Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor voordeur maken:

Voordeur maken

Ik zou graag een voordeur laten plaatsen in Trespa platen. Is dit mogelijk?
Offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en ramen uit Tienen (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor voordeur maken uit heel België:

Maken en plaatsen van houten voordeur en zijdeur en bekleding carport met hout

Maken en plaatsen van houten voordeur en zijdeur en bekleding carport met hout. (afromosia?)

Electriciteit conform maken en vernieuwen parlofoon

Ik woon in een gebouw uit de jaren 1940 en de elektriciteit is niet conform. Graag een goede controle en een offerte om de aanpassingen uit te voeren. Het betreft een appartement met 3 slaapkamers, 2 badkamers. Controleren van de bekabeling van de huidige parlofonie en deze eventueel herstellen/vervangen. Het parlofoniesysteem zelf vervangen. 2 voedingen voorzien voor aansluiting van elektrisch slot op voordeur en sasdeur. Voor de werken aan de parlofoon zullen er waarschijnlijk twee vakmannen nodig zijn.

Isoleren van voorgevel en afwerken met steenstrips

We zouden graag onze voorgevel laten isoleren met afwerking van steen strips. De voorgevel is 6 m breed en ongeveer 6 m hoog. Op de gelijkvloer is er 1 voordeur en 1 raam. Het eerste verdiep heeft 2 ramen. Is het mogelijk om eens langs te komen voor een prijsofferte te maken en verder informatie te geven hierover.

Voordeur plaatsen in aluminium of hout

Ik zou graag een voordeur willen plaatsen. Graag een keuze maken tussen aluminium en hout.

Schrijnwerkerij voordeur en raam

Ik wil een houten voordeur en een raam laten maken. Afmetingen : op te meten door vakman.

Herstelling van voordeur

Wij hebben een voordeur die niet goed aan de vloer afsluit (hebben een beton vloer die niet recht ligt) met een automatische tocht afsluiter maar die stopt op het hoogste punt. Ik denk dat de voordeur eruit moet en dan een mal maken om de tochtafsluiter op maat te knippen?

Inbraakveilig maken voordeur

Ik wens een bestaande voordeur te verstevigen met een systeem van badges of codes, een pomp, nieuwe brievenbussen en een systeem van videophone voor een gebouw met 4 verdiepingen

Renoveren van de gevel

Wij zouden graag onze huidige gevelsteen vervangen (op verschillende plaatsen stukken afgesprongen na waterlek) en meteen dan ook isoleren. Het betreft een rijhuis (gevelbreedte 6m, hoogte 6m; ze zijn twee ramen, een garagepoort en een voordeur die behouden blijven) Aangezien de gevel naar voor zal komen door het plaatsen van de isolatie is er ook nood aan nieuwe blauwe steen thv de vensters en de voordeur. Bouwvergunning is in aangevraagd en goedgekeurd. Vb van gevel en onze voorkeur voor gevelsteen in bijlage. Is het mogelijk hiervoor een offerte te maken aub?

Partners

Partners van Casius