Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Werchter te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Werchter.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Werchter of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen timmerwerken in Werchter die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Werchter:

Herstelling schuifmechanisme PVC en Alu schuiframen

We hebben een aantal PVC en Alu schuiframen waarvan het schuifmechanisme niet meer goed functioneert (loopt zeer stroef). We zouden graag het schuifmechanisme van deze ramen opnieuw in orde laten brengen gezien deze veelvuldig gebruikt worden.

Plaatsen van boksbalhouder met chemische pluggen

We zoeken iemand die het ijzeren frame voor het ophangen van een bokszak aan de muur kan bevestigen met 6 chemische pluggen.

Ingebouwde kleerkast

Graag een ingemaakte kast onder schuin dak - op overloop 1e verdiep. Met 2 schuifdeuren (=met 2 spiegels): binnenin een deel leggers, en de andere helft om kleren op te hangen. Idee van grootte: breedte ong. 1.6 m, diepte: ong. 65 cm, maximum hoogte (vooraan) is ong. 2.1 m. Schatting prijs: materiaal + werkuren ?

Binnedeuren

levering en plaatsing van 5 binnendeuren