Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Tienen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Tienen heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Tienen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Tienen of directe omgeving.


Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Tienen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: vernieuwen van chassis, betontrappen plaatsen en afwerken met glas, carport in hout bouwen, prefab betontrappen plaatsen, inbouwkasten maken in slaapkamers, gepolierde betontrap plaatsen, houten trap plaatsen van gelijkvloers naar zolder, halkast en vouwdeuren op maat, geplierde prefab betontrap plaatsen in NB project, houten carport maken, carport in aluminium of hout plaatsen, metalen trap plaatsen, metalen trap plaatsen, houten trap plaatsen, betontrap storten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, kozijnen, deuren en ramen timmerwerken in Tienen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Tienen:

Trap naar zolder plaatsen

Wij zouden graag een vaste trap naar de zolder willen. Opening niet aan te passen.

Draairichting van deur veranderen

Draairichting deur veranderen.

Steektrap maken

Een steektrap maken. Ik heb de trap reeds ingemeten: traphoogte 1029mm, breedte 820, val 1250, 5 treden, trapboom lengte 1852. Ik dacht groene mdf, maar hout kan ook indien de prijs meevalt.

Binnendeuren plaatsen in nieuwbouwwoning

Graag dringend plaatsen van 8 binnen schilderdeuren in nieuwbouwwoning.

Maken van bibliotheek

Ik zou een van de wanden in mijn woonkamer willen omtoveren tot een bibliotheek ,+/- 3m op 2m40,met centraal een uitsparing voor een schilderij van 115cm/85cm. In blank hout,kleurloos gebeitst.

Maken en monteren van een gordijnkast

Ik wil graag een oude gordijnkast laten verwijderen in de woonkamer. Verder wil ik graag een op maat gemaakte nieuwe gordijnkast. In overleg met de schrijnwerker het juiste materiaal kiezen.

Twee rechte buitentrappen plaatsen

We zijn op zoek om twee rechte buitentrappen te laten maken om onze terrassen welke in hout zijn met elkaar te verbinden. Er zou 1 trap 1 m breed moeten zijn en een hoogte van 1. 73 m moeten overbruggen, de tweede ook 1 m breed en een hoogte van 1. 95 meter.

Buitentrappen plaatsen naar terras

Ik heb een terras met een dubbel verdiep. Dit wil zeggen dat ik 2 trappen in metaal nodig heb. Eentje van balkon naar balkon. De andere van balkon naar tuin.

Bekleden van 2 beton trappen met metaal

Bekleding voor 2 betontrappen. Met metaal bekleden.

Buitenraam te vervangen

Buitenraam is versleten en aan vervangen toe. Had graag houten raam in afzelia of meranti met 3 dubbele beglazing alsook binnen afwerking. Buitenmaat = Hoogte: 192 cm op 102 breedte.

Aluminium voordeur herstellen

Betrokken aluminium draaideur van dubbel glas moet terug te worden rechtgezet en de bijhorende deurkruk, het deurslot (cilinderslot type Logo) en de deurborstel dienen zeer waarschijnlijk te worden vervangen

Vervangen van garagepoorten van 5 garages

Vervangen van garagepoorten dit is heden een rolluik. Plaatsen van bv sectionele poorten gaat niet (MUREN lopen schuin). Het gaat om 5 garages indien de prijs meevalt laat ik ipv 1 de vijf garagepoorten vervangen.

Zandstralen draaitrappen plus parket

Zandstralen van 2 draaitrappen + parket van 1 verdiep in een herenhuis. Graag ter plaatse komen kijken.

Aanpassing deuren

Aanpassing binnendeuren: door invaliditeit (rolstoel) zouden er 2 deuren veranderd moeten worden in schuifdeuren. Een ervan moet ook verplaatst worden. Ik heb een prijsofferte nodig om door te geven aan FOD om hiervoor de nodige premies aan te vragen! Zouden jullie me hiermee kunnen helpen?

Herstelling tuinhuis

Nieuwe bekleding in kunststof van tuinhuis nodig na stormschade, (Ong. 12m²) , plaatsing nieuw raam, electriciteit vastleggen, + plaatsing nieuw paneel van schutting. Graag vrijblijvende offerte!

Herstellen rolluiken

Herstellen van gescheurde rolluik in rolluikkast langs de binnenzijde. Eén lamel is volledig vernield en moet vervangen worden. Rolluiken geplaatst door BELISOL 12 jaar geleden. De hersteldienst van BELISOL is ondertussen genoegzaam bij mij bekend. Mogelijk moeten alle lamellen vervangen worden. Ik begrijp dat het moeilijk is om hiervoor een offerte op te stellen. Een benadering volstaat. Hoogte rolluik 2. 25m met een breedte van 1m.

Inkorten van pvc deuren

Ik wil graag de pvc-buitendeuren (merk Rehau) laten inkorten met ongeveer 6 à 8 mm omdat we een mortelvloer zouden laten plaatsen.

Blokhut Capri plaatsen

Blokhut Capri 290 x 248 cm te plaatsen op betonnen vloer

Plaatsen van 9 elektrische aluminium rolluikens

Plaatsen en leveren van 9 elektrische rolluiken en misschien zonneterras. Rolluiken aluminium. Ze mogen niet rammelen bij wind. En ook geen getokkel van regen op de kasten. Te voorzien van tahoma systeem, dus bediening via app moet kunnen.

Renovatiewerken zolder

Het bijplaatsen van balken van de zolder + osb plaatsen en een trap.

Plaatsen van arduin verhoog/trap

2 rechte treden in arduin plaatsen. Foto ter beschikking.

Vernieuwen van bestaande trap naar strakke moderne uitstraling

Oude deels gerenoveerde rijwoning maar de trap is niet vernieuwd geweest. Is houten trap tussen muren in. Zoek strakkere moderne uitstraling dus nog geen echt idee van het materiaal en mogelijkheden. Wanneer renoveren hangt af van het prijskaartje. Adres geef ik mee aan de vakman.

Blokhut met veranda

Ik wil mijn tuinhuis vervangen door een nieuw tuinhuis/blokhut met een plek een terras voor een zwembad op te zetten Adresgegevens bij afspraak

Maken van zwevende trap

Zwevende trap total 19treden 1m breed. 13 treden,overloop 2,2m enfin dezelfde lijn 6 treden. Het gaat om nieuwbouw. Wat dient voorzien bij ruwbouw? Betonmuur of betonbalk,metalen constructie of betonnen dragers? Is breedte 1 ' doenbaar of beperken tot 90cm? Plan beschikbaar