Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Tremelo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Tremelo.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Tremelo of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, garage en carport trappen in Tremelo die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Tremelo:

Binnendeuren plaatsen

10 Schilderbinnendeuren plaatsen.

Blokhut plaatsen

Graag willen wij een blokhut plaatsen. Type Polaris (Makro) van 3.30 m op 3.30 m.

Plaatsen blokhut Freiburg inclusief fundering

Graag een vakman voor aankoop en plaatsing van Blokhut Freiburg 2,80 x 2,80. met vloer en gieten van de ondergrond. Inclusief impregnatie blokhut en vloer. Blokhut type Freiburg.

Houten landelijke trap plaatsen van gelijkvloers naar eerste verdieping

Houten landelijke trap plaatsen van gelijkvloers naar eerste verdieping dit is voor een renovatie. De trap komt tegen een muur. Dit is een rechte trap. Trapgat nog niet aanwezig.

Plaatsen van vliegenramen

2 vliegenramen maken. Raamafmeting 101 cm hoog, 73 cm breed

Schuifraam herstellen

Houten schuifraam gaat heel stroef open en dicht. Waarschijnlijk slot en schuifmechanisme stuk. De grote van het schuifraam is ongeveer 2m70 op 2m20.

Bloktrap plaatsen

Wij zijn dringend op zoek naar een metalen of kunststof bloktrap (wit) of trap eventueel een houten trap, wit gelakt, met Z motief. Kan u me een richtprijs geven (orde van grote) gebaseerd op onze plannen in bijlage. Wij hebben niet veel tijd dus zullen zeer snel beslissen op basis van de richtprijs.

Plaatsen nieuwe binnendeur schrijnwerker

Ik heb nood aan een nieuwe binnendeur met wat aparte afmeting (voorheen gok ik stond er een harmonicadeur in vandaar net geen std afmetingen. Ik wil deze in hout & beschilderbaar en deze bevindt zich op de eerste verdieping alsook plaatsen van nieuw slot op 2e deur, ik voeg foto toe en had graag antwoord gekregen in juli als u dit schikt. Werken kunnen overdag in week 1 van juli of later op de maand ifv vakantieregeling.

Zagen van schaakstukken

Ik zoek een schrijnwerker om 2 levensgrote schaakstukken te zagen uit dunne spaanplaat, als decoratie voor onze trouw op 30/7. Met de schrijnwerker af te spreken voor advies en idee.

Herstellen mechanisme van houten schuifraam

Het schuifraam/deur (260x210) mechanisme moet worden vervangen.Foto ter beschikking.