Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor voordeur maken:

Voordeur maken

Ik zou graag een voordeur laten plaatsen in Trespa platen. Is dit mogelijk?
Offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en ramen uit Tienen (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor voordeur maken uit heel België:

Herstelling van voordeur

Wij hebben een voordeur die niet goed aan de vloer afsluit (hebben een beton vloer die niet recht ligt) met een automatische tocht afsluiter maar die stopt op het hoogste punt. Ik denk dat de voordeur eruit moet en dan een mal maken om de tochtafsluiter op maat te knippen?

Inbraakveilig maken voordeur

Ik wens een bestaande voordeur te verstevigen met een systeem van badges of codes, een pomp, nieuwe brievenbussen en een systeem van videophone voor een gebouw met 4 verdiepingen

Renoveren van de gevel

Wij zouden graag onze huidige gevelsteen vervangen (op verschillende plaatsen stukken afgesprongen na waterlek) en meteen dan ook isoleren. Het betreft een rijhuis (gevelbreedte 6m, hoogte 6m; ze zijn twee ramen, een garagepoort en een voordeur die behouden blijven) Aangezien de gevel naar voor zal komen door het plaatsen van de isolatie is er ook nood aan nieuwe blauwe steen thv de vensters en de voordeur. Bouwvergunning is in aangevraagd en goedgekeurd. Vb van gevel en onze voorkeur voor gevelsteen in bijlage. Is het mogelijk hiervoor een offerte te maken aub?

Glas voordeur herstellen

Via vandalisme is ons raam van de voordeur beschadigd en volledig gebarsten. Het is een melkglas. We dienen voor de verzekering een offerte over te maken alvorens we dit kunnen laten herstellen.

Aanleg oprit en terras

Wij zijn bezig met een nieuwbouw en zouden vanaf mei/juni onze oprit en terras willen laten aanleggen. Wij zouden graag een prijsofferte laten maken voor aanleg van oprit en terras (voorbereidende werken, materiaal en plaatsing tegels), alsook voor het plaatsen van een tuinomheining . Terras is 9x5m, vietnamese blauwe natuursteen 50x50cm. Oprit is 3x17m, kandla grey platines 14x14cm. Pad van straat naar voordeur is 6x1m, kandla grey platines 14x14cm. Kan iemand mij hier een richtprijs of offerte voor bezorgen?

Houten voordeur restaureren

We zouden onze (dubbele) houten voordeur (net geen 2 meter breed) willen laten herstellen. Momenteel heeft deze geen tochtborstel, klemt de deur (en het slot) en is er een barst thv het slot. Of eventueel een replica van de deur maken is ook een optie, maar met behoud van het metaalwerk voor het glas en een gelijkaardige glassoort te gebruiken.

Geluidsisolatie (plafond en binnenmuren) te plaatsen

Wij hebben een halfjaar geleden een nieuwbouw gelijkvloersappartement (totaalrenovatie) gekocht in de regio Kontich. Helaas merken wij op meerdere vlakken typische leefgeluiden van de buren zoals bv. : - Gesprekken op hoger gemiddeld stemvolume (lachenWandelen met zware schoenen of hakken) - Voordeur die zeer geluidsdoorlatend is - Traphal met houten trap die grenst aan twee slaapkamers... Graag hadden wij u uitgenodigd om een bezoek te brengen aan onze woning, om te bekijken welke mogelijkheden er bestaan om de geluidsisolatie te verbeteren aan enkele zijwanden en plafonds (bv. Gyproc SoundBlock met Isover Sonepanel, ... ), alsook of u op de hoogte bent van geluidsisolerende voordeuren voor appartementen. Dit met als doel een vrijblijvende offerte op te maken.

Herstellen voordeur herenhuis na inbraak

Betreft herstellen van de voordeur: Onlangs hadden wij te maken met een inbraak waardoor er een grote scheur (+-80 cm) is in onze voordeur. Kunnen jullie ons een offerte bezorgen voor de herstelling of vervanging? Eventueel bijkomende beveiliging afhankelijk van uw advies. Foto ter beschikking.

Partners

Partners van Casius