Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Tienen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Tienen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Tienen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, timmerwerken trappen in Tienen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Tienen:

Vliegenramen en vliegendeur plaatsen

Men moet 2 vliegenramen plaatsen. Hiernaast ook een vliegendeur met kattenluik te plaatsen. Plaatsen van 2 vliegenramen + 1 vliegendeur met kattenluik

Plafond in de living herstellen

Herstelling van vals plafond in de living. Plafond : 8 op 4 m. Plafond bestaat uit planchetten.

Trapgat te maken en trap plaatsen

Trapgat te maken + vaste trap naar zolder plaatsen. Wij hebben momenteel een luik met een uitschuifbare trap naar de zolder. Op een andere plaats wensen wij een trapgat te laten maken + een vaste trap naar zolder te plaatsen.

Twee smalle vensters uitbreken en 1 groot raam maken

Twee smalle vensters tot het plafond uitbreken en 1 groot raam plaatsen. Dit zijn twee smalle vensters aan de straatkant van de slaapkamer.

Vervangen van bruine pvc planchetten door witte planchetten

Ons terras is overdekt in bruine pvc planchetten. Wij denken eraan deze te vervangen door witte pvc planchetten. De totale oppervlakte hiervan is +/- 8 m² ( 1,80 m op 3,80 m en een smal stukje van 0,30 m op 4 m ).

Aluminium raam vervangen door één in pvc

Wij willen onze badkamer renoveren. Alvorens hiermee te starten moet er een nieuw raam geplaatst worden in de badkamer. Oud aluminium raam moet vervangen worden door een pvc raam. Veranda is recentelijk vernieuwd, we wensen dit soort materiaal opnieuw te gebruiken.

Plaatsen van houten trap

Vakman voor het plaatsten van een gesloten rechte trap (basic&trendy)? Hoogte tss glv-verdiep: +/- 3,11m Breedte trap bovenaan: +/- 0,89m . Na de eerste 2 treden (vertrekkend van verdiep) wordt mogelijk breedte +/- 1,15m dus mss afwerking mogelijk schuinvlak of gewoon verbreding trap. Lengte tss eerste verdiep balkplafond waar trap moet onder gaan is +/- 2,75m (hoogte tss balk en vloer glv is +/- 2,45m, na de balk kan de trap indien nodig nog gemakkelijk 1,5m verder lopen dus maximale werklengte van de trap kan +/-4,25m zijn. Binnentrap in hout.

Plaatsten van blokhut

Graag willen wij onze blokhut Modern (met geïsoleerd staaldak) van 385 x 505 van Makro laten plaatsen. Een betonnen sokkel is reeds voorzien en geplaatst. Wij wensen een prijs voor de installatie hiervan. De blokhut is besteld op 12 mei en zou een levertijd hebben van 6 tot 10 weken.

Herstelling houten trap

Bestaande houten trap van de gelijkvloers tot het eerste platform moet vervangen worden. Trede onderaan gebroken. Telt 13 tredes, breedte van de tredes is tussen de 82 en de 86 CM. De trap loopt boven de kelder. Vermoedelijk zat er een houtworm in. Foto's kan ik meteen doorsturen.

Herstellen rolluiken en andere klussen

Graag een klusjesman voor volgende werken uit te voeren: De rolluiken kunnen niet meer opgetrokken worden omdat het lint geblokkeerd is. Dit is een rolluiken op gelijkvloers. Ook dienen er andere klussen opgeknapt te worden zoals de cifons in de badkamer. Stopcontacten aan het wasmachine en voor de oven zijn los. Brievenbus in de deur plaatsen en een vliegenvanger zetten