Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Tienen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Tienen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Tienen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, timmerwerken garage en carport in Tienen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Tienen:

Plaatsen van velux dakraam

Vervanging van een bestaand velux raam in hout door een nieuw andere materialen (geen hout!!!)op zolder Geluiddempend glas

Zitbank zonder rugleuning op maat

Een zitbank tegen de muur van ong. 10 m lang, geen rugleuning, ca. 50 cm diep op ca. 50 cm hoog. Het enige struikelblok: de muur is niet recht, in- en uitsparingen.

Garagepoort installeren

Eenvoudige metalen kantelpoort in garage plaatsen. Oude moet worden afgebroken wegens te laag.

Vliegenramen en vliegendeur plaatsen

Men moet 2 vliegenramen plaatsen. Hiernaast ook een vliegendeur met kattenluik te plaatsen. Plaatsen van 2 vliegenramen + 1 vliegendeur met kattenluik

Plafond in de living herstellen

Herstelling van vals plafond in de living. Plafond : 8 op 4 m. Plafond bestaat uit planchetten.

Trapgat te maken en trap plaatsen

Trapgat te maken + vaste trap naar zolder plaatsen. Wij hebben momenteel een luik met een uitschuifbare trap naar de zolder. Op een andere plaats wensen wij een trapgat te laten maken + een vaste trap naar zolder te plaatsen.

Twee smalle vensters uitbreken en 1 groot raam maken

Twee smalle vensters tot het plafond uitbreken en 1 groot raam plaatsen. Dit zijn twee smalle vensters aan de straatkant van de slaapkamer.

Vervangen van bruine pvc planchetten door witte planchetten

Ons terras is overdekt in bruine pvc planchetten. Wij denken eraan deze te vervangen door witte pvc planchetten. De totale oppervlakte hiervan is +/- 8 m² ( 1,80 m op 3,80 m en een smal stukje van 0,30 m op 4 m ).

Aluminium raam vervangen door één in pvc

Wij willen onze badkamer renoveren. Alvorens hiermee te starten moet er een nieuw raam geplaatst worden in de badkamer. Oud aluminium raam moet vervangen worden door een pvc raam. Veranda is recentelijk vernieuwd, we wensen dit soort materiaal opnieuw te gebruiken.

Plaatsen van houten trap

Vakman voor het plaatsten van een gesloten rechte trap (basic&trendy)? Hoogte tss glv-verdiep: +/- 3,11m Breedte trap bovenaan: +/- 0,89m . Na de eerste 2 treden (vertrekkend van verdiep) wordt mogelijk breedte +/- 1,15m dus mss afwerking mogelijk schuinvlak of gewoon verbreding trap. Lengte tss eerste verdiep balkplafond waar trap moet onder gaan is +/- 2,75m (hoogte tss balk en vloer glv is +/- 2,45m, na de balk kan de trap indien nodig nog gemakkelijk 1,5m verder lopen dus maximale werklengte van de trap kan +/-4,25m zijn. Binnentrap in hout.