorten dit is heden een rolluik. Plaatsen van bv sectionele poorten gaat niet (MUREN lopen schuin). Het gaat om 5 garages indien de prijs meevalt laat ik ipv 1 de vijf garagepoorten vervangen.

Zandstralen draaitrappen plus parket

Zandstralen van 2 draaitrappen + parket van 1 verdiep in een herenhuis. Graag ter plaatse komen kijken.

Aanpassing deuren

Aanpassing binnendeuren: door invaliditeit (rolstoel) zouden er 2 deuren veranderd moeten worden in schuifdeuren. Een ervan moet ook verplaatst worden. Ik heb een prijsofferte nodig om door te geven aan FOD om hiervoor de nodige premies aan te vragen! Zouden jullie me hiermee kunnen helpen?

Herstelling tuinhuis

Nieuwe bekleding in kunststof van tuinhuis nodig na stormschade, (Ong. 12m²) , plaatsing nieuw raam, electriciteit vastleggen, + plaatsing nieuw paneel van schutting. Graag vrijblijvende offerte!

Herstellen rolluiken

Herstellen van gescheurde rolluik in rolluikkast langs de binnenzijde. Eén lamel is volledig vernield en moet vervangen worden. Rolluiken geplaatst door BELISOL 12 jaar geleden. De hersteldienst van BELISOL is ondertussen genoegzaam bij mij bekend. Mogelijk moeten alle lamellen vervangen worden. Ik begrijp dat het moeilijk is om hiervoor een offerte op te stellen. Een benadering volstaat. Hoogte rolluik 2. 25m met een breedte van 1m.

Inkorten van pvc deuren

Ik wil graag de pvc-buitendeuren (merk Rehau) laten inkorten met ongeveer 6 à 8 mm omdat we een mortelvloer zouden laten plaatsen.

Blokhut Capri plaatsen

Blokhut Capri 290 x 248 cm te plaatsen op betonnen vloer